James Cameron újabb infókat szórt el az Avatar 2-3-ról

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Fasza, õ saját maga vallotta be, hogy azért fogják egyszerre forgatni hogy minél kevesebb pénzbõl legyen meg ... aztán persze 1 év különbséggel meg mennek a moziba, hogy így is külön-külön minél több bevételt hozzanak!

Csíptem az 1-et, de ezután a többit elvbõl nem nézem meg, ahogy más egyértelmûen kommersz faszságot sem!"

De a Harry Potykert azért benyalod, nem? Vagy a Twi-t?
Avatar vs Predator........<#idiota>
no, akkor nézzük csak... akiket hazazavartak, azok teljesen jó útra tértek. azóta simogatják a fákat, pillangókkal szálldosnak és állandó mosoly ül az arcukon. meg sem fordul a fejükben, h visszamennének egy amúgy gazdaságilag érdektelen bolygócskára. az egész emberiséget megváltoztatták már, tehát közel, s távol harc az nem lesz. ha mégis, akkor az eddig stratégiai analfabéta töketlenektõl nem kell tartani az univerzumnak.
az "isten" eddig sem és ezután sem mer bevállalni egy népirtást még a mozivásznon sem. kapunk még 2 irrealista részt, 4Dében és öDDében, csak az a lényeg, h ööm ét bódottág legyen a vége.

csak legyen már vége!

Mondjuk egy rebootot el tudnék képzelni, mert nem nagyon részletezték a film hátterét

2012-ben viszont úgyis megdöglünk...

Azért várom a 2-3. részt.
Nyugi, 2015-ig megkéri a Walt Disney-t, hogy készítse el a Pocahontas 3. részét, így meg lesz oldva a gondja.

TreDoR
<#idiota><#eljen>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

A 3. résznek nem lesz története, arra már csak a zombik fognak beülni 😊
A pocahontasnak is volt 2. része, szóval azt lazán meg tudja filmesíteni ismét a mester a nagyranõtt hupikékekkel, egyedül a 3. részre kell valami érdekeset kitalálnia.
Én nem vagyok Avatar fan, - láttam a filmet, látványra tetszett is - de nekem ebben a cikkben semmi új nem volt. És nem máshol, hanem itt olvastam az eddigi infóimat.

HYPE AVATAR, HYPE!

Laza
Te meg értelmes 😉

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

hdo
Fasza, õ saját maga vallotta be, hogy azért fogják egyszerre forgatni hogy minél kevesebb pénzbõl legyen meg ... aztán persze 1 év különbséggel meg mennek a moziba, hogy így is külön-külön minél több bevételt hozzanak!

Csíptem az 1-et, de ezután a többit elvbõl nem nézem meg, ahogy más egyértelmûen kommersz faszságot sem!

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

jaj de laza vagy nem kell a duma
Laza
Minek ebbõl folytatás? Bõvel elég volt 1x megnézni az elsõt is ... csak a 3D miatt.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

rosszak az információid 2038-ra egy prequel-trilógiát terveznek :-)
Victor1103
Szekeres 2038 környékére pedig már egy Avatar rebootot rebesgetnek már. Arró mikor fogsz írni? egy tipp a címnek "Hírek az Avatar 2038ról" vagy Batman után "Avatar reboot jön?"

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

A harmadik rész vége úgy is az lesz hogy a Na'vik emberi avatarok formájában rendbeteszik a földet. Az lesz a címe az "Avatars of the Avatar". jáááááj<#idiota>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

husi