12
-
toto66 #12 Igazad lehet! -
#11 Szerintem meg fasza otlet szellemileg leepultek szamara ilyen robotot biztositani. Nyilvan egy emberi apolo lenne a legjobb, aki tenyleg torodik is vele, de ez altalaban nem megoldhato (hacsak nem vagy milliomos meg az USA-ban is). Kutyat meg nem szabad nekik adni, mert ha a nenike bedugul egy belso gondolatkorbe Morzsi (is) ehenhal. Meg intezetekben sem megoldhato az allattartas. De ez igy remek dolog, a beteg jobban erzi magat, es nem sullyed depresszioba egesz napra, tovabba a veszely sem all fenn, hogy elborult pillanataban veletlenul kivegzi a kis hazikedvencet. Aki sajnos annyira leepult, hogy egesz nap csak a 20 eve elhunyt ferjet varja vissza az ukran frontrol, annak egy ilyen oriasi segitseg/oromforras lehet. -
toto66 #10 "(mintegy 25 millió forint), olyan, sokkal drágább beszélő robotot is rendelhetnek,........ képes lesz nevetni a saját viccein,"
Na ez már igen! Dőltem tőle! -
#9 "Pótolhatja a háziállatot" - naneee. Felnő majd az első generáció ilyenek mellett, plusz fészbúk, tévé, xbox, apa anya dolgoznak, és akkor #2-es komment meg is van.
""Ó, itt az én kicsim" - kiáltott fel Eileen Oldaker édesanyja" - gondolom jó ideje "kezelték" már ezzel a robottal mire odáig jutott hogy jobban örül neki mint a lányának... Amúgy gondolom az öreglány azért pánikolt be mert nem tudta hova lett a robot.
Egy sima plüss állatban sokkal több érzelem van mint ezekben -
Hungarikum #8 Én mondtam már h. nincs messze a érzéki szexrabszolga robot 2.0 ... -
Cat #7 A villanyszámla-többlet sokkal kevesebb, mint amit macska-kutyakaja gyártók meg az egész állatszeretetre és kényeztetésre építő háttéripar bukik. -
#6 Én is szívesen fényképezkednék egy ilyen tárggyal jó pénzért!
Ebben az áramszolgáltatók keze van...
Ennyivel is több lesz a villanyszámla:) -
#5 te mekkora hülye vagy baszdmeg -
#4 Különben is milyen hülyeség ez: bébifóka robot!?
Anyám hova jut ez a világ!?
Mikor azt minden rendes ember tudja, hogy bébifókából sapkát, meg kesztyűt kell csinálni!!!
-
Rotyoka #3 Hát még mindig jobb, mintha templomba járnának és abba ölnék a pénzt. -
moikboy #2 - Ismersz más élő embereket is?
- Élnek még rajtam kívül emberek?
Beszélgetés egy kisgyerek és egy robot között - cca. 2104
:D -
toto66 #1 Az emberek teljesen elidegenednek egymástól, ha a csecsemőt és az öregeket gépekre bízzuk! http://www.sg.hu/cikkek/79479/vinci_tab_tabla_pc_haromeveseknek