17
Episodes - Matt LeBlanc szerepében Matt LeBlanc
-
ldavid #17 M1 holnap 21:30 Sikersorozat -
ldavid #16 kis magyar jelenlét 2x04-ben
"(...) She's my stalker. It's like Hungarian or Polish
or some shit." -
#15 mekknézzük majd -
ldavid #14 és tegnap el is indult -
ldavid #13 berendelték a második évadot is -
ldavid #12 valaki nem tudja, mi Matt csengőhangja? -
#11 jó neked! :S
nyomtam egy Del-t az Episodes mappára...
1 jó dolog azért volt benne.. Joey verdája! :D -
#10 negyedik ütött -
#9 3 részig jutottam...(gondolván, hátha a következő jobb lesz)
de nekem nem vált be... -
#8 hát példa:
a szomszéd néni már 2003-ban is 60ezer forint nyugdíjat kapott, ennek ellenére a reggelije mindig "viziciberéből" állott amin ecetes vizet és piritost kell érteni.
amikor meghalt a lepedő alatt az örökösök megtalálták a utóbbi 20 év komplett nyugdíját, szétrohadva mert már 10 éve nem vírta vissaztartani a vizeletet.
amúgy még a fösvény jut eszembe, illetve ha kicsit buta és nehéz felfogású szélsőjobboldali lennék, akiknek a kedvence valami Gitler nevű német diktátor,...szóval akkor szakállas,görbe orrú emberre gondolnék.
De nem teszem. -
#7 Mi az a "kapzsi, de zsugori"? -
ldavid #6 túloztam, igen, de van néhány jelenet ami elég jó
Carol-t bírom a legjobban, úgy kamuzik vigyorgás közben, mintha a legtermészetesebb dolog lenne -
#5 szerintem nem is a röhögős poénokra hanem a kínos, és néhol taszítóan groteszk oldalát akarják bemutatni a sorozatok világának,némi kapzsi, de zsugori hedonizmussal fűszerezve -
#4 Na, azé nem szarrá röhögős, de elég korrekt szvsz.
Meglátjuk mi sül ki belőle, eddig jó. -
#3 gyorsan megnéztem...nem rossz...nézem majd...:D Joey meg a kedvencem....mondjuk néha kicsit nehezen megy a dolog...viszont kicsit undorítónak tartom ezt a megvesszük aztán csinálunk valami újat belőle....elég szar volt ez a rész..::D -
ldavid #2 rohadt jó szerintem, szarrá röhögtem magam az első 2 részen -
#1 Az Episodes főszereplője Matt LeBlanc mellett két angol producer, akik menő sorozatuk jogait eladják Amerikában, ahol egy lebutított változatot kell belőle készíteni. A sorozatban Matt LeBlanc saját magát fogja alakítania karakteres angol színészek mellett)))
Személy szerint az első két rész nagyon bejött, főleg a második a nagyon kínos poénokkal operálva)))
---bővebben a comment.blog.hu blogon
Honlap
HEHE))