17
-
smaszi #17 "Fasza, ő saját maga vallotta be, hogy azért fogják egyszerre forgatni hogy minél kevesebb pénzből legyen meg ... aztán persze 1 év különbséggel meg mennek a moziba, hogy így is külön-külön minél több bevételt hozzanak!
Csíptem az 1-et, de ezután a többit elvből nem nézem meg, ahogy más egyértelműen kommersz faszságot sem!"
De a Harry Potykert azért benyalod, nem? Vagy a Twi-t? -
Merces #16 Avatar vs Predator........ -
eNMi #15 no, akkor nézzük csak... akiket hazazavartak, azok teljesen jó útra tértek. azóta simogatják a fákat, pillangókkal szálldosnak és állandó mosoly ül az arcukon. meg sem fordul a fejükben, h visszamennének egy amúgy gazdaságilag érdektelen bolygócskára. az egész emberiséget megváltoztatták már, tehát közel, s távol harc az nem lesz. ha mégis, akkor az eddig stratégiai analfabéta töketlenektől nem kell tartani az univerzumnak.
az "isten" eddig sem és ezután sem mer bevállalni egy népirtást még a mozivásznon sem. kapunk még 2 irrealista részt, 4Dében és öDDében, csak az a lényeg, h ööm ét bódottág legyen a vége.
csak legyen már vége!
-
Globalmaster #14 Mondjuk egy rebootot el tudnék képzelni, mert nem nagyon részletezték a film hátterét
2012-ben viszont úgyis megdöglünk...
Azért várom a 2-3. részt. -
Harkat 89 #13 Nyugi, 2015-ig megkéri a Walt Disney-t, hogy készítse el a Pocahontas 3. részét, így meg lesz oldva a gondja. -
#12 -
Mister #11 A 3. résznek nem lesz története, arra már csak a zombik fognak beülni :) -
Szefmester #10 A pocahontasnak is volt 2. része, szóval azt lazán meg tudja filmesíteni ismét a mester a nagyranőtt hupikékekkel, egyedül a 3. részre kell valami érdekeset kitalálnia. -
viasz #9 Én nem vagyok Avatar fan, - láttam a filmet, látványra tetszett is - de nekem ebben a cikkben semmi új nem volt. És nem máshol, hanem itt olvastam az eddigi infóimat.
HYPE AVATAR, HYPE! -
#8 Te meg értelmes ;) -
#7 Fasza, ő saját maga vallotta be, hogy azért fogják egyszerre forgatni hogy minél kevesebb pénzből legyen meg ... aztán persze 1 év különbséggel meg mennek a moziba, hogy így is külön-külön minél több bevételt hozzanak!
Csíptem az 1-et, de ezután a többit elvből nem nézem meg, ahogy más egyértelműen kommersz faszságot sem! -
Sliderx #6 jaj de laza vagy nem kell a duma -
#5 Minek ebből folytatás? Bővel elég volt 1x megnézni az elsőt is ... csak a 3D miatt. -
sandor8206 #4 rosszak az információid 2038-ra egy prequel-trilógiát terveznek :-) -
#3 Szekeres 2038 környékére pedig már egy Avatar rebootot rebesgetnek már. Arró mikor fogsz írni? egy tipp a címnek "Hírek az Avatar 2038ról" vagy Batman után "Avatar reboot jön?" -
Hoz_Hun #2 A harmadik rész vége úgy is az lesz hogy a Na'vik emberi avatarok formájában rendbeteszik a földet. Az lesz a címe az "Avatars of the Avatar". jáááááj -
#1 Avatar (háborúja)