Jurassic Park

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Basszus én nem vagyok nagy kalandgame párti (mármint amilyen stílust ez képvisel) de nekem nagyon tetszett.
Én szeretem ha egy játék szép és mégse volt egy rossz szavam sem a grafikára.

Next PC upgrade: 2022

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

grebber

JackSparrow88
Üdv. Ha vki esetleg elakadna akkor itt van videó végigjátszás :D
Jurassic Park Walkthrough

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

jaaa, oké. azt hittem vmi extra dolog.

nekem a spanyol csaj is ott volt a hajón.

kösz azért az infót.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

tény, hogy volt benne buktató és gondolkodni való, de mindkettõ nagyon jó lett.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Attól függ hogy a spanyol csajjal mit teszünk a játék végén. Ha a borotva flakonért megyünk, a T-Rex szépen megzabál minket. Ha viszont segítünk a kiscsajnak, aki fent akadt a leszakadó gerendán, akkor a játék végén a spanyol csaj is ott lesz a hajon amin el menekülnek a szigetrõl.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

grebber
Vissza a jövõbe ehhez képest klasszisokkal nehezebb volt.

mond már el lécci, hogy neked mi volt a másik befejezés, vagy a két különbözõ, kösz.

persze csak szpojlerben.

nekem úgy volt, hogy a végén a katona csávóval bunyóztam... asszem yorder vagy vmi ilyesmi a neve, nem emlékszem pontosan, a csajjal voltam. nem sikerült vmi fényesre :D, ezeket a nyilakat nehezen találtam el, amikor ráközelít és utolsó pillanatban kell megnyomni, szóval a csávó úgyszólván szarrá vert :D... de jött a trex és bekapta, háhá, gyõzött a jó, a gonosz vesztett :D. rádobták a flakont, harding csávó... amúgy én végig nem tudtam ki az a harding, nekem folyton sarah harding járt a fejemben a második részbõl. de most, hogy mondtad a vadõrt, akire egész idõ alatt nem emlékeztem, mert csak mellékszereplõ és vhogy nem érdekelt a filmben, így utólag belegondolva értem és igazad van természetesen.
aztán harding apuka rohangál felalá, menekül trex elõl, ami nagyon látványos volt és hajóra ugrott és vitáznak a csajjal és a kiscsaj mondja, h hé skacok, nem figyelnek, aztán megint hé skacok és talán akkor mutatja, hogy ott egy rakás lóvé... nem értettem pontosan, hogy mit mondott. és persze bevágták a repkedõ madarakat :D, Dr. Alan Grant kedvenc teóriáját :D. és ott volt a szép zene is, szóval szép befejezés volt, majdnem könnyeket csalt szemembe, meg a stáblista nézegetése alatt a régi klasszikus zenék hallgatása.... szóval nagyszerûre sikeredett. remek nosztalgia volt. de kíváncsi volnék a másik változatra is.

nekem is bejön, back to the future volt az elsõ ilyen és nagyon megszerettem ezt a játékmódot, vagy stílust, a point and clicket, bár talán jurassic parknál az ember elvárja, hogy fps akció nextgen etc :D, de ez tényleg tökéletes volt és én nem is vártam el, semmi bajom nem volt, csillagos ötös :D, nem találok szavakat :D.

egyszerûen csak tökéletes :D.

én is kipörgettem, nagyon jó volt :D.

kár hogy csak ilyen "kevés" :(.

bár ez is szép mennyiség volt.

nem arról volt szó, hogy öt fejezetbõl áll? namindegy, jó volt.

sõt, király, klassz, állat, fasza és még sorolhatnám a pozitív jelzõket :D, szép volt telitale srácok, csajok :D.

ez a ti évetek volt, back to the future kurva nagy volt és jurassic park is nagyon nagy volt, szintén kurvanagyra sikeredett.

grebber
Ezt mondom ott mondja a faszi melletted mindig ha elkurod: Mond neki hogy pihennie kell.

már megoldottam, bal alsót választottam és kész :D. bár lehet sztori szempontból mindegy, de gyanítottam, hogy az, mert sok kis izé volt mellette jobb oldalt :D.

mind1, jó a történet, izgalmas, én angolom se olyan jó, de úgy nagyjából értem és összetudom rakni úgy, h nézem és hallgatom... események és szöveg alapján és sztem eddig király a sztori.

én kilogikáztam, meg többnyire sejtettem. nem tudok spanyolul, de vhogy éreztem.

vki tudna segíteni a negyedik fejezetnél a csövekkel kapcsolatban, hogy melyik a helyes?

DarkSector
Jo de nem tudok spanyolul...:D
És honnan tudjam hogy ezt kell összerakni? Van rá utalás a játékban? :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Logika lol.Ott mondja a faszi hogy mond meg neki hogy pihennie kell.Ezt kell összerakni spanyolból.

DarkSector
Meglett a megoldás a beszélgetõs részhez, lepróbáltam a variációkat, d e még most sem vágom a logikát.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hello mindenkinek :)

2 nap alatt kivégeztem a játékot.

Ha nem gond, most megosztok veletek pár dolgot. (szigorúan Spoiler mentesek lesznek)

Maga a koncepció jól néz ki, nekem bejön ez az úgynevezett "interaktív" játék stílus. Igazság szerint nem is tudnék mást elképzelni egy Jurassic Parkos játékhoz, mint ezt a harmadik személyû "megfelelõ helyen és idõben nyomogató" stílust. Valahogy egy FPS nem illene ide. (Viszont azért egy LOST: The Video Game stílusú harmadik személyû kalandjátékot legközelebb eltudnék viselni ha megint bejelentenek egy JP játékot:) )
Maga a történet nagyon érdekes, és úgy vettem észre hogy inkább a könyvet vették elõ 80%-ban, mintsem a filmet. Igaz, a filmbõl is rengeteg kikacsintás, és apró utalás van a játékban. A játék maga kellõen élvezetes és izgalmas. Rengeteg "akcióban" van részünk, valamint ha elég ügyesek, na meg gyorsak vagyunk, a játék végén 2 fajta befejezést is ki préselhetünk.
Azt viszont nagyon sajnálom hogy csak 4 darab rész van a játékban. Szívesen játszottam volna még pár résszel. Remélem nemsokára bejelenti a Telltale csapata a folytatást, és az talán már a 2-es telephelyen fog játszódni. Amúgy is üvölt az egész franchise a folytatásért.
Még valami: A játékban úgymond a fõszerepet Garry Harding játssza. Nem emlékszem hogy a könyvben hogyan ábrázolták a karaktert, de a filmben, mikor Granték oda mennek a beteg Triceratopshoz, ott Garry Harding vadõr bajuszt visel, valamint 40-45 év körüli. A játékban viszont nincs bajsza, és 35 évesnél nem lehet idõsebb.
Ettõl függetlenül nagyon jó a játék, én 85%-ot adnék rá.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

DarkSector
Nem mert sok a variáció, és nem is értem hogy mia cél? Mert angolul kiirja, az oké de mit kellene kérdeznem? :)

grebber
lol mondom este amikor megcsináltam beirom ide.Azt gondoltam csak nem vagytok türelmetlenek és mindenkinek sikerül és tessék mégse :)

DarkSector
Srácok csak én nem értem a logikát mikor spanyolul vagy hogy kell beszélni a csajhoz? nem találom a 3 szót amit össze kellene illeszteni a 3x4 lehetõségbõl...:D

mert gondolom nem ott játszódik. vagyis ott, de a film után, mert Hammondék már rég ki lettek mentve. elsõ fejezetben még nem, de utána.

grebber
Most értem be a csarnokba,eddig tetszik.
Bár a történetet ha jól értem kis angol tudásommal eltér a filmtõl! (Legalábbis ha a filmekre jól emlékszem ilyen nem volt bennük amirõl ez eddig szól)

DarkSector
Van egy gynúm hogy ha kijösz még ott libeg egy load felirat de ha te magad lépsz vissza a scenario-ra akkor fellülirja, vagyis eltûnik és onnantól már kész vége azt a fejezetet elõrõl kell kezdeni szerintem.

Vagyis ha magad csak 1 jelenetet kiválasztasz az egyik episode-ból akkor ha annak vége kilép vissza a menübe és ennyi.

DarkSector
Jah közben sikerült megoldani.
Már csak a mentésrendszert nem értem.
Véletlen start-ot nyomtam kilépett a menübe és nem tudom folytatni a játékot, a scenario zárva van, ami következett volna...
Most akkor újból kell kezdeni az egészet? SSS

grebber
Lehet nem figyelsz oda. Nem mindenhol csak egyszer kell nyomni.Van ahol többször is és gyorsan persze.

DarkSector
Akkor mi a titka? Mert nyomtam idõbe, meg volt mikor egyfolytába nyomogattam de semmi...:D
A középsõ kapaszkodot meg szó nélkül bevette, de amúgy menet közben is volt 1-2 ilyen ami úgy tünt hiába nyomom le azt amit kér egyszerûen kipirosozza...nem értem.

grebber
Nem hiba mert nekem sikerült GOLD-ra ez a prolog rész!

úristen mi ez a tré lenyomtam spacet véletlenül utána elölrõl akarta kezdeni gamet nah mondom jelenet választás 3szor megcsináltam a kocsis részt mikor meghal pali és felkel venni embriókat és semmise történik nem megy tovább

ÖTLETEK? KÖSZI

DarkSector
Üdv marhajó gém, de valaki elmagyarázza pls hogy mikor a legelején lezuhanok a csajjal a szikláról, miért nem kapaszkodik meg, mindig csak a másodiknál kapaszkodik meg, az elsõ kapaszodót meg a 3.-at rossznak jelzi, már nyomtam gyorsan lassan vagy 15x de semmi...
Ez hiba a játékban?

jó, de nincs pénzem rá, azért kösz. holnapra már nekem is meglesz, nem eredetiben. de talán majd megveszem, ha lesz pénzem. ami egyelõre nem lesz. szóval marad a másik megoldás, de kösz.

MerlinW

[merlinw.org]

ha itt nem lehet fórumon megírni, akkor privátban kérném, köszönöm.

amúgy persze, hogy olyan, mint egy interaktív videó, tisztára mint egy mozi.

nem játszottál a back to the future-el? az is telitalegames és nagyon ott van a szeren!

csak dicsérni tudom és ezért vártam ezt a játékot nagyon, jurassic parkot.

mégis hol van? mert amit én találtam skidrow, az fake. két darab file és egy password, nem szedtem le.

felraktam elindúlt de 1024X768ban. Elkezdtem felfelé húzni a felbontást és kidobott. Azóta mikor indítom az írja ki hogy a program mûködése leállt. Tudom hogy a felbontás miatt nem indul el csak nem tudom hogy csináljam vissza ha el sem indul a játék. Valaki segítsen.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

grebber
Kijött.Toltam vele kicsit .Eddig egész jó.Az eleje olyan volt mint egy interaktiv film.

ha csak fele olyan jó lesz, mint back to the future, akkor nagyon jó lesz. én nagyon élveztem back to the future-t, igazi klasszikust sikerült visszaadnia telitale gamesnek, köszönömm nekik. felejthetetlen több órás... játék... mit játék!... mozi élmény volt! olyan jóra sikeredett, hogy már-már mozi feelingje volt.

ráadásul nemrég vittem végig pár hete, mert amikor régen kijött, nem foglalkoztam vele, nem keltette fel érdeklõdésem, de most nemrég kipörgettem, végigvittem és nagyon jó volt.

szóval én is nagyon várom jurassic parkot, néhány napja az elsõ részt megnéztem nosztalgiából :D, tehát teljesen jurassic park hangulatban vagyok.

azt nem tudom, torrenten kint van-e már, de úgy látom igen. más már letöltötte?

tutituti
Én nagyon várom.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Desiderata
grafikailag és fizikában tré, de lehet attól még jó
grebber

grebber
grebber

grebber
November 15-én érkezik.

grebber

grebber

Gideon Wieth
Amit eddig a játékról tudni lehet. KATT

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

grebber
Teaser Megjelenés Áprilisban!

Oldal 1 / 2Következő →