Siker és botrány az amerikai Skins

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skins Magyar rajongói oldal - legfrissebb hírek, infok: http://skins.n4.hu
Facebookon: http://www.facebook.com/pages/Skins-Magyar-rajongoi-oldal/274989040939

nem a demagóg filmeket kell nézni, azok persze, hogy ezt sugallják. nem csak a múltban, de még a jelenben is rengeteg a kegyetlenül kritikus és odamondó film. sõt, már sorozat is akad 2, illetve 3. amerikával szemben a legnagyobb kritikát általában mindig hollywood fogalmazza meg.
...nekem mindig az jön le a filmjeikröl hogy nyomik meg bénák vagyunk / fejünkröl is lepattan a golyó, de nemszámit mer amerikaiak vagyunk osz megcsináljuk....mer amerikaiak vagyunk...
yesname
Írhatta volna akár görög is, neki is az amerikai elvárásoknak kellett volna megfelelnie 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

elhiszem, de, ha nem kicsi rálátásod van, akkor nem írtál volna olyan szûklátókörú dolgot, mint odalent. mindettõl függetlenül az amerikai skins eddigi epizódjait egy angol írta, szóval😊
amerika a sorozatai amerikának csinálja. stimmt. de mivel az amerikaiak egy része a bbc american látta az eredetit, s mivel az eredetit ismerõket nem biztos, hogy érdekelné ez, ezért az eredetit nem ismerõknek készült.
yesname
Nem, ez az amerikaiknak készült.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Hehe, nem kicsi rálátásom van. Nézzél meg bármilyen médiaanyagot USA-ból és európából melyik mennyire kendõzi el a dolgokat. Mindenhol van ilyen, de USA tipikusan az a hely, ahol bort isznak, de vizet prédikálnak.
Vesd össze az angol Skinst ezzel, hogy melyik mennyire nyílt mind mondandójában, mind vizuálisan stb. Törvényeknek annak amirõl beszélünk nem sok köze van.

"Sajnos ez halálra van ítélve, ugyanis aki nézett skins-t és szereti, nem hogy nem fogja megnézni ezt a fosot, de még ösztönözni is fog másokat, hogy az eredetit nézze..."

ez nem azoknak készült, akik látták az eredetit. hanem azoknak, akik nem látták.
Hát, ha ilyen szar a tréler, nem tudom milyen lehet egy rész.
Sajnos ez halálra van ítélve, ugyanis aki nézett skins-t és szereti, nem hogy nem fogja megnézni ezt a fosot, de még ösztönözni is fog másokat, hogy az eredetit nézze...a feldolgozásokkal mindig az a baj, hogy hiányzik a lélek.
a tévében csak olyat takargatnak, amit tilt a törvény, illetve a vonatkozó elõírások. a sorozatok közül, ha a mennyiséget nézzük, az amerikaiak a legdurvábbak, filmjeikben a legkritikusabbak. nem is értem a dolgot, hiszen napestig lehetne sorolni az ellenpéldákat. nagyon kicsi rálátásod nyílik az egészre, ha komolyan abban a hitben élsz, amit a kommented sejtet😊
Én maradok az angol verziónál, az eddig is bejött, az amcsi feldolgozásokban meg nagyrészt csalódok, így be sem próbálom.
yesname
Pontosan.

yesname
Nem az az álszent, hanem az, hogy mindent kivagdosnak, takargatnak a nagy nyílvánosságnak szánt filmjeikben, sorozataikban, újságaikban, nyilatkozataikban, miközben az a valóság. Kiborulnak a vezetõk, nagy cégek minden apróságon, miközben a vezetõik sem különbek és megpróbálnak egy rózsaszín tökéletes világot mutatni magukról, a nagy amerikáról. Egy olyant ami nincs. Ne légy már ennyire naív...

jahogy. az teljesen igaz.
Tény és való, én egyiket sem láttam, de már nekem is sok ez a "Dolgozzuk fel, gondoljuk át, mert mi biztos jobban csináljuk!" felfogás az amerikaiaknál. Pl: Ez, Tetovált lány, Pókember és még ki tudja hány ilyen remake készül nemrég bemutatott/kifutott filmekbõl/trilógiákból/sorozatokból...
Nekem ez kezd kicsit fárasztóvá válni. <#oooo>
Szerintem az álszentet arra értette yesname, hogy a cégek nem engedik a reklámjaikat ebbe az 'erkölcsi fertõbe', pedig az USA-nak sokkal keményebb és durvább dolgai is vannak.

www.adamexdesign.hu

" Mit szólnának az angol verzióhoz ezek az álszent képmutató gyökerek, ha ez kiverte a biztit a képmutató fejükben. 😄"

nem szóltak semmit, azt már leadták pár éve.

"Nincs USA-nál álszentebb ország a világon... És ez a nyomi remakejükön is látszik. "

az miért álszent, hogy amerika megvett egy árut? az eredeti sorozat készítõi adták el amerikának, sõt, ezt is õk készítették. ez nem álszentség, hanem kõkemény üzlet mindkét félnek.
yesname
Az angol Skins nagyon jó, de ez az amerikai csupán egy nagyon halovány utánzata.
Ez a balhézás megint amerikai részrõl hihetetlen. Nincs USA-nál álszentebb ország a világon...
És ez a nyomi remakejükön is látszik. Mit szólnának az angol verzióhoz ezek az álszent képmutató gyökerek, ha ez kiverte a biztit a képmutató fejükben. 😄

"Mit jelent az, hogy "hiszen ez sokkal több részes"? A brit Skins is kb 40 résznél tart, és most jön az 5. évad."

mármint úgy értem, hogy bár nem tudom, hogy amerikában terveznek-e stábot cserélni, csak feltételeztem, hogy nem. és akkor már a 2. évadban tovább jutnak, mint angolék az elsõ gárdával összesen.

éves viszonylatban itt 13, ott 8-9 volt egy évad, nem nagy a difi, a váltás a kérdés.
Azonnal pótold be! <#vigyor>
Az elsõ Skins US rész nagyon fájt nekem... szó szerint ugyanaz volt mint a brit, még a szöveg is. Kiábrándító volt nézni.
A második rész már egész emészthetõ volt, mert nem másolat. Szerintem nézem majd a többit is.
Mit jelent az, hogy "hiszen ez sokkal több részes"? A brit Skins is kb 40 résznél tart, és most jön az 5. évad.

South Park mellett ez az egyetlen sorozat amit nézek. Szóval Skins!
<#worship>

www.adamexdesign.hu

nem láttam az eredetit, de ez jó volt.

nem egy az egybe remake lesz, hiszen ez sokkal több részes. a pilot tényleg nagyon hasonló, de a karakterek sem ugyanolyanok, a sztorik meg pláne mások lesznek, hiszen az angol verzió eredeti szerposztásának összesen volt kábé annyi része, mint ennek az 1. évadban. ha pedig lesz 2-3-4. évad, akkor pláne nem lesz köze egymáshoz a két sorozatnak.
uhhh...ez ritka igénytelen! 😊 egy kb 3 éves sorozatot egy az egybe újra játszanak más szereplõkkel.Eleve is rohadt illúzióromboló.De a trailer alapján
még szar is lett(sz).