47
Automation - autógyár manager játék
-
#47 Régóta játszom ezzel a játékkal, egész jó szórakozás. Eddig csak tervezgetni, építeni lehetett, de a legutóbbi frissítés óta már ki is lehet próbálni az alkotásokat. Egy szépséghibája van, hogy ehhez viszont meg kell venni a BeamNG-t.
Drive Your Automation Cars In BeamNG.drive
https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=fhMbIG4DvZM -
Robi546 #46 Új verzió kint van Demoban! nagyon tetszik lehet úgy hogy van egy "Műszerfal" és ott van egy kar azzal lehet ga¼olni,nagyon állat minél jobban tetszik de pénzt nem adok érte,pedig nagyon jó lenne a Teljes verzió. ;( Amúgy állat játék! -
#45 Ne szavazzatok rá, steam a legszarabb másolásvédelem, folyamatosan reklámokat nyit meg. -
precise #43 Steam greenlight, szavazz, hogy legyen a steamen is a játék!
-
Robi546 #41 Meg volt, 623 bár ettől több már nem nagyon akar lenni. :D -
Robi546 #40 Áh, meg próbálok többet kihozni belőle :D -
#39 623 -
Robi546 #38 Értem egyébként máma szinte kihoztam bele a maximumot :D 602HP (lóerő),nem semmi :D -
#37 Szerintem az még évek kérdése, de legalább 1. -
Robi546 #36 Értem. Na majd csak kint lesz a teljes. :) -
#35 Ha előrendeled akkor lesznek v8as motorok is a demóban, és ha megjelent a játék akkor letöltheted. -
Robi546 #34 Értem de elő lehet rendelni vagy csak előrendeled majd ha kijött letöltheted vagy ki hozza a futár ? -
Héeder #33 Hello
Az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogy elindítom a launchert, akkor elkezdi tölteni le a cuccost, de megáll, és azt írja hogy időtúllépés.
Valakinek valami ötlet? -
#32 Nincs még kész a játék. -
Robi546 #31 Tudom hogy ez Warez de nincs valahol fent torrenten az egész verzió ? Mert nagyon jó lehet. :( -
#30 Jobb későn, mint soha. :)
Aki nem tudná: regisztrálni kell a letöltéshez. -
Robi546 #29 Nem lehet rossz, 300 mega már tölti még pár óra. :D :D
#28 najó, lusta voltam, megvan. :D -
#27 link pls. :) -
#26 Attempted to read or write protected memory. This is often an indication that other memory is corrupt.
Nekem ezzel a hibaüzenettel el sem indul... -
#25 Kint van már a demo. Csak motorblokkokat lehet benne csinálni. -
#24 Az 20 millió forint körül van,sajnos még sehol sincs a fejlesztés,nem lesz meg az a pénz egyhamar. -
paj01 #23 http://automationgame.com/
Nah elindult a Preorder:)
Jah és megy a pénzgyujtes:
http://www.rockethub.com/projects/2752-automation-the-car-company-tycoon-game
Csak 100 000 dohlárt kell összegerebjézni a fiúknak és főállásban fejlesztik a játékot tovább. -
#22 Mikor? -
#21 De lesz demo. -
#20 2012-ben...de soká lesz :( -
#19 Nagyjából mikor adják ki ezt a játékot? -
#18 Aztán lehetne egy vagy több szerver, ahol össze lehet gyűlni autót mutogatni, versenyezni, adni-venni. :D -
#17 Az kéne még hozzá, hogy legyen pár pálya, ahol lelehetne tesztelni az autókat, hogy lássuk, mit tudnak a kicsikék. :) -
#16 gondolom ez fasza akart lenni. -
#15 Fasz! :D -
#14 -
#13 -
#12 Esetleg béta tesztre bejutott valaki?Mert akkor feltölthetné valahova.(gondolom még nem olyan nagy a mérete) -
#11 Fasza :) -
#10 állllaaaat :) csak legyen befejezve. -
#9 Új videó:
-
#8 semmi hír hogy mikor jön? -
#7 várózs! -
#6 +fav
Kurva jó! :))