13
-
#13 Értelme? Én most hirtelen egy távirányítós helikopteren, repülőn, vagy autón tudnám hirtelen elképzelni, mivel kicsi és elhanyagolható a tömege is. =) -
Ender Wiggin #12 Ennek mi értelme? A drágább telefonok sokkal jobb minőséget képviselnek. Arról nem is beszélve, hogy azok ultraszar képeket készítenek az SLR gépekhez képest. Mindez csak a saját bunkó életük minden gázkibocsátását dokumentáló twitter, faszbuk nemzedék további degenerálódását segíti elő. -
capas #11 most kepzeljetek el ha a terroristak kezebe kerul.... -
bestpixel #10 Ez a jövő! Nemsokára mindenki ilyen kamerával szaladgál majd, és jól megfigyel mindenkit! ;) -
Nailyenugysincs #9 Láttam én már olyan telefont ami ettől sokkal rosszabbat csinál. És nem 10 éves szarokat. -
Zolorado #8 Nézzétek már meg a mellékelt videót, ez egy rossz webkamera! :D -
tricky #7 *Maximum 32 GB-os microSHDC memóriakártyát tud fogadni, a készített felvételeket pedig USB porton át másolhatjuk számítógépünkre.*
talán inkább microSDHC (Secure Digital High Capacity)
a fényképezővel kapcsolatban wraithLord-nak adok igazat
ha már ilyen pici, miért nem egyszerűbb és használhatóbb a formája?! -
Ferrer #6 Dont mess with da media law. -
Nailyenugysincs #5 Simán kiszedték a kommentemet. Na mindegy. Éljen a szólásszabadság:D -
#4 Érdekes. De ha már ilyen pici, akkor miért olyan formájúra tervezték, mint a normál méretű társait...? Nem lehet úgy fogni, mint azokat. Tehát semmi funkciója, és ráadásul gagyinak is néz ki miatta. Valami 'hatékonyabb', és szebb dizájnt is kitalálhattak volna hozzá. -
#2 Ilyent használnak a kicsi kínaiak, ha üzemlátogatásra mennek.
-
#1 Nem rossz ... csak kicsit drága játékszer :)