Lesivideó az új Pókember-mozifilm egyik nagy akciójelenetéről

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
igen jobb lenne, csak sajna a fele egy gagyi fos lenne.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Hát az igaz. 😊 :S
adampierson
Valóban jobb videó, köszi 😊
De a ruha az itt is béna :S

DINNYE!!! KUSSHADJ!!!

Cöhh...Szerencsétlen hogy himbálódzik.
Amúgy ennél sokkal jobb, akciódúsabb és jobb minõségû videó is elérhetõ a neten, és nem mintha nagy csoda lenne, de abban pókember még szaltózik is egyet. <#zavart2>
Ha valakit érdekel:
Videó
adampierson
Béna ruha... Ragadós háló! :S Kíváncsi vagyok, hogy itt, hogy oldják meg, honnan szerzi majd a 16 éves Parker Péter a ruciját.

DINNYE!!! KUSSHADJ!!!

sigmavirus1
Igaz, legyen má minden elcseszett CGI. Dejó lenne....nem.

Viva La Virus1!!!

Hidd el, nem olcsóbb. Sõt. Profi CGI iszonyú drága dolog, és jóval tovább is tart megszerkeszteni a teljes animációt. A jelenethez mindenképpen kell egy fizikai alap, amit majd számítógépen ki tudnak színezni.

IGN: Zaraki

Avatar technikai dolgai után még így kaszkadõröznek? Nem tudom elhinni, hogy ne lenne olcsóbb leanimálni a dolgot, mint mondjuk az elsõ két rész végén is tették.
Végre valami értékelhetõ anyag a forgatásról, mégha amatõr is a felvétel. Azért elég illúzióromboló, mikor Pókembert úgy kell lesegíteni a hálójáról 😊

IGN: Zaraki

Chocho
Szerintem látványos videó, azért nem semmi, milyen magasan dolgoznak a kaszkadõrök. Remélem jó lesz a film, a hálóvetõs kép óta elkezdtem bizakodni.

Gaming is believing.

Ne izélj', vót az 3 méter is...<#eplus2>
pokember nem tud leugrani 2 m magasból😄 durva😄
Szerintem inkább az a kérdés, hogy a kommentelõk milyen buzik lesznek. Nem hiszem, hogy egy Pókember miatt leakadnának az Avatarról. Majd, ha elkezdik forgatni a Batmant, akkor.
Na Szekeres "avatárbuzi" Viktorból Szekeres "pókemberbuzi" Viktor lesz😄
Am ez a videó vmi hihetetlen. Annyi akció és száguldás van benne<#idiota>