Így nézett volna ki a Command & Conquer Arena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel az EA csinálná meg a generals 2-t, nem az ex westwood, ezért sok köszönet tuti nem lenne benne...

GENERALS 2-t!!!!
Nem nem... a command n conquer-t a Westwood pátyolgatta és adta ki, és az EA 1999-ben vette meg majd 2003-ban bezárta a Westwoodot.

Igy a CnC1-hez illetve a Redalerthez (+ a kiegészitõkhöz) semmi köze nincs az EAhoz, a Red Alert 2-be illetve a Generalsba már beleugattak de még nem õk csinálták, aztán utána már az EA csinálta az egészet. És valóban, látszik a minõségi változás 😊

google a barátod

C&C-t már akkor az EA adta ki amikor még mindenki imádta. Nvm.

Igen, egy jobban megírt, befejezett Eu-val rendelkkezõ Gewneralst akarok én is!!!

Tiberian Sun 2-t akarok
elmehet az EA a jó....

pofásan néz ki, sikeres lehetett volna 😞
EA-nél inkább így van: van egy sikeres, és minõségi sorozat, majd megveszi az ea, és egy tucatszar lesz belõle.

És igen GENERALS 2 köll!

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Igen, az jó lenne.

Amúgymeg érdekes egy trailer hogy kapásból árak vannak benne. Ez lenne a kedvcsinálás? Hát, tényleg fura.
mrzed001
Generals 2-t akarunk <#zavart1>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

shaddam
Érdekelne mit takar a minõségi elvárás.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Nézõpont kérdése ez.
Van egy k*rva nagy cége aminek több ága van, na most ebbõl az egyik eleinte elkezd siker gameket teremteni majd aztán a színvonala esik le. Ezáltal az onnan bejött bevétel egyre kevesebb, végül aztán több veszteséget hoz mint nyereséget.
Ilyenkor nincs más hátra mint annak az ágnak a felszámolása.
MOCSKOS EA

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)