28
-
#28 gondoltam, csak mielőtt belelovalljuk magunkat valami hülyeségbe, lazítás :D -
Stranger666 #27 ilyesmire gondoltam mint filmzene :/ -
#26 meg fogja kapni, én bízom benne. de a deloreant már eladtam, így nem fogadnék rá milliókkal...
csudajó zene e: ím
nem fészes, de hátha megvígasztal :D -
Stranger666 #25 MOst nagyon megsértettél és porig alázva érzem magam:(
Linkek a csudajó zenékre? -
kalapos01 #24 Próbálkozol, de nem veszed észre, hogy csak égeted magad. Eleve, amire reagáltam, ahhoz semmi köze a kommentjeidnek. Valakinek válaszoltam az Oscarral kapcsolatba és elkezdtél belevakkantgatni, lááááátványosan félreértve a betűk alkotta szavak láncát. :) -
Stranger666 #23 Majd ha Natali megkapja az oscart, visszatérünk rá. -
#22 ja értem már!
"10 jobb alakítás is lehet nála és mivel tudom, hogy nem lesz "
sport almanachod nincs véletlenül? -
#21 "Portman eszméletlen nagyot játszik, ha valaki elviszi előle a díjat az bunda lesz."
szerinted ha kalapos és totoro a golden globe-ról beszél, amit MÁR KIOSZTOTTAK, akkor miért beszélnek feltételes módban? főleg úgy, hogy előtte t. a faszkönyvhöz hasonlítja, ráadásul az oscar vonatkozásában? miért mondja erre k., hogy LEHET,HOGY MEGKAPJA, bár elképzelhető, hogy olyan kapja akinek a filmjét itthon még nem láthatjuk? azt én értem, hogy te a goldenről írtál, de ők utána tök egyértelműen az oscarról... -
Stranger666 #20 Édes istenem, olvas végig még1x, a jelöléseknél mikor írtam AZ GOLDENGLOBE
"Portman jó, de attól még lehetett 2010-ban tíz jobb alakítás nála. Csak még nem láttuk." erre én:
"Igen és azok véletlen nem lettek jelölve"
A jövőbe beszélünk érted? MErt mondja, hogy 10 jobb alakítás is lehet nála és mivel tudom, hogy nem lesz ezért úgy írok vissza, hogy igen és azok nem lettek(lesznek) jelölve.. -
#19 komám, pont az oscarról volt szó. :)
"Facebook film nem volt rossz, de a végén maradt bennem némi hiányérzet a megnézése után. Egyébként meg egy közepesen izgalmas karriersztori, jól kivitelezve. Oscar közelében sincs nálam.A fekete hattyú viszont nagyon-nagyon jó film. Portman eszméletlen nagyot játszik, ha valaki elviszi előle a díjat az bunda lesz."
"Így látatlanban is megadnám neki, hisz minden eddigi filmjében jól játszott..."
"Portman jó, de attól még lehetett 2010-ban tíz jobb alakítás nála. Csak még nem láttuk."
"Igen és azok véletlen nem lettek jelölve"
"Még nincsenek is kint az Oscar-jelölések."
"na menj ki kimosni a szivacsot" ja nem, ezt már én mondom :)
-
sanyicks #18 Az nyer amelyikből a több pénz jön (így vagy úgy, akár zsebbe)/ pénzgeneráló érdekekhez kapcsolódik.
Ilyen a "független" díjazás :D -
Stranger666 #17 Látom okos vagy, a GoldenGloberól volt szó komám. Látod kár beleugatni mások kommentjeibe, mellesleg még várom a zene linkeket... -
kalapos01 #16 Mivel az Oscarról volt szó és azt írtad, hogy "lettek jelölve", ezért azt. Ezért kár más kommentjébe belebeszélni. -
Stranger666 #15 És én mondtam, hogy kintvannak? -
kalapos01 #14 Még nincsenek is kint az Oscar-jelölések. -
#13 A "félmilliárd légy" nehogy megbolyduljon - megkapta a díjat. Félő, hogy az Oscart is megfogja.
Mindkettőt érdemtelenül.
-
Stranger666 #12 Igen és azok véletlen nem lettek jelölve -
kalapos01 #11 Portman jó, de attól még lehetett 2010-ban tíz jobb alakítás nála. Csak még nem láttuk. -
kalapos01 #10 Vagy te vagy hülye. Kétesélyes. Illetve egyesélyes. Főleg, hogy dokumetumnak hiszed. -
smaszi #9 "Portman eszméletlen nagyot játszik, ha valaki elviszi előle a díjat az bunda lesz."
Így látatlanban is megadnám neki, hisz minden eddigi filmjében jól játszott... -
totoro #8 Facebook film nem volt rossz, de a végén maradt bennem némi hiányérzet a megnézése után. Egyébként meg egy közepesen izgalmas karriersztori, jól kivitelezve. Oscar közelében sincs nálam.
A fekete hattyú viszont nagyon-nagyon jó film. Portman eszméletlen nagyot játszik, ha valaki elviszi előle a díjat az bunda lesz. -
Stranger666 #7 Jó film volt az,de nem ennyire, doku filmhez semmi köze.
richard45: ez volt a golden globe. -
funkyman #6 Érdekes. Semmi olyan nem volt a socal networksben ami bármilen díjat is érdemelt volna. Egy sima valós eseméyneket feldolgozó majdnem-dokumentum film. Ennyi. Hülyék ezek a kriti-kuss-ok. -
richard45 #5 Én azért reménykedtem, hogy az Eredet zenéje legalább megkapja a Goldent. -
Stranger666 #4 Melyik??? linkelj, mert én felfigyelek a zenékre de itt semmi újat nem hallottam. -
kalapos01 #3 A zene kurva jó volt. A forgatókönyv is. És a film is jó, persze. De a zene isten. -
Stranger666 #2 Eredet nem is érdemelt innen semmit, de hogy a facebook legjobb film??forgatókönyv és rendező?? És mellesleg zene? wtf? mien zene volt abban? Semmire nem emlékszem. Ez, hogy Clint Mansellnek nem tudnak adni egy GG-t amikor a Requiemben a Forrásban és a Swanban is alkotott... -
Zoliz #1 Érdekes, hogy az Eredet semmit nem kapott, csak az a F@szbook-os baromság tarolt.