5
  • Adatvédelem
    #5
    Érdekes téma, nagyon nincs is tapasztalatunk róla, holott jogi kérdések tömegét veti fel, melyekből néhányat megválaszolt az adatvédelmi szakértő: http://www.adatvedelmiszakerto.hu/2010/07/csaladi-allapota-halott/
  • boond
    #4
    Ezzel az a baj, hogy elrévül, tegyük fel kb 20-30 vagy több év múlva jön el ez az idő. A kutyát se fogja már érdekelni az a totor, szal ugyan annyi mintha trolkodtál volna. Viszont mondjuk egy regény érték állóbb lenne ebben az esetben...

    Az igazi az esemény utáni tutor írása lenne :D
    ÉS minden bizonnyal felbecsülhetetlen is :)
  • boond
    #3
    "Voltak más kísérletek is: az in-memoriam.hu oldalon két éve született az utolsó bejegyzés, a spiritlife.hu oldal virtuális sírkövei pedig végképp elenyésztek... "

    Nem tudom mégis mit vártak, előbb utóbb megszűnik a cég, stb. és akkor megszűnik, nem fog örökké fent maradni. Ha más nem a fejlődés következtében, pl ha valaki régen egy foppy-ra mentette még a cuccait, azt már lassan senki se "tudja" megnézni, mert egyszerűen eltűnik a lehetősége.

    Ha fizetett szolgáltatásról van szó, az pl limitált idejű, ha ingyenes akkor se fog a végsőkig megmaradni, sőt kiszámíthatatlan mikor kerül törlésre...
    Én pl kb 1 évig nem néztem fel a gmail-os e-mail címemre még se törölték, minden levél meg volt. Ha ezt kb 90 -nál hosszabb ideig eljátszod a freemail-on akkor régen törölték, most meg inaktiválják a fiókot... (megmarad, de az össze levél törlődik, plusz nem is fogad leveleket)

    De úgy őszintén nem nagyon gondolkodtam ilyeneken, de szerintem más se...
    Ha meg nagyon akarják egy profi feltudja törni a jelszavakat ;)
  • B0nFire
    #2
    Ha nem csinálsz semmit, csak végigtrollkodod az összes fórumot, akkor tényleg mindegy. De ha hasznos tartalommal töltötted fel a webet, nem biztos, hogy szeretnéd, ha hipp-hopp megszüntetnék, csak mert nem vagy aktív.

    Nekem is van egy blogom tele tutoriallal, és az jó szolgálatot fog tenni azután is, hogy feldobom a papucsot. Persze új posztok nem lesznek majd rajta, de legalább az addigiak maradjanak meg, hogy mások tanulhassanak belőle.

    Az, hogy a facebook vagy az iwiw profillal mi lesz, teljesen mellékes. Semmi fontos nincs fenn rajta. Sőt, nagyon fontolgatom a megszüntetésüket. Még életemben.
  • Rotyoka
    #1
    Nekünk ilyenkor már nem teljesen mind1?