3D-okostelefon érkezõben az LG-tõl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vajon mitõl haldoklik mégis maga a LG ??
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
HeHe, én vagyok a fõnök.
Tulajdonképpen csak a Jóisten (meg az Apeh) van felettem.
Tulajdonképpen csak a Jóisten (meg az Apeh) van felettem.
http://www.tradeximp.com/
Az én telefonjaim eddig is 3D-sek voltak. <#papakacsint>#papakacsint> Igaz ugyan, hogy nem a kijelzõ, hanem a készülék! Én inkább a használhatóságot, megbízhatóságot és a hosszú üzemidõt helyezném elõtérbe. Tipikusan annak a telefonnak látszik ez az új Optimus 3D amit a gazdag apuka hazavisz a csemetéjének, hogy legyen mivel kábítani az osztálytársakat. Ismét egy eszköz amirõl megpróbálják velünk elhitetni, hogy szükségünk van rá. Fogyasztói társadalomban élünk ugye?
Hát rontani már nem lehetett... <#vigyor>#vigyor>
www.adamexdesign.hu
Érintõképernyõs LG-m van, egy nyomorult szoftvert tudnának rá írni, amitõl nem fagyna le, ha at aku merülõben van, ha beszélgetés közben, hív valaki... Ne 3 D-s telefont fejlesszen, hanem olyat, ami mûködik is!!!
http://vakond.hu/
De szerintem ha ezt a pénzt beleölnék egy sokkal jobb akksi fejlesztésébe... talán lenne eredménye.
Kit érdekel, hogy mennyire térhatású a telómon az Angry Birds, vagy milyen 3D gyorsítás van a telóban, ha 1 napot nem bír ki egy feltöltéssel...
Ez sarkítva olyan szerintem, mintha a Ferrarik pár kilómétert tudnának megtenni egy tank benzinnel. Oké hogy 340 km/h meg 300 LE, csak állandóan imádkozhatsz, hogy kibírd a követkkezõ benzinkútig.
Kit érdekel, hogy mennyire térhatású a telómon az Angry Birds, vagy milyen 3D gyorsítás van a telóban, ha 1 napot nem bír ki egy feltöltéssel...
Ez sarkítva olyan szerintem, mintha a Ferrarik pár kilómétert tudnának megtenni egy tank benzinnel. Oké hogy 340 km/h meg 300 LE, csak állandóan imádkozhatsz, hogy kibírd a követkkezõ benzinkútig.
www.adamexdesign.hu
amúgy én kb 10 éve kisfiú fejemmel azt gondoltam, 2011 re már simán minden telefon mûholddal fog kommunikálni, és megszûnnek azok a gondok, hogy nincs térerõ, külföldön nem mûkszik, drága, lemerül... stb... De a legalapvetõbb dolgok megoldása tûnk a legnehezebbnek. Helyettük kapunk 1235 MP-es kemerás telót, meg 5D-s kijelzõt hozzá :S:S
Csak az kurva nehéz :D:D
Annyira felesleges dolog mint a Nintendo DS 3D. Ilyen kis kijelzõn mi érteme van a 'térhatásnak'?
Gondolom akkuidõt ez is csak jobban leviszi. Azt kéne forradalmasítani, nem a parasztvakítóháromdét.<#falbav>#falbav>
Gondolom akkuidõt ez is csak jobban leviszi. Azt kéne forradalmasítani, nem a parasztvakítóháromdét.<#falbav>#falbav>
www.adamexdesign.hu
Ez nem tõle függ, erre a fõnökének van szüksége ;)
Diszkrimináció!
És mi lesz a színvakokkal?
Szólok az amcsi haveroknak,hogy majd perelhetnek megint...
És mi lesz a színvakokkal?
Szólok az amcsi haveroknak,hogy majd perelhetnek megint...
:DDDD
Dolgozz úgy h erre ne legyen szükség! :)
Dolgozz úgy h erre ne legyen szükség! :)
Ez király lesz, 3D-ben láthatom a fõnökömet, amint leüvölti a fejemrõl a hajamat.
<#rinya>#rinya>
<#rinya>#rinya>
http://www.tradeximp.com/