26
  • Zolivok
    divatba jöttek a törölt kommentek látom .p
  • Vanek úr
    Úgy látszik, akinek nem tetszik a műsor, az nem is nézi (de a kritikáit itthagyja, még ha nem is ülnek a megjegyzések).

Vagyis: mint említették előttem, azóta egyrészt már 5-en vannak (Debreczeny Csaba is társulat-tag); másrészt már egy jó ideje vannak vendégek is. Voltak színészek is, meg 'Beugró'-kedvelők is (ez utóbbi csoportból említhető például Hajós, Winkler, Hajdú B. is). Ezen kívül a feladatok is változnak (újak jönnek, régiek mennek); vagyis nem lehet egyhangúságról beszélni - maximum csak annak, aki nem is nézi, csak hallja mástól...
  • Narxis
    Eleinte érdekes volt, aztán nekem már unalmas, ugyanígy voltam az itt mélyen tisztelt győzikével és a való világgal is. Mónikát nem néztem mert más gondja, baja nem érdekel.

Én nem tudom, de valahogy ezek a saját gyártású tv műsorok nem nagyon érdekelnek, egyedül a csillag születik és a legyen ön is milliomos kötött le. Inkább a filmekre, sorozatokra szavazok, de tv-ben vagy 5-10 évvel le vannak maradva amerikához képest. Leginkább a foci miatt van még kábeltvm illetve más sportműsorok is érdekelnek, kézi, kosár, billiárd.

Kár ezért a beugróért, talán ha cserélnék a színészeket évadonként akkor újra sokan néznék.
  • bippo
    Nagyon sajnálom, hogy megint 'költöznek'. De amíg lesz olyan csatorna, aki lát benne potenciált, nyugodt vagyok. Ez egy jó műsor, szórakoztató és nem alpári.
    Ha meg esetleg lekerül a tévéről, remélem akkor is tovább fog élni. Folyamatosan teltházzal mennek a felvételek, ha csak a színházban menne, egy ideig akkor is életképes maradna.

Amúgy valami korábbi hsz-re reagálva. Ez is színház, csak a könnyedebb fajtából.
  • JMáté
    Mindenki hülye, kivéve én!
    De most komolyan. Tudom, tudom, egy ideje csak trollkodni járok ide, de ez most nem vicc. Mindenki csak faszságokat mondott itt. És nézzétek a Beugrót mert jó.
  • cstommy
    Igazad van, ez a sz*r a színház nyomába sem érhet :D
  • funkyman
    Az embereknek ez kell nem a tyuxaros királydrámák.
  • a_n_d_r_e_w
    Latom elszabadult az intelligencia, jo latni ahogy ilyen nyomos ervek feszulnek egymasnak, foleg izles kapcsan. En se nezem a beugrot. Es nem, a valovilagot sem... paradoxon, tudom.
  • Loverman
    ja de ez nem színház és nem is Hamlet
  • Murder3
    másra?
    ergó nélkülük már nem lenne ugyanaz.
    Nem is lenne jó amúgy is már öten vannak.

• Murder3
    többet mint te aki a mónika show és hasonló műsorokra élvez....
  • AZTA
    Ajánlod a VV-t?:D Bár én nem végeztem el az okj-s valóvilág elemző tanfolyamot mint te :S
  • AZTA
    Miért te mit látsz benne cula? Napi 20 órát nézed és arra vered? :D
  • sapkafej
    már megint új csatorna? mikor jönnek már rá, hogy a műsor rohadt jó, de senki sem kíváncsi éveken át ugyanarra a négy színészre? ennek nem így kellene működnie, hanem időnként szépen kicserélni őket másra
  • cstommy
    Én nem szeretem a beugrót, márcsak azért sem mert 4 tanult színésznek nem szabadna egymás baromságán kacarásznia, hanem a szerepet átélve kéne a helyükö ücsörögniük. A szinházba se röhögik el magukat amikor Hamlett belebakizik a szövegébe!
  • Murder3
    yt-n általában már 1-2 nappal fenn van én is ott nézem mert ritkán kapom el a tv-be....
  • NSC
    Ez a műsor kortól és nemtől függetlenül bárkinek bejöhet, többek között nekem is bejön(20 éves férfi). Bírom ezeket a helyzetgyakorlatokat, főleg mikor a színész "lubickol" a szerepben. Rudolf Peti vitte a hátán az egész műsort, de a többi szereplő is társa volt benne. Engem teljesen kikapcsolt. Egy laza óra, és többször hangosan felnevettem. Kár hogy Viasatom nincs, de ha tudom majd letöltöm netről. Remélem a Viasaton is lesz jó pár sikeres évada.
  • Etinger
    Neked ott a VV és Győzike akkor :)
  • Murder3
    szerencsétlenkednek?
    ...szégyen ha te ezt látod...
  • AZTA
    Hát ez egy más fajta műfaj az tény, de sokaknak nem jön be amit szerencsétlenkednek benne..nekem se :D
  • hurkaur
    Mondjuk ez várható volt ,ha már valóvilág meg győzike show és az összes többi hulladék műsor ennyire megy.. ez van ez kell a népnek.. másik szarását nézni a karácsonyra megvett full hd tévén. :P