A világ legkisebb fényképezõgépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ocskoszilard
Értelme? Én most hirtelen egy távirányítós helikopteren, repülõn, vagy autón tudnám hirtelen elképzelni, mivel kicsi és elhanyagolható a tömege is. =)

Ennek mi értelme? A drágább telefonok sokkal jobb minõséget képviselnek. Arról nem is beszélve, hogy azok ultraszar képeket készítenek az SLR gépekhez képest. Mindez csak a saját bunkó életük minden gázkibocsátását dokumentáló twitter, faszbuk nemzedék további degenerálódását segíti elõ.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

most kepzeljetek el ha a terroristak kezebe kerul....
Ez a jövõ! Nemsokára mindenki ilyen kamerával szaladgál majd, és jól megfigyel mindenkit! ;)

FOTÓS KÉPZÉSEK és workshopok kezdõknek (ha most vettél DSLR-t), haladóknak (fõleg stúdiótechnika): profi oktató, fotómûterem a legmodernebb eszközökkel, kis csoportok – www.fotoskepzo.hu

Láttam én már olyan telefont ami ettõl sokkal rosszabbat csinál. És nem 10 éves szarokat.
Nézzétek már meg a mellékelt videót, ez egy rossz webkamera! :D
*Maximum 32 GB-os microSHDC memóriakártyát tud fogadni, a készített felvételeket pedig USB porton át másolhatjuk számítógépünkre.*

talán inkább microSDHC (Secure Digital High Capacity)

a fényképezõvel kapcsolatban wraithLord-nak adok igazat
ha már ilyen pici, miért nem egyszerûbb és használhatóbb a formája?!

Dont mess with da media law.

LZ forever

Simán kiszedték a kommentemet. Na mindegy. Éljen a szólásszabadság:D
wraithLord
Érdekes. De ha már ilyen pici, akkor miért olyan formájúra tervezték, mint a normál méretû társait...? Nem lehet úgy fogni, mint azokat. Tehát semmi funkciója, és ráadásul gagyinak is néz ki miatta. Valami 'hatékonyabb', és szebb dizájnt is kitalálhattak volna hozzá.
globint
Ilyent használnak a kicsi kínaiak, ha üzemlátogatásra mennek.
<#hehe>

http://www.tradeximp.com/

Laza
Nem rossz ... csak kicsit drága játékszer :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**