55
A Telltale új projektje!
  • grebber
    Basszus én nem vagyok nagy kalandgame párti (mármint amilyen stílust ez képvisel) de nekem nagyon tetszett.
    Én szeretem ha egy játék szép és mégse volt egy rossz szavam sem a grafikára.
  • sherlock1
  • grebber
    Ipon teszt 53%
  • JackSparrow88
    Üdv. Ha vki esetleg elakadna akkor itt van videó végigjátszás :D
    Jurassic Park Walkthrough
  • menedzser
    jaaa, oké. azt hittem vmi extra dolog.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nekem a spanyol csaj is ott volt a hajón.

kösz azért az infót.
  • menedzser
    tény, hogy volt benne buktató és gondolkodni való, de mindkettő nagyon jó lett.
  • Katarn576
    Attól függ hogy a spanyol csajjal mit teszünk a játék végén. Ha a borotva flakonért megyünk, a T-Rex szépen megzabál minket. Ha viszont segítünk a kiscsajnak, aki fent akadt a leszakadó gerendán, akkor a játék végén a spanyol csaj is ott lesz a hajon amin el menekülnek a szigetről.
  • grebber
    Vissza a jövőbe ehhez képest klasszisokkal nehezebb volt.
  • menedzser
    mond már el lécci, hogy neked mi volt a másik befejezés, vagy a két különböző, kösz.

persze csak szpojlerben.

nekem úgy volt, hogy a végén a katona csávóval bunyóztam... asszem yorder vagy vmi ilyesmi a neve, nem emlékszem pontosan, a csajjal voltam. nem sikerült vmi fényesre :D, ezeket a nyilakat nehezen találtam el, amikor ráközelít és utolsó pillanatban kell megnyomni, szóval a csávó úgyszólván szarrá vert :D... de jött a trex és bekapta, háhá, győzött a jó, a gonosz vesztett :D. rádobták a flakont, harding csávó... amúgy én végig nem tudtam ki az a harding, nekem folyton sarah harding járt a fejemben a második részből. de most, hogy mondtad a vadőrt, akire egész idő alatt nem emlékeztem, mert csak mellékszereplő és vhogy nem érdekelt a filmben, így utólag belegondolva értem és igazad van természetesen.
    aztán harding apuka rohangál felalá, menekül trex elől, ami nagyon látványos volt és hajóra ugrott és vitáznak a csajjal és a kiscsaj mondja, h hé skacok, nem figyelnek, aztán megint hé skacok és talán akkor mutatja, hogy ott egy rakás lóvé... nem értettem pontosan, hogy mit mondott. és persze bevágták a repkedő madarakat :D, Dr. Alan Grant kedvenc teóriáját :D. és ott volt a szép zene is, szóval szép befejezés volt, majdnem könnyeket csalt szemembe, meg a stáblista nézegetése alatt a régi klasszikus zenék hallgatása.... szóval nagyszerűre sikeredett. remek nosztalgia volt. de kíváncsi volnék a másik változatra is.
  • menedzser
    nekem is bejön, back to the future volt az első ilyen és nagyon megszerettem ezt a játékmódot, vagy stílust, a point and clicket, bár talán jurassic parknál az ember elvárja, hogy fps akció nextgen etc :D, de ez tényleg tökéletes volt és én nem is vártam el, semmi bajom nem volt, csillagos ötös :D, nem találok szavakat :D.

egyszerűen csak tökéletes :D.
  • menedzser
    én is kipörgettem, nagyon jó volt :D.

kár hogy csak ilyen "kevés" :(.

bár ez is szép mennyiség volt.

nem arról volt szó, hogy öt fejezetből áll? namindegy, jó volt.

sőt, király, klassz, állat, fasza és még sorolhatnám a pozitív jelzőket :D, szép volt telitale srácok, csajok :D.

ez a ti évetek volt, back to the future kurva nagy volt és jurassic park is nagyon nagy volt, szintén kurvanagyra sikeredett.
  • grebber
    Ezt mondom ott mondja a faszi melletted mindig ha elkurod: Mond neki hogy pihennie kell.
  • menedzser
    már megoldottam, bal alsót választottam és kész :D. bár lehet sztori szempontból mindegy, de gyanítottam, hogy az, mert sok kis izé volt mellette jobb oldalt :D.

mind1, jó a történet, izgalmas, én angolom se olyan jó, de úgy nagyjából értem és összetudom rakni úgy, h nézem és hallgatom... események és szöveg alapján és sztem eddig király a sztori.
  • menedzser
    én kilogikáztam, meg többnyire sejtettem. nem tudok spanyolul, de vhogy éreztem.

vki tudna segíteni a negyedik fejezetnél a csövekkel kapcsolatban, hogy melyik a helyes?
  • DarkSector
    Jo de nem tudok spanyolul...:D
    És honnan tudjam hogy ezt kell összerakni? Van rá utalás a játékban? :)
  • grebber
    Logika lol.Ott mondja a faszi hogy mond meg neki hogy pihennie kell.Ezt kell összerakni spanyolból.
  • DarkSector
    Meglett a megoldás a beszélgetős részhez, lepróbáltam a variációkat, d e még most sem vágom a logikát.

• Katarn576
    Hello mindenkinek :)

2 nap alatt kivégeztem a játékot.

Ha nem gond, most megosztok veletek pár dolgot. (szigorúan Spoiler mentesek lesznek)

Maga a koncepció jól néz ki, nekem bejön ez az úgynevezett "interaktív" játék stílus. Igazság szerint nem is tudnék mást elképzelni egy Jurassic Parkos játékhoz, mint ezt a harmadik személyű "megfelelő helyen és időben nyomogató" stílust. Valahogy egy FPS nem illene ide. (Viszont azért egy LOST: The Video Game stílusú harmadik személyű kalandjátékot legközelebb eltudnék viselni ha megint bejelentenek egy JP játékot:) )
    Maga a történet nagyon érdekes, és úgy vettem észre hogy inkább a könyvet vették elő 80%-ban, mintsem a filmet. Igaz, a filmből is rengeteg kikacsintás, és apró utalás van a játékban. A játék maga kellően élvezetes és izgalmas. Rengeteg "akcióban" van részünk, valamint ha elég ügyesek, na meg gyorsak vagyunk, a játék végén 2 fajta befejezést is ki préselhetünk.
    Azt viszont nagyon sajnálom hogy csak 4 darab rész van a játékban. Szívesen játszottam volna még pár résszel. Remélem nemsokára bejelenti a Telltale csapata a folytatást, és az talán már a 2-es telephelyen fog játszódni. Amúgy is üvölt az egész franchise a folytatásért.
    Még valami: A játékban úgymond a főszerepet Garry Harding játssza. Nem emlékszem hogy a könyvben hogyan ábrázolták a karaktert, de a filmben, mikor Granték oda mennek a beteg Triceratopshoz, ott Garry Harding vadőr bajuszt visel, valamint 40-45 év körüli. A játékban viszont nincs bajsza, és 35 évesnél nem lehet idősebb.
    Ettől függetlenül nagyon jó a játék, én 85%-ot adnék rá.
  • DarkSector
    Nem mert sok a variáció, és nem is értem hogy mia cél? Mert angolul kiirja, az oké de mit kellene kérdeznem? :)
  • grebber
    lol mondom este amikor megcsináltam beirom ide.Azt gondoltam csak nem vagytok türelmetlenek és mindenkinek sikerül és tessék mégse :)
  • DarkSector
    Srácok csak én nem értem a logikát mikor spanyolul vagy hogy kell beszélni a csajhoz? nem találom a 3 szót amit össze kellene illeszteni a 3x4 lehetőségből...:D
  • menedzser
    mert gondolom nem ott játszódik. vagyis ott, de a film után, mert Hammondék már rég ki lettek mentve. első fejezetben még nem, de utána.
  • grebber
    Most értem be a csarnokba,eddig tetszik.
    Bár a történetet ha jól értem kis angol tudásommal eltér a filmtől! (Legalábbis ha a filmekre jól emlékszem ilyen nem volt bennük amiről ez eddig szól)
  • DarkSector
    Van egy gynúm hogy ha kijösz még ott libeg egy load felirat de ha te magad lépsz vissza a scenario-ra akkor fellülirja, vagyis eltűnik és onnantól már kész vége azt a fejezetet előről kell kezdeni szerintem.

Vagyis ha magad csak 1 jelenetet kiválasztasz az egyik episode-ból akkor ha annak vége kilép vissza a menübe és ennyi.
  • Look at the cat
  • DarkSector
    Jah közben sikerült megoldani.
    Már csak a mentésrendszert nem értem.
    Véletlen start-ot nyomtam kilépett a menübe és nem tudom folytatni a játékot, a scenario zárva van, ami következett volna...
    Most akkor újból kell kezdeni az egészet? SSS
  • grebber
    Lehet nem figyelsz oda. Nem mindenhol csak egyszer kell nyomni.Van ahol többször is és gyorsan persze.
  • DarkSector
    Akkor mi a titka? Mert nyomtam időbe, meg volt mikor egyfolytába nyomogattam de semmi...:D
    A középső kapaszkodot meg szó nélkül bevette, de amúgy menet közben is volt 1-2 ilyen ami úgy tünt hiába nyomom le azt amit kér egyszerűen kipirosozza...nem értem.
  • grebber
    Nem hiba mert nekem sikerült GOLD-ra ez a prolog rész!
  • Look at the cat
    úristen mi ez a tré lenyomtam spacet véletlenül utána elölről akarta kezdeni gamet nah mondom jelenet választás 3szor megcsináltam a kocsis részt mikor meghal pali és felkel venni embriókat és semmise történik nem megy tovább

ÖTLETEK? KÖSZI
  • DarkSector
    Üdv marhajó gém, de valaki elmagyarázza pls hogy mikor a legelején lezuhanok a csajjal a szikláról, miért nem kapaszkodik meg, mindig csak a másodiknál kapaszkodik meg, az első kapaszodót meg a 3.-at rossznak jelzi, már nyomtam gyorsan lassan vagy 15x de semmi...
    Ez hiba a játékban?
  • menedzser
    jó, de nincs pénzem rá, azért kösz. holnapra már nekem is meglesz, nem eredetiben. de talán majd megveszem, ha lesz pénzem. ami egyelőre nem lesz. szóval marad a másik megoldás, de kösz.
  • MerlinW
    Itt
  • menedzser
    ha itt nem lehet fórumon megírni, akkor privátban kérném, köszönöm.

amúgy persze, hogy olyan, mint egy interaktív videó, tisztára mint egy mozi.

nem játszottál a back to the future-el? az is telitalegames és nagyon ott van a szeren!

csak dicsérni tudom és ezért vártam ezt a játékot nagyon, jurassic parkot.
  • menedzser
    mégis hol van? mert amit én találtam skidrow, az fake. két darab file és egy password, nem szedtem le.
  • burkos01
    felraktam elindúlt de 1024X768ban. Elkezdtem felfelé húzni a felbontást és kidobott. Azóta mikor indítom az írja ki hogy a program működése leállt. Tudom hogy a felbontás miatt nem indul el csak nem tudom hogy csináljam vissza ha el sem indul a játék. Valaki segítsen.
  • grebber
    Kijött.Toltam vele kicsit .Eddig egész jó.Az eleje olyan volt mint egy interaktiv film.
  • menedzser
    ha csak fele olyan jó lesz, mint back to the future, akkor nagyon jó lesz. én nagyon élveztem back to the future-t, igazi klasszikust sikerült visszaadnia telitale gamesnek, köszönömm nekik. felejthetetlen több órás... játék... mit játék!... mozi élmény volt! olyan jóra sikeredett, hogy már-már mozi feelingje volt.

ráadásul nemrég vittem végig pár hete, mert amikor régen kijött, nem foglalkoztam vele, nem keltette fel érdeklődésem, de most nemrég kipörgettem, végigvittem és nagyon jó volt.

szóval én is nagyon várom jurassic parkot, néhány napja az első részt megnéztem nosztalgiából :D, tehát teljesen jurassic park hangulatban vagyok.

azt nem tudom, torrenten kint van-e már, de úgy látom igen. más már letöltötte?
  • tutituti
    Én nagyon várom.
  • Desiderata #16
    grafikailag és fizikában tré, de lehet attól még jó