13
-
labzo #13 Ha megbököm a Facebook-on, akkor ő is visszabök?
Amúgy mennyi ismerőse lehet Facebook-on? -
Reb Tevye #12 nextman: teljesen igazad van, bár én ateistának tartom magam. Az sg.hu a kezdőlapom, de ami az utóbbi időben történik a fórumokon az undorító. Senki sem moderálja ezt az oldalt??? -
nextman #11 Kíváncsi voltam hány nem fikázó hozzászólás lesz, nem sokat találtam.:)
Néhány ember, ha meghallja az egyház szót, automatikusan elborul az agya.. -
Zoliz #10 Ezt a papát le kéne váltani, túl sokat nyomja azt a F@ckBook-ot.. -
emerikusz #9 Vajon lenne annyi követője twitteren mint Lady Gagának? -
#8 Szerintem nem ezt írta. Vagy nem tudsz olvasni, vagy el se olvastad a cikket.
Teljesen rendben van, hogy a pápa foglalkozik ilyen kérdésekkel (még ha sokan nem is értenek vele egyet). Lényeg, hogy változik a világ és erre reagál. Sokkal jobb, mintha azt tetetné, hogy minden úgy van, ahogy 50-100 éve, közben meg nem. -
#7 Tiszta röhej, amit ez a vén f@sz csinál. Ahelyett, hogy a személyes kapcsolatok ápolására, a család fontosságára, a bensőséges kapcsolatok erősítésére buzdítana, arra buzdít, hogy lógjál naphosszat a f@szbúkon, írd meg, hogy éppen sz@rni mégy a twitteren és menekülj olyan emberek közé, akik azt sem tudják, hogy ki vagy valójában. Tiszta röhej. Nem baj, ez a vén öregember úgyis az utolsó előtti pápa és a jövendölések szerint csúnya véget fog érni. -
#6 Márki boy jól fel/megkente Őt is :) -
Hungarikum #5 Katolikus egyház lassan már a kaotikus egyház nevet is felvehetné. -
#4 Egyszer az a baj, hogy nem változtatnak a nézeteiken, máskor meg az, hogy igen? Ember legyen a talpán aki kiigazodik ezen a sok fikabloggeren. :) -
andersh #3 Oldozz fel atyám mert vétkeztem, 2 hete nem léptem be a faszbúkra... -
Rotyoka #2 Hát de az internetet a SÁTÁN teremtette meg.... Nem is olyan rég még ezt valloták...
FoodLFG: A pápa mindig is egy média ribanc volt, legalábbis amióta létezik írott közlemény -
FoodLFG #1 Én nem erőltetném ennyire a pápa helyében, maradjanak csak a kódexeknél. Folyamatosan behódolni az éppen aktuális trendeknek ? Hát így akarná az Úr ??
Lassan már a pápából is médiaribancot csinálnak nemsokára! cöh!
Inkább lazuljanak, hallgassanak egy kis japán reggae-t.. youknow...