10
  • Hornymut
    #10
    Jött új patch a csomaghoz, végre a Stranger is normálisan játszható!
  • zorrobomber
    #9
    Ja, de az Another World alapból pc-s is volt, így pedig már mindjárt más a leányzó fekvése...
  • radical@work
    #8
    hát köszi a cikket. pedig úgy vártam ezt a sorozatot. :(
  • Major
    #7
    Nálam tökéletesen fut minden. Már kijött az első Update is. Nekem csak egy bajom, unalmas és nagyon monoton a Munch, amit nagyon sajnálok. Többet vártam.
  • Voltan
    #6
    A Strangers-re van valami megoldás, valami DLL file-t kell bemásolni a program könytárába Nézz utána gúglin!
  • tmisi
    #5
    Példát vehetnének az Another World-ről, annál is szinte csak a felbontást húzták feljebb, de az legalább hibátlanul fut.

    Kiváncsi leszek, mikor jönnek azzal a dumával, hogy "Azért nem fogy jól a játék, mert sok a warez!". - Na persze.
  • funkyman
    #4
    Ez az Oddbox kiadvány egy egyzserű lehúzás a PC játékosok ezért nem online pénztárcájára nézve. Egy igéyntelen összecsapott portmunka az egész, és mégcsak nem is szégyellik hogy pénzt kérnek érte.
    Az Abe Oddysee és Exodusnál annyi történt hogy minimálisan belenyúltak az exe fájlokba, hogy elinduljon újabb windowsokon.
    A Munch sokszor fagy, de még játszható. De a Stranger teljesen játszhatatlan, még minimumon sem gyorsabb 20 fps-nél, miközben még a látvány is hányinger.

    Szóval ez egy nagyon csúnya üzleti húzás volt a kiadótól, hogy egy ilyen pocsék minőségű portot meg mertek jelentetni. Nyilván abban bízztak hogy a régi rajongók majd egyből ugranak rá, és mire rájönnek mekkora egy kalap lócitrom az egész addigra eladnak párezer darabot.
  • Tinman #3
    Nekem csak az a k. nagy bajom, hogy amikor akcióban volt a Steam-en, akkor lemaradtam róla :-/

    Most meg kissé sokallom az akciós árhoz képest az árát (25 Euro!) :-(
  • gregtom6
    #2
    Hát ha ez tényleg csak emulátorral fut gyakorlatilag pc-n, akkor nem tudom, hogy minek kellett egyáltalán erőltetni a portolást.
    Először át kellett volna futniuk, hogy mégis mi kell a portoláshoz, és rendesen megtanulniuk, meg eldönteni, h megéri-e portolni a két részt.
    De hát ez az integrált emulátor megoldás ez eleve hülye ötlet.
    Ha nem tudják megoldani, akkor ne kezdjenek bele. Mert pont emiatt nem vettem, és veszem meg a csomagot. Csakis emiatt...
    Persze mellékesen javíthattak is volna már a játékok grafikáján, mert a Munch's Oddysee azért elég borzasztóan fest.
  • Balumann
    #1
    Szerintem mindegyik rész zseniális, nagyon kár, hogy ilyen szarul csinálták meg a portolást. Ahogy a cikkben is említették, katasztrofális. Engem a gyenge grafika se zavarna pedig. Irányítás terén nagyon szerényen fogalmazott a cikk, billentyűzettel egyszerűen szar irányítani. Genius gamepadomat természetesen egyik sem hajlandó normálisan kezelni. Mindkettő felismeri, de a Munch's mozgás helyett egyszerűen csak egyhelyben forgolódik, amerre mozgatom az analógot (ilyet se ba**tam még), a Strangers -be meg a kamera analógját nem kezeli (természetesen az is nélkülözhetetlen, nem lehet nélküle rendesen irányítani és célozni sem). A Munch -ban az egérrel is lehetne, de inverz és lassanindul és gyorsít, állítani természetesen nem lehet (legalábbis én nem találtam).

    A Strangers meg nálam is akad, de ha low -ra veszem (ami csak a felbontást állítja, tehát 800x600 -ban) tűrhető... Crysis gépigényét is sikerült felülmúlni.