Aranyhaj és a nagy gubanc

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomferi
hallod, kurva szép lett, mi tagadás 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Mr_no_NaMe
Michael Bell mit szinkronizál ebben a filmben? Csak additional voices van odaírva.
byzhouse
anyám erre aludt el szóval jó mese<#idiota>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

ehhe

amúgy érdekes mert engem a csajom baszogatott hogy nézzük meg, alig birtam rávenni magam az imax miatt engedtem 😄

énekek tényleg gagyik, a többi meg megüti a jobb animációs filmek szintjét, kb ennyi, azt hittem nehezebb lesz végigszenvedni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Bueno nacho
Magyar soundtrack megjelenésérõl van valakinek infója? Eddig ezt találtam, de ahogy elnézem ez a sima angol. Néhány országban már kiadták a saját nyelvû filmzenéjüket, magyarról viszont még nem hallottam. Talán majd DVD-n rajt lesz, ha máshol nem is.

Ahogy néztem, még jó pár moziban vetítik...

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

Looooser
arr annó volt a Beowulf.... pfff volt egy pár jelenet pl vagy 10000 nyílvesszõt kilõnek az ember felé, vagy egy brutális csata bárd repül az arcod felé 😄 de amire mindenkinek a feje mozdult amikor beowulf levetkõzik és mindenki a kép mögé akar nézni
😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Bueno nacho
Elsõ film ,amit 3D-ben láttam 😄 Sokan mondták, hogy ez az egész 3D nem nagy szám, de engem eléggé lenyûgözött - na igen, azért azt el kell mondanom, nem nehéz lenyûgözni 😄

Emlékszem a jelenetre a kocsmában, mikor a tangóharmonikás srácnak lecsapták a kalapját... na ja, majdnem elhajoltam a felém repülõ cafatka elõl 😄

Egy vérbeli akcióra viszont kíváncsi lennék, ebbõl a 'majdnem félrehajolós' esetbõl kiindulva 😄

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

arty
mondj egy eredeti sztorival megáldott M-E-S-É-T !

3D-ben láttuk, lányom (4.5 éves) elsõ mozilátogatása: imádta - ahogyan én is remekül szórakoztam - a disney mesékben megszokott ének itt is zavart, de minden más kárpótolt.

nagyon ajánlom!

Forza.

TreDoR
Valami vágott verzió lehet XD

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Bueno nacho
Nem vagyok egy nagy musicales, de ezek a dalok kifejezetten tetszettek. Szvsz mint minden filmben, itt is jelentõsen segítenek átérezni azt, amit a készítõk éreztetni akarnak, hangulati és érzelmi szempontból nagy löketet adnak az egésznek. De hát nem vagyunk egyformák :-)

dartonita
Unalmas klisehalmaz.A pacikutya jo fej,a tobbi resz eleg felejtheto.A notak kimondottan idegesitoek,nem tudom miert kell eroltetni.

Jim Morrison
annyit akarsz letölteni? azon az adatforgalmon 10szer is elmehetnél moziba 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Looooser
ez egy nagyon beteg mese 😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

szomferi
jaaaaaj, itt ahol lakom, egy kisvárosban, gyalogoltam a buszvégre és a mûv. ház hangosbemondóján mondták az ahavi mozimûsort, és erre ezt mondták: Aranyhaj és a nagy gubanc, színes szinkronizált amerikai akció-thriller

MONDOM MIAZANYÁD? 😄😄😄😄😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Grr1234
Gondolom ennek is hepi end a vége. <#wilting>

LeWyTy
Rasztátot<#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

21 méter haj? Punkfrizurát belõle!

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

link 😄

Piszkos  Fred
van

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Van belõle Hentai?<#idiota>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Bueno nacho
De, az. Hogy az angol cím nem ez lett, egy szimpla marketingfogás. A tavalyi A hercegnõ és a béka sikertelenségébõl kiindulva olyan címet akartak adni a filmnek, ami miatt a tinik nem érzik "cikinek", hogy pl. egy "hercegnõs" filmre ülnek be -> szélesebb közönség -> nagyobb profit. A magyarok erre nem gondoltak, na meg az amerikai és a magyar fiatalok hozzáállása közötti különbségekrõl inkább nem nyitnék vitát.

pxxl
jah akkor ok 😄 így már értem

All hail the double x!

de
byzhouse
Kiszel Tünde adta a magyar hangot neki-e he!

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Beast Machine
Aranyhajnak eredetileg nem Rapunzel a neve?

...vágod?

pxxl
beindultál Aranyhajra? <#idiota>

All hail the double x!

byzhouse
múltkor jó volt háttérzajnak 😄

pxxl
majd megnézem ha lesz 1080p-s változat a "kölcsönzõben" <#whatever>

All hail the double x!

SPOILER

Aranyhaj a végén néz ki a legjobban. 😄

ez még a jobbikfajta
lájkolnám aranyhajat

Egyébként hallottam róla hogy jó. lehet majd egyszer megnézem 😄

Ezektõl az animációs filmektõl néha hányingerem van. Olyan gyökér feje van az embereknek hogy az hihetetlen

Bueno nacho
Sziasztok!

Pár hete néztem meg ezt a nagyszerû filmet, és bevallom, nagyon tetszett. Egy újabb remekmû a Disney-tõl! Jópofa, hangulatos és még mondanivalója is van. Nem is értem, miért nem nyílt még neki topic<#wink>

"A királyság legkeresettebb és egyben legsármosabb körözött banditája, Flynn Rider egy titokzatos toronyban próbál menedéket találni üldözõi elõl, ahol fogságba ejti 21 méteres mágikus aranyhajával a torony lakója, a gyönyörû és bátor Aranyhaj. Flynn felettébb kíváncsi fogvatartója eddig csak a megfelelõ alkalomra várt, hogy az éveken át tartó rabságból szabadulhasson, és ez az alkalom, úgy tûnik, eljött. Alkut köt hát a jóképû tolvajjal, így kezdetét veszi egy kalandokkal teli utazás, melyen a furcsa párost elkíséri egy minden bajtól óva intõ, túlságosan aggodalmaskodó kaméleon, egy szuperzsaru ló, és a mogorva-goromba kocsmagengszeterek bandája."
Forrás: port.hu

Belinkelem a szinkronos elõzetest, bár nem sok köze van a filmhez:

Várom véleményeteket a filmmel kapcsolatban!<#wink>