ViNCi-Tab - tábla PC hároméveseknek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként mindkettõt tanulnom kellett, tehát nem vagyok született tehetség.
De a programozás nem mehet tanulás nélkül, a festészetre meg van ilyen példa.
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
A gyereknek az a jó, ha minél többféle dologgal tud foglalkozni.
Meg tudja etetni a nyuszikat, kézbe tud venni egy 2 hetes kis szõrgombócot, nyilván játszik hagyományos játékokkal is, és persze számítógépen is. A 3 éves lányom ismeri a számokat, és most állandóan azért nyúz hogy tanuljunk meg írni, szóval már jópár betû is megy neki. Sose kérdeztem hogy akar-e ilyesmit tanulni, egyszerûen odajött, hogy õ is írni akar. Aztán word be, 32-es betûméret, aztán betûzzük hogy apa.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
A valós problémákat ki is oldja meg jobban? Aki ahhoz szokott, vagy aki a virtuálishoz?
Csak a szüleinken múlt mennyit, hogy meddig fogjuk még látni az LCD-ket amik sokkal kevésbé roncsolják a szemünket az majd kiderül! És hogy gyerekeink meddig fognak látni, azt nem biztos hogy megérjük, viszont tény hogy a számítógépet használó fiatalok és gyerekek megoldó képessége, logikája a többszöröse a mienkének, nem beszélve a jobb reflexekrõl, és akármilyen hihetetlen de kiderült még a fizikailag is fejlettebbek a sok stimulálástól és + irányba. Ezek tudományos tesztek több év kutató munkájának eredménye!
- Persze ez az extrém esetekre és az abszolút kocka gyerekekre nem igaz!
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
Nekem bejön!
<#nevetes1>#nevetes1>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A "sok" az egyentol es korulmenyektol fugg, mindenesetre ha ehelyett jatszanak vele mondjuk fajatekokkal vagy labdaznak vele v meselnek neki, vagy csak valaszolnak a kerdeseire ehelyett a szamitogeppel eltoltott ido helyett, mar jobb.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
kicsit siet a világ a fejlõdésben, de hova?
legközelebb majd az anyukába is benyomnak egy tetriszt, hogy a gyerek már megoldó képességgel szülessen a világra <#csodalk>#csodalk><#wow1>#wow1>
A béta már megy, vagy pre béta vagy mi a szöszmösz.
Ez az izé kakóbiztos?
<#eplus2>#eplus2>
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
http://www.sg.hu/cikkek/79251/arm_chipeken_is_fut_majd_a_windows_8
"ARM Cortex A8 típusú, 1 GHz órajelû processzor" <-> "Windows 7, a Vista, a Windows XP, illetve a Mac OS X 10.5.8 vagy újabb operációs rendszer"
ARM-en megy a win?
Nem tudom, saját technikai kellékekre telefon, számítógép, amit mondjuk használok, munkához is, nehezen tart összekaparni valakinek van rá pénze, hogy a 3 éves gyereknek ennyit kiadjon ilyenre? 😊 Inkább kapna egy vödö Dupló-t 😊 Nah nem mintha a Lego olyan olcsó lenne. 😊
Mesélni kellene neki sokat, versecskékre és mondókákra tanítani!...
Beszélgetni kellene vele sokat, dédelgetni, LEGO-val építeni tanítani, babázni, rajzolni, énekelni...
A digitális világgal ráér 7-8 éves korában is találkozni, nem marad le semmirõl, viszont behozhatatlan veszteség éri, ha alapvetõ dolgokra nem tanítják meg, illetve nem tapasztalja meg milyen a valóságban rajzolni, kockákból tornyot építeni...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"
jobb a képe mint az én 17" omnak 😄
Má a rácsosba is emesenezhet!