14
  • birdo #14
    Vajon mitől haldoklik mégis maga a LG ??
  • globint
    HeHe, én vagyok a főnök.
    Tulajdonképpen csak a Jóisten (meg az Apeh) van felettem.
  • Piel
    Az én telefonjaim eddig is 3D-sek voltak. Igaz ugyan, hogy nem a kijelző, hanem a készülék! Én inkább a használhatóságot, megbízhatóságot és a hosszú üzemidőt helyezném előtérbe. Tipikusan annak a telefonnak látszik ez az új Optimus 3D amit a gazdag apuka hazavisz a csemetéjének, hogy legyen mivel kábítani az osztálytársakat. Ismét egy eszköz amiről megpróbálják velünk elhitetni, hogy szükségünk van rá. Fogyasztói társadalomban élünk ugye?
  • ADAMEX9
    Hát rontani már nem lehetett...
  • zola2000
    Aki látta élőben a 3DSt az még mind azt mondta hogy jót tett neki a 3D...
  • kisemlős
    Érintőképernyős LG-m van, egy nyomorult szoftvert tudnának rá írni, amitől nem fagyna le, ha at aku merülőben van, ha beszélgetés közben, hív valaki... Ne 3 D-s telefont fejlesszen, hanem olyat, ami működik is!!!
  • ADAMEX9
    De szerintem ha ezt a pénzt beleölnék egy sokkal jobb akksi fejlesztésébe... talán lenne eredménye.
    Kit érdekel, hogy mennyire térhatású a telómon az Angry Birds, vagy milyen 3D gyorsítás van a telóban, ha 1 napot nem bír ki egy feltöltéssel...

Ez sarkítva olyan szerintem, mintha a Ferrarik pár kilómétert tudnának megtenni egy tank benzinnel. Oké hogy 340 km/h meg 300 LE, csak állandóan imádkozhatsz, hogy kibírd a követkkező benzinkútig.
  • culas25hc
    amúgy én kb 10 éve kisfiú fejemmel azt gondoltam, 2011 re már simán minden telefon műholddal fog kommunikálni, és megszűnnek azok a gondok, hogy nincs térerő, külföldön nem műkszik, drága, lemerül... stb... De a legalapvetőbb dolgok megoldása tűnk a legnehezebbnek. Helyettük kapunk 1235 MP-es kemerás telót, meg 5D-s kijelzőt hozzá :S:S
  • culas25hc
    Csak az kurva nehéz :D:D
  • ADAMEX9
    Annyira felesleges dolog mint a Nintendo DS 3D. Ilyen kis kijelzőn mi érteme van a 'térhatásnak'?
    Gondolom akkuidőt ez is csak jobban leviszi. Azt kéne forradalmasítani, nem a parasztvakítóháromdét.
  • Zro
    Ez nem tőle függ, erre a főnökének van szüksége ;)
  • shamanist
    Diszkrimináció!

És mi lesz a színvakokkal?
    Szólok az amcsi haveroknak,hogy majd perelhetnek megint...
  • Adamul
    :DDDD
    Dolgozz úgy h erre ne legyen szükség! :)
  • globint
    Ez király lesz, 3D-ben láthatom a főnökömet, amint leüvölti a fejemről a hajamat.