Aranyhaj és a nagy gubanc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
amúgy érdekes mert engem a csajom baszogatott hogy nézzük meg, alig birtam rávenni magam az imax miatt engedtem 😄
énekek tényleg gagyik, a többi meg megüti a jobb animációs filmek szintjét, kb ennyi, azt hittem nehezebb lesz végigszenvedni
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ahogy néztem, még jó pár moziban vetítik...
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
😄
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Emlékszem a jelenetre a kocsmában, mikor a tangóharmonikás srácnak lecsapták a kalapját... na ja, majdnem elhajoltam a felém repülõ cafatka elõl 😄
Egy vérbeli akcióra viszont kíváncsi lennék, ebbõl a 'majdnem félrehajolós' esetbõl kiindulva 😄
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
3D-ben láttuk, lányom (4.5 éves) elsõ mozilátogatása: imádta - ahogyan én is remekül szórakoztam - a disney mesékben megszokott ének itt is zavart, de minden más kárpótolt.
nagyon ajánlom!
Forza.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
MONDOM MIAZANYÁD? 😄😄😄😄😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
All hail the double x!
Aranyhaj a végén néz ki a legjobban. 😄
Pár hete néztem meg ezt a nagyszerû filmet, és bevallom, nagyon tetszett. Egy újabb remekmû a Disney-tõl! Jópofa, hangulatos és még mondanivalója is van. Nem is értem, miért nem nyílt még neki topic<#wink>#wink>
"A királyság legkeresettebb és egyben legsármosabb körözött banditája, Flynn Rider egy titokzatos toronyban próbál menedéket találni üldözõi elõl, ahol fogságba ejti 21 méteres mágikus aranyhajával a torony lakója, a gyönyörû és bátor Aranyhaj. Flynn felettébb kíváncsi fogvatartója eddig csak a megfelelõ alkalomra várt, hogy az éveken át tartó rabságból szabadulhasson, és ez az alkalom, úgy tûnik, eljött. Alkut köt hát a jóképû tolvajjal, így kezdetét veszi egy kalandokkal teli utazás, melyen a furcsa párost elkíséri egy minden bajtól óva intõ, túlságosan aggodalmaskodó kaméleon, egy szuperzsaru ló, és a mogorva-goromba kocsmagengszeterek bandája."
Forrás: port.hu
Belinkelem a szinkronos elõzetest, bár nem sok köze van a filmhez:
Várom véleményeteket a filmmel kapcsolatban!<#wink>#wink>