Jimmy Wales tudományos forrássá tenné a Wikipediát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja egyébként igen. Ezek lesznek a mánágerek, akik meg tényleg tanultak, azok végzik az igazi munkát, persze jóval kisebb fizetésért.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
pedig éppen ezeket veszik fel 😊 akiknek nincs annak már az életrajzát félredobják.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
....az..... álomország tengerparpartján, jobb lesz ha belenyugszol, hogy többnyire az álltalad emlitett impotens barmok kerülnek vezetõ pozicióba......
Nem látom be mért nem szabad idézni belõle, ha egyébként utánajársz az idézett rész helyességének. Ugyanis sokszor jobban, átláthatóbban, érthetõbben vannak wikin leírva a dolgok, mint a szakmai oldalakon, folyóiratokban.
Jó dolog a wikipedia, helyén kell kezelni, nem szabad tudományos értekezésekbe, esszékbe, dolgozatokba használni, de alap tájékozódásra kiváló.
És tudom, hogy majd megköveznek, de nekem Jimmy Wales szimpatikus ember és õszintének tûnik.
Éljen a wikipédia, hajrá!
És tudom, hogy majd megköveznek, de nekem Jimmy Wales szimpatikus ember és õszintének tûnik.
Éljen a wikipédia, hajrá!
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
HÉ HUSOM EDDIG TART A CIKK Jimmy Donal Wales
Ha Jimbo a Google példáját követné és engedélyezné a reklámok elhelyezését a Wikipedián, akkor milliárdokat kereshetne, de errõl hallani sem akar.
Lehet hogy a milliárdoknál fontosabb neki hogy tükörbe tudjon nézni, illetve nyugodtan aludhat, "gerincproblémák" nélkül? Éljen Jimbo <#worship>#worship>
Lehet hogy a milliárdoknál fontosabb neki hogy tükörbe tudjon nézni, illetve nyugodtan aludhat, "gerincproblémák" nélkül? Éljen Jimbo <#worship>#worship>
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
jo amugy a wiki en szeretem utanaolvasni dolgoknak.
a pontositasok szuksegeben egyetertek! de ezert is jo!
a pontositasok szuksegeben egyetertek! de ezert is jo!
anti hero
Akkor nem baj, ha a sok pontatlan dolgot kijavítják, a hülyeségeket törlik.
Sok egyetemista Wikipediaból ír szakdogát.... meg is érdemlik amikor megbuknak.
Aki az egyetemet végiglógja, és majd ácsingózik a nagy fizetésre, mert neki diplomája van !!
Az ilyenek egyre lesznek jók, KIRÚGNI ÕKET....
Sok egyetemista Wikipediaból ír szakdogát.... meg is érdemlik amikor megbuknak.
Aki az egyetemet végiglógja, és majd ácsingózik a nagy fizetésre, mert neki diplomája van !!
Az ilyenek egyre lesznek jók, KIRÚGNI ÕKET....