9
-
e57 #9 Igen, erre gondoltam. -
sanyicks #8 jogosan az idegesíti, hogy a fizetett apple reklámmal azt próbálják meg elhitetni az emberekkel, hogy az ipod egy külenleges készülék és olyat tud amit semmi más... -
Yv@n #7 Ő mondjuk egy szóval sem említette az androidot...mindössze annyit mondott, hogy itt kurvára nem az iPod végzi a lényegi munkát, hanem a műszer azon része, amiről a cikk alig ír pár szót.
Az iPod itt az olcsó hordozható display funkciót látja el, amire alkalmas lenne egy iPad is, vagy bármi egyéb wifi képes eszköz, amin valami használható OS van. A lényeg, hogy az iPod azért remek eszköz a célra, mert bármi egyéb ami megfelne a kritériumoknak drágább. -
kpbendi #6 Minden android fan szükségszerűen neurotikus is? Szidta a cikkben bárki is az androidot?
Feltételezem azért használnak terminálnak iPodot, mert a fejlesztőkörnyezethez könnyen beszerezhető a megbízható hardver. Androidhoz pl. melyik távolkeleti médialejátszót ajánlanád erre a célra? De lehetőleg olyat mondj, ami legalább két éve a piacon van és nem fogják minden hónapban más hardver módosításokkal szállítani. -
Hungarikum #5 következő generációs ipod tulajok már képesítés nélkül is képesek lesznek müteni!
bezzeg az a szar android! az semmire se jó!!
Iphonel meg majd U(sic!)rhajót is vezetni fogunk! mert Steve ezt is tudja! -
e57 #4 Meg mi köze az egésznek az iPodhoz? Gondolom magát a számítási feladatot bármilyen wifi képes kézi számítógép elvégzi.
Meg ha 50 ezer egy ilyen készülék akkor abból az iPod gondolom kb 1000 (nem tudom az árát, csak sacc), akkor a maradék 49 ezret érő mérőműszer sokkal lényegesebb szerintem. -
Ferrer #3 Még hogy az iOS nem multitask! -
willcox #2 Mekkora lenyúlások mehetnek ott!
"Míg a régi típusú terminálok akár 200 000 euróba is kerülhetnek, addig a tesztelt megoldás ára az 50 000 eurót sem éri el" - vagyis: egy terminál 150 ezer euróval többe kerül, mint egy igagyi. Honnan a bánatból vásárolnak ezek? Másik galaxisból? -
sanyicks #1 mennyit kaphattak ezért az epl től?
és az sg mennyit kap?