Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Need For Speed
Egyébként bagoly mondja verébnek esete áll fenn... neked már sokkal régebben ilyen elcseszett aláírásod volt amikor én megváltoztattam az enyémet. És belõled sem épp a 2 diploma és a buddhizmus árad.
Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kövezzetek meg, de szerintem az Underground 2 a következõ a sorban, és azóta sem készült egy normális NFS játék.(beleértve ezt is).Bár a Most Wanted is tetszett még.
SZERINTEM
csak, hogy boldog legyél.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az undercover röhejes kanyarodása, és a shift nem a mûfajba illõ szimulációszerûsége után azért megint sikerült az irányítást kissé elrontani. 1óra játék után kb már meg lehet tanulni fékezés nélkül végigmenni a pályán. A driftelést nagyon túlzásba vitték, gázelengedés->drift->közben nitró->legélesebb kanyart is beveszed.
Nomeg egy bugattival vagy kõnigzeggel ~280km/h tempó mellett 1.2km driftet tolni is elég érdekes dolog.
Látvány valóban nagyon jó volt, a játékmenet sem volt most unalmas, de számomra akkor lenne ez a "legkellemesebb meglepetés", ha végre megtalálnák az irányítás kérdésben az egyensúlyt.
Az NFS már az Underground 2 nél meghalt
hát ha nekimész a falnak, meg lassú vagy persze. Én ha nem nyertem az attól volt mert sokat hibáztam. Ha szépen mentem 1 meg fél perces elõnyökkel értem be. Ha meg túl gyors hozzádképest egy ugyanolyan autó az azért van mert tuningos 😊
Nagyon régóta játszom 5-el és 4-el, gyak a megjelenésük óta, és nem csal az ai.
hol itt a kecsap?
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Isten volt a 3 tényleg! belõttük 8 körre ketten, és azzal szórakoztunk, hogy összegyûjtöttünk annyi üldözõ rendõrt amennyit lehetett, és elindultunk egymással szemben😊 az El Nino nevû fantázia autó volt a kedvencem😊
The Need For Speed
még dosban toltuk 486oson, igaz a trident 9000 nem bírta 640x480ban csak interlacedben. és a legkakább autó a rx-7 volt benne, gyönyörû szép sárga színben...
az underground meg a harmadik és egyben utolsó nfs volt amit végigvittem (a porsche 2000 volt még közben nekem), de abban is szépen utol tudtak érni alap autókkal...
Azzal még lehetett Osztott képernyön is játszani ketten :-)) Bátyámmal toltuk is egésznap, direkt vettünk hozzá sajtos stanglit, mert ugy igazán élvezetes.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Mert azelõtt nem volt semmiféle rx-7 benne 😄
És nem csaltak. Több perces elõnyökkel lehetetett beérni ha jól mentél.
Hihetetlen, hogy a gyerekek ma már azt hiszik hogy az underground volt az elsõ nfs.
Pedig nem, az ug-val indult meg a lejtõn lefelé az nfs...
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Egyébként a cikkben szereplõ képek minumum graffon készültek, vagy mitõl ilyen ocsmány a táj? <#wilting>#wilting>
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
A Most wanted is egész jó volt, itt már újra voltak végre rendõrök. Nem vittem végig, de voltak benne jó élmények.
Szerintem ez az új játék is jó lesz, hogyha lesz elég erõs gépem hozzá.
Én nem szeretem a zárt pályákat, az elején is pont ez tetszett. Városokon és falukon lehetett menni, de a városon kívüli terület is jó volt.
Érdekes és poénos cikkeim: http://kovacsjanos.com
Emlékszem abban volt az hogy fulltuningos skyline-al a célegyenes nitrozás közben a cél elõtt 20 méterrel megelõzött egy s2000 nitro nélkül ami addig úgy 500 méterre le volt maradva. Köv próbálkozásnál már figyeltem és bevágtam elé... szépet lökött rajtam, úgy a 400km/h körüli sebességével...
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Bele kell jönni rendesen, hogy legyen esélye az embereknek az arany medálokra. És ez jó! Az idõre menõ küldetések alatt csak akkor van esélyed arany medálra, ha nem ütközöl és a nitrót is jó idõben használod.
Én ennek nagyon örültem, az zavart, hogy az összes hasonló játék amerikai béna gyerekek szintjére van butítva, hogy legyen sikerélményük. Ez nem. Végre valami!
A grafikája is rendben van és kellõen jól el lehet vele szórakozni. Persze ez csak egy sima arcade cucc, semmi szimulátor, de nem is azt várta tõle az ember...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Folyamatosan csal a játék , nincs mit rajta szépiteni , az Underground szériánál 10 másodpercnél több elõnnyel is lehetett nyerni , ennél nem lehet 😞
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB