A közösségi hálózatok használatára ösztönöz a pápa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha megbököm a Facebook-on, akkor õ is visszabök?
Amúgy mennyi ismerõse lehet Facebook-on?
nextman: teljesen igazad van, bár én ateistának tartom magam. Az sg.hu a kezdõlapom, de ami az utóbbi idõben történik a fórumokon az undorító. Senki sem moderálja ezt az oldalt???

\"Ha gazdag lennék, rögtön bölcs lennék...\"

Kíváncsi voltam hány nem fikázó hozzászólás lesz, nem sokat találtam.:)
Néhány ember, ha meghallja az egyház szót, automatikusan elborul az agya..
Ezt a papát le kéne váltani, túl sokat nyomja azt a F@ckBook-ot..
Vajon lenne annyi követõje twitteren mint Lady Gagának?
Julius Caesar
Szerintem nem ezt írta. Vagy nem tudsz olvasni, vagy el se olvastad a cikket.

Teljesen rendben van, hogy a pápa foglalkozik ilyen kérdésekkel (még ha sokan nem is értenek vele egyet). Lényeg, hogy változik a világ és erre reagál. Sokkal jobb, mintha azt tetetné, hogy minden úgy van, ahogy 50-100 éve, közben meg nem.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Rapid81
Tiszta röhej, amit ez a vén f@sz csinál. Ahelyett, hogy a személyes kapcsolatok ápolására, a család fontosságára, a bensõséges kapcsolatok erõsítésére buzdítana, arra buzdít, hogy lógjál naphosszat a f@szbúkon, írd meg, hogy éppen sz@rni mégy a twitteren és menekülj olyan emberek közé, akik azt sem tudják, hogy ki vagy valójában. Tiszta röhej. Nem baj, ez a vén öregember úgyis az utolsó elõtti pápa és a jövendölések szerint csúnya véget fog érni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Laza
Márki boy jól fel/megkente Õt is :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Katolikus egyház lassan már a kaotikus egyház nevet is felvehetné.
Narxis
Egyszer az a baj, hogy nem változtatnak a nézeteiken, máskor meg az, hogy igen? Ember legyen a talpán aki kiigazodik ezen a sok fikabloggeren. :)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Oldozz fel atyám mert vétkeztem, 2 hete nem léptem be a faszbúkra...
Hát de az internetet a SÁTÁN teremtette meg.... Nem is olyan rég még ezt valloták...
FoodLFG: A pápa mindig is egy média ribanc volt, legalábbis amióta létezik írott közlemény

Én nem erõltetném ennyire a pápa helyében, maradjanak csak a kódexeknél. Folyamatosan behódolni az éppen aktuális trendeknek ? Hát így akarná az Úr ??
Lassan már a pápából is médiaribancot csinálnak nemsokára! cöh!

Inkább lazuljanak, hallgassanak egy kis japán reggae-t.. youknow...

https://twitter.com/foodlfg