Az újságírók nem szerették a sikerfilmeket

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m minnifield
gondoltam, csak mielõtt belelovalljuk magunkat valami hülyeségbe, lazítás 😄

ilyesmire gondoltam mint filmzene :/
m minnifield
meg fogja kapni, én bízom benne. de a deloreant már eladtam, így nem fogadnék rá milliókkal...
csudajó zene e: ím
nem fészes, de hátha megvígasztal 😄

MOst nagyon megsértettél és porig alázva érzem magam😞
Linkek a csudajó zenékre?
Próbálkozol, de nem veszed észre, hogy csak égeted magad. Eleve, amire reagáltam, ahhoz semmi köze a kommentjeidnek. Valakinek válaszoltam az Oscarral kapcsolatba és elkezdtél belevakkantgatni, lááááátványosan félreértve a betûk alkotta szavak láncát. 😊
Majd ha Natali megkapja az oscart, visszatérünk rá.
m minnifield
ja értem már!
"10 jobb alakítás is lehet nála és mivel tudom, hogy nem lesz "
sport almanachod nincs véletlenül? <#wink>

m minnifield
"Portman eszméletlen nagyot játszik, ha valaki elviszi elõle a díjat az bunda lesz."

szerinted ha kalapos és totoro a golden globe-ról beszél, amit MÁR KIOSZTOTTAK, akkor miért beszélnek feltételes módban? fõleg úgy, hogy elõtte t. a faszkönyvhöz hasonlítja, ráadásul az oscar vonatkozásában? miért mondja erre k., hogy LEHET,HOGY MEGKAPJA, bár elképzelhetõ, hogy olyan kapja akinek a filmjét itthon még nem láthatjuk? azt én értem, hogy te a goldenrõl írtál, de õk utána tök egyértelmûen az oscarról...

Édes istenem, olvas végig még1x, a jelöléseknél mikor írtam AZ GOLDENGLOBE
"Portman jó, de attól még lehetett 2010-ban tíz jobb alakítás nála. Csak még nem láttuk." erre én:
"Igen és azok véletlen nem lettek jelölve"
A jövõbe beszélünk érted? MErt mondja, hogy 10 jobb alakítás is lehet nála és mivel tudom, hogy nem lesz ezért úgy írok vissza, hogy igen és azok nem lettek(lesznek) jelölve..
m minnifield
komám, pont az oscarról volt szó. 😊

"Facebook film nem volt rossz, de a végén maradt bennem némi hiányérzet a megnézése után. Egyébként meg egy közepesen izgalmas karriersztori, jól kivitelezve. Oscar közelében sincs nálam.A fekete hattyú viszont nagyon-nagyon jó film. Portman eszméletlen nagyot játszik, ha valaki elviszi elõle a díjat az bunda lesz."

"Így látatlanban is megadnám neki, hisz minden eddigi filmjében jól játszott..."

"Portman jó, de attól még lehetett 2010-ban tíz jobb alakítás nála. Csak még nem láttuk."

"Igen és azok véletlen nem lettek jelölve"

"Még nincsenek is kint az Oscar-jelölések."

"na menj ki kimosni a szivacsot" ja nem, ezt már én mondom 😊

Az nyer amelyikbõl a több pénz jön (így vagy úgy, akár zsebbe)/ pénzgeneráló érdekekhez kapcsolódik.
Ilyen a "független" díjazás 😄

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Látom okos vagy, a GoldenGloberól volt szó komám. Látod kár beleugatni mások kommentjeibe, mellesleg még várom a zene linkeket...
Mivel az Oscarról volt szó és azt írtad, hogy "lettek jelölve", ezért azt. Ezért kár más kommentjébe belebeszélni.
És én mondtam, hogy kintvannak?
Még nincsenek is kint az Oscar-jelölések.
IMYke2.0.0.0
A "félmilliárd légy" nehogy megbolyduljon - megkapta a díjat. Félõ, hogy az Oscart is megfogja.
Mindkettõt érdemtelenül.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Igen és azok véletlen nem lettek jelölve
Portman jó, de attól még lehetett 2010-ban tíz jobb alakítás nála. Csak még nem láttuk.
Vagy te vagy hülye. Kétesélyes. Illetve egyesélyes. Fõleg, hogy dokumetumnak hiszed.
"Portman eszméletlen nagyot játszik, ha valaki elviszi elõle a díjat az bunda lesz."

Így látatlanban is megadnám neki, hisz minden eddigi filmjében jól játszott...
Facebook film nem volt rossz, de a végén maradt bennem némi hiányérzet a megnézése után. Egyébként meg egy közepesen izgalmas karriersztori, jól kivitelezve. Oscar közelében sincs nálam.

A fekete hattyú viszont nagyon-nagyon jó film. Portman eszméletlen nagyot játszik, ha valaki elviszi elõle a díjat az bunda lesz.
Jó film volt az,de nem ennyire, doku filmhez semmi köze.
richard45: ez volt a golden globe.
Érdekes. Semmi olyan nem volt a socal networksben ami bármilen díjat is érdemelt volna. Egy sima valós eseméyneket feldolgozó majdnem-dokumentum film. Ennyi. Hülyék ezek a kriti-kuss-ok.

Én azért reménykedtem, hogy az Eredet zenéje legalább megkapja a Goldent.

Melyik??? linkelj, mert én felfigyelek a zenékre de itt semmi újat nem hallottam.
A zene kurva jó volt. A forgatókönyv is. És a film is jó, persze. De a zene isten.
Eredet nem is érdemelt innen semmit, de hogy a facebook legjobb film??forgatókönyv és rendezõ?? És mellesleg zene? wtf? mien zene volt abban? Semmire nem emlékszem. Ez, hogy Clint Mansellnek nem tudnak adni egy GG-t amikor a Requiemben a Forrásban és a Swanban is alkotott...
Érdekes, hogy az Eredet semmit nem kapott, csak az a F@szbook-os baromság tarolt.