20
-
#20 nem párosodnak ezek, csak dugnak. szerintem amikor vért isznak, nem csak az éhséget csiilapítják, hanem mellette betáraznak -
emp #19 és lesz egy kis dead-ünk. -
Szemjuel #18 de miért párosodna, ha vámpírrá-váláskori állapotuk marad meg életük végéig, azaz nem fejlődik a testük, azaz az apród megmarad megtermékenyített pete szinten :O -
Nailyenugysincs #17 lehet hogy van nekik(persze nem úgy mint nekünk) csak nem a saját vérükkel. Különben miért kéne nekik vért inni ha az nem tud szétterjedni a testükben?
De akár olyan is lehet hogy egy csont van a dákójukban ami ha kell előjön -
kalapos01 #16 Úgy érted, hogy a valóságban nincs vérkeringésük? -
Rotyoka #15 de a vámpirok mégis hogy az istenbe dugnak, ha nincs vérkeringésük? -
#14 fúúúúú de dúúúúúúrvaaaaaa.
ez most mekkora port kavar -
sanyicks #13 Nagyon is jó film ez ne bántsátok! Csak jól kell szinkronizálni! -
#12 Szerintem FAKE! Az az impotens Albínóvámpír képtelen megmászni a Depiqueen-t -
maxy182 #11 Bellát én is szúrnám... XD
Aka napiszar.com. -
sugarman #10 de miért ilyenről kell olvasni?:( az avatarról már vagy 2 hete nem jött cikk -
lcee #9 Ez a kép a soft erotika kategória, (ha van ilyen....) :D
Én nem szeretem ezt a filmet (vagy lassan már heti sorozat is lehetne amilyen gyorsan a részek követik egymást), de hogy azok akik megnézik, és "szeretik" azok is átlagosan 4 pontra értékelik az már elég gáz...
minek ezt erőltetni...?
-
T O M #8 Ez is király lesz, mint a többi. -
#7 Kedveskedtek egy ilyen "erotikus" képpel :), Jajj de annyira kedvesek, egyem a szívüket
"heti-havi rendszerességgel egy-egy új fénykép fog landolni a neten"
Remélem mindegyikről lesz egy cikk is!!! Legyen mit olvasnunk!!!!! -
smaszi #6 "Nevetséges ez a buzi komédia!Vámpírnak álcázva......"
Akkor Bella helyett lehetne Bélla... -
Bhalage #5 igy kellett volna befejezodnie
(vagy elkezdodnie) -
#4 Nap nem lehet mert akkor világítana a faszi nem elégne .....
Nevetséges ez a buzi komédia!Vámpírnak álcázva...... -
bladesoft #3 Gondolom az ilyen "epic" művek helyett nem lett volna jobb egy igazi vámpírregényt megfilmesíteni pl: A Város Hercege (sztem all time best) -
funkyman #2 Húú de várom már azt a filmet .... kb annyira mint a halált. -
menpe #1 A Nap süt reája vagy csak bebillentettek egy sólámpát a kriptába?