22
  • kalapos01
    Nagyjából 10 évenként tudnak új sorozatokat indítani. Ha most megrökönyödsz, akkor megnyugtatlan. Lesz még új Pókember film másokkal. Miért ne lenne?
  • tatish
    a Pókember rebootjának rebootjának (...) rebootját mikor mutatják be?
  • Waterhorse
    Peter fizikusnak készül, műszaki beállítottságú, innen az esze, ezt is el lehet olvasni wipedián. A fényképezés az csak a mindennapi megélhetéshez kell neki.

Hogy miért nem tud hálót szőni, arra csak Stan Lee tud választ adni, hogy 50 valahány éve miért így találta ki. Talán pont azért hogy ezzel hangsúlyozza Peter találékonyságát, kimagasló eszét, fogékonyságát a tudományra.
  • skodatuning
    Na jó akkor egy tudományos bemutató volt. De attól még okos volt. :)
  • Loverman
    wikipedia: "he is bitten by a radioactive spider at a science exhibit"

nem volt semmiféle kísérlet, sulival voltak látogatni egy intézményt, ahogy a filmben is.
  • Loverman
    azért kicsit közelebb áll a valósághoz. Ha már pók DNS-e lett akkor miért nem tud hálót szőni?
  • skodatuning
    "annyira azért nem észkombájn Parker szerintem."
    Peter Parker egy eléggé okos srác. Nem véletlenül egy tudományos kísérlet közben csípte meg a pók.
  • Waterhorse
    Ez az oldalcsík elég gáz, két kérdés merült fel bennem. Tábornok, vagy csak egyszerűen dzsoking?

A hálóvetőt maga készítette ki, senki nem segítettek neki.
    Pókember leírás.
    "az iskolából kölcsönvett eszközök segítségével hálóvetőket és a pókhálóra emlékeztető, azt helyettesítő hálófolyadékot készített magának"

A Hulk nem volt annyira reboot számomra, akár annak nevezik akár nem, mert az előző rész eseményei után simán el lehet helyezni a sztoriban folytatásként.
  • Silenzio
    Ld. Hulk. Az a reboot is egy fos lett.

Örülök a mwchanikus hálóvetőnek. A pókfonalat "geciző" pattanásos kamasz nekem egyenesen undorító volt.
  • Mat666
    Kicsit le vagyok maradva máris kap egy reboot nem korai ez egy kicsit??
  • Quantumleap
    Nem tudom már, hogy a képregényben hogy volt a hálóvetővel, hogy ő maga találta fel vagy pedig valaki más segített neki. Legjobb szerintem utóbbi lenne, annyira azért nem észkombájn Parker szerintem.
  • toby97
    Etinger megmodta a lényeget...
    A szeme szerintem viszont iszonyú pici lesz...nekem az ultimate szem tetszik(de csak a SZEM).
    A hálóvetővel kapcsolatban meg annyit, hogy SZERINTEM ez a kép sokkal többet árulkódik róla, mint az előző.
    De már nagyon várom ezt a filmet.
  • smaszi
    Hát nem tudtátok?!
    EzazújPókembörjáték...
  • Etinger
    Ti szándékosan toljátok ezt a szöveget? Mondhatnám játszatok a hülyét, vagy tényleg azok vagytok? (tisztelet a kivételnek)

Nem ebben a ruhában lesz Pókember a filmben, és a környék és úgy eleve az egész CGI-vel át lesz szabva.

Pont az ilyenek miatt felesleges ez a cikk, megnézik a képet, el se olvassák a szöveget, de kommentben jön a szöveg...
  • hitman08
    Elég buta egy kép, olyan mintha valami makett lenne. Furák a színek, a környezet, szerintem sanszos, hogy ez csak egy figura.
  • Loverman
    Benne van a hírben hogy ez egy kaszkadőr, a kaszkadőröknek kialakított ruhában

olvasás fail?
  • ldavid
    olyan ez a kép, mitha egy pár centis pókember szaladna egy lecsavarozott szék (vagy akármi) előtt
  • JackSparrow88
    Eddig nem volt bajom a cikkek címeivel de ez hogy "akcióban az új pókember", hát ez röhejes. Azt hittem tényleg akciózik mármint mondjuk harcol vagy ilyesmi de itt csak egyszerűen lépked illetve fut :D Szerintem ez nem mondható akciónak...
  • Etinger
    Az efféle károgás szánalmas.

*

Ennek a képnek meg úgy igazán semmi értelme. Nem is az igazi ruha, a helyszínből semmi nem látszik.. szóval... :) Tök 8.
  • xido
    Miért fut?..Kifogyott a patron?:)
  • bcrics
    vazze,mintha vmi Nike futóCipő lenne rajta
  • JaSoN HuNTeR #1
    hát ez nagyon sz*r film lesz már most érzem =)