Siker és botrány az amerikai Skins
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Facebookon: http://www.facebook.com/pages/Skins-Magyar-rajongoi-oldal/274989040939
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Vesd össze az angol Skinst ezzel, hogy melyik mennyire nyílt mind mondandójában, mind vizuálisan stb. Törvényeknek annak amirõl beszélünk nem sok köze van.
ez nem azoknak készült, akik látták az eredetit. hanem azoknak, akik nem látták.
Sajnos ez halálra van ítélve, ugyanis aki nézett skins-t és szereti, nem hogy nem fogja megnézni ezt a fosot, de még ösztönözni is fog másokat, hogy az eredetit nézze...a feldolgozásokkal mindig az a baj, hogy hiányzik a lélek.
Nekem ez kezd kicsit fárasztóvá válni. <#oooo>#oooo>
www.adamexdesign.hu
nem szóltak semmit, azt már leadták pár éve.
"Nincs USA-nál álszentebb ország a világon... És ez a nyomi remakejükön is látszik. "
az miért álszent, hogy amerika megvett egy árut? az eredeti sorozat készítõi adták el amerikának, sõt, ezt is õk készítették. ez nem álszentség, hanem kõkemény üzlet mindkét félnek.
Ez a balhézás megint amerikai részrõl hihetetlen. Nincs USA-nál álszentebb ország a világon...
És ez a nyomi remakejükön is látszik. Mit szólnának az angol verzióhoz ezek az álszent képmutató gyökerek, ha ez kiverte a biztit a képmutató fejükben. 😄
mármint úgy értem, hogy bár nem tudom, hogy amerikában terveznek-e stábot cserélni, csak feltételeztem, hogy nem. és akkor már a 2. évadban tovább jutnak, mint angolék az elsõ gárdával összesen.
éves viszonylatban itt 13, ott 8-9 volt egy évad, nem nagy a difi, a váltás a kérdés.
Az elsõ Skins US rész nagyon fájt nekem... szó szerint ugyanaz volt mint a brit, még a szöveg is. Kiábrándító volt nézni.
A második rész már egész emészthetõ volt, mert nem másolat. Szerintem nézem majd a többit is.
Mit jelent az, hogy "hiszen ez sokkal több részes"? A brit Skins is kb 40 résznél tart, és most jön az 5. évad.
South Park mellett ez az egyetlen sorozat amit nézek. Szóval Skins!
<#worship>#worship>
www.adamexdesign.hu
nem egy az egybe remake lesz, hiszen ez sokkal több részes. a pilot tényleg nagyon hasonló, de a karakterek sem ugyanolyanok, a sztorik meg pláne mások lesznek, hiszen az angol verzió eredeti szerposztásának összesen volt kábé annyi része, mint ennek az 1. évadban. ha pedig lesz 2-3-4. évad, akkor pláne nem lesz köze egymáshoz a két sorozatnak.
még szar is lett(sz).