17
  • smaszi
    "Fasza, ő saját maga vallotta be, hogy azért fogják egyszerre forgatni hogy minél kevesebb pénzből legyen meg ... aztán persze 1 év különbséggel meg mennek a moziba, hogy így is külön-külön minél több bevételt hozzanak!

Csíptem az 1-et, de ezután a többit elvből nem nézem meg, ahogy más egyértelműen kommersz faszságot sem!"

De a Harry Potykert azért benyalod, nem? Vagy a Twi-t?
  • Merces
  • eNMi
    no, akkor nézzük csak... akiket hazazavartak, azok teljesen jó útra tértek. azóta simogatják a fákat, pillangókkal szálldosnak és állandó mosoly ül az arcukon. meg sem fordul a fejükben, h visszamennének egy amúgy gazdaságilag érdektelen bolygócskára. az egész emberiséget megváltoztatták már, tehát közel, s távol harc az nem lesz. ha mégis, akkor az eddig stratégiai analfabéta töketlenektől nem kell tartani az univerzumnak.
    az "isten" eddig sem és ezután sem mer bevállalni egy népirtást még a mozivásznon sem. kapunk még 2 irrealista részt, 4Dében és öDDében, csak az a lényeg, h ööm ét bódottág legyen a vége.

csak legyen már vége!

• Globalmaster
    Mondjuk egy rebootot el tudnék képzelni, mert nem nagyon részletezték a film hátterét

2012-ben viszont úgyis megdöglünk...

Azért várom a 2-3. részt.
  • Harkat 89
    Nyugi, 2015-ig megkéri a Walt Disney-t, hogy készítse el a Pocahontas 3. részét, így meg lesz oldva a gondja.
  • TreDoR
  • Mister
    A 3. résznek nem lesz története, arra már csak a zombik fognak beülni :)
  • Szefmester
    A pocahontasnak is volt 2. része, szóval azt lazán meg tudja filmesíteni ismét a mester a nagyranőtt hupikékekkel, egyedül a 3. részre kell valami érdekeset kitalálnia.
  • viasz
    Én nem vagyok Avatar fan, - láttam a filmet, látványra tetszett is - de nekem ebben a cikkben semmi új nem volt. És nem máshol, hanem itt olvastam az eddigi infóimat.

HYPE AVATAR, HYPE!
  • Laza
    Te meg értelmes ;)
  • hdo
    Fasza, ő saját maga vallotta be, hogy azért fogják egyszerre forgatni hogy minél kevesebb pénzből legyen meg ... aztán persze 1 év különbséggel meg mennek a moziba, hogy így is külön-külön minél több bevételt hozzanak!

Csíptem az 1-et, de ezután a többit elvből nem nézem meg, ahogy más egyértelműen kommersz faszságot sem!
  • Sliderx
    jaj de laza vagy nem kell a duma
  • Laza
    Minek ebből folytatás? Bővel elég volt 1x megnézni az elsőt is ... csak a 3D miatt.
  • sandor8206
    rosszak az információid 2038-ra egy prequel-trilógiát terveznek :-)
  • Victor1103
    Szekeres 2038 környékére pedig már egy Avatar rebootot rebesgetnek már. Arró mikor fogsz írni? egy tipp a címnek "Hírek az Avatar 2038ról" vagy Batman után "Avatar reboot jön?"
  • Hoz_Hun
    A harmadik rész vége úgy is az lesz hogy a Na'vik emberi avatarok formájában rendbeteszik a földet. Az lesz a címe az "Avatars of the Avatar". jáááááj
  • husi