2010 legjobb és legpocsékabb filmjei az SG olvasói szerint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D
azelõttrõl meg nekem a pankrátor tetszett iszonyatosan.
de sok más film meg egyszerûen egy kellemes szórakoztató élményt jelent. nem kell mindig mindennek kimoshatatlan kulturális értéket közvetítenie. van, ami pont arra jó, hogy szórakoztasson, így pl. az eredet vagy a kick-ass (ez utóbbi pl. nekem "maradandóbb" volt, mint az eredet, epdig az is nagyon tetszett).
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Tetszett: Kick-ass, Toy Story 3, Vasember 2, The Expendables - A feláldozhatók, A tetovált lány
Nem tetszett: Eredet, Így neveld a sárkányodat, A szupercsapat
Egyszer elmegy: A tolvajok városa, RED, Shrek a vége, fuss el véle, A titánok harca, Sejtcserés támadást, Az amerikai.
A többit értelemszerûen nem láttam...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A kickass szigorúan csak 16 éven aluliaknak való. 25 fölött már befejeli az ember tõle a kijelzõt.
A Scott Pilgrim vs. the World c. film egy verekedõs játék alapján készült. (igen hasanló mint pl. a street fighter)úgy jön ez ide.
Nem baj ha nem nézted végig de akkor ne "Minden idõ egyik legrosszabb filmje nálam" nevezd hanem "olyan rossz hogy csak 20 percig bírtam nézni"-nek.
Ha úgy gondolod, hogy az apukám lehetnél az azt feltételezi, hogy minimum 35-40 éves lehetsz, akkor meg minek fiataloknak készült filmeket nézel?
A filmeket a saját kategóriájukban hasonlítsd össze, pl.a Kick/Ass-el.
Bunuel '83-ban meghalt haladj egy kicsit a korral 😊
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
Ebbe nem akarok menni. Lényeg a lényeg, rengeteg filmet láttam életem során a popcorn mozitól kezdve a nehezen emészthetõ mûvészfilmig. Volt amelyik tetszett annak ellenére, hogy tömegfilm, ugyanakkor mûvészfilm is volt olyan amire azt mondtam, hogy kalap szar és fordítva. A tömegfilmek lényege a szórakoztatás, a rétegfilmeké a szórakoztatás mellett az elgondolkodtatás illetve a mélyebb mondanivaló. Ha valaki szimplán kikapcsolódásképpen megnézi az Eredet-et és tetszik neki, azt nem kell kapásból lefikázni, azért mert egyesek értékrendjében alacsony esetleg nullás értéket képvisel. Nekem is tetszett, pedig nem igazán tartozom a haladjunk az árral kategóriába. Én speciel ki nem állhatom a Harry Potter sorozatot, mégsem fikázom azt akinek felnõtt létére tetszik. Ha neki ez 2 óra önfeledt kikapcsolódás, akkor lelke rajta.
Egyébként mi a mûsznob pontosan? Attól mû, hogy színlelt? Ha õszinte, akkor csak szimplán sznob? És mi ennek az ellentéte? Mi lenne a jelzõje annak, aki nem az ilyen értékrenddel ül be a moziba? Mûbarom?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Amikor viszont trehány, öncélú, idegesítõ stilisztikai, dramaturgiai hibákkal teli, felesleges feldolgozást látok (nem csak a Pilgrimre gondolok - de ez mûvészileg olyan szar volt, hogy kicsapta a biztosítékot), akkor muszáj szólnom. Steel, Catwoman, Jonah Hex (bár ennek annyi szól mentségére, hogy megõrizte a képregény szín és hangulat világát), Incredible Hulk (az Ang Lee adaptáció nagyon tetszett), Iron Man (szörnyû), Ghost Rider...nem, nem és nem.
Nálam egyébként simán nézhetõ volt.
A Pilgrim számomra egy teljesen érdektelen történet volt, idegesítõ stílusban megfilmesítve, semmi több. De tudjátok mit? Ízlésrõl minek vitatkozni? Köszi egyébként, hogy lesrácoztál, hízelgõ, tényleg, mert gyanítom az apád lehetnék...:-)
Ennél már csak az rosszabb amikor egy elõzetes vagy egy moziplakát alapján írjátok, hogy ez milyen szar film.
Egyébként logikus, hogy az ilyen populáris filmeket sokan megnézik, ha tetszett nekik egy-két poén vagy jelenet, talán az egész film, akkor ráböknek arra, hogy jó volt. De ettõl még messze vannak az év filmjétõl.