Az utazó - 2010 mélypontja?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tower Guard
Hát én is hatalmasat csalódtam.
Igen, kb az elején sejteni lehet, hogy mi lesz...
Ilyenkor azért örülök magamnak, hogy erre a filmre nem ültem be moziba, azt is csak a nevek miatt tettem volna meg, de szerencsére nem áldoztam pénzt egy csalódásra, csak az áramot, amíg letöltöttem, megnéztem :)

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Ahogy írták is, azért uncsi a cucc, mert kb a 3 percben tudod hogy mirõl van szó...

Sajnos én is láttam a filmet...
Ritkán fordul elõ velem, hogy ne találjak valami jót egy filmben. Most sikerült.
A végén a csavaron én is csak nevetni tudtam...

Gondolta a kollega, hogy elég 2 címet leírnia, hogy cáfoljon, mert te azt írtad, hogy kvázi csak ff-t játszik. Mennyivel lettél volna elégedett? 3-mal? 7-tel? Mindkettõ teljesíthetõ, mert a legtöbb filmjében Jolie nem ilyen típusú szerepet játszik.
Ja. Tipikus kommentelõi magatartás. Csak mert õ femme fatale-os angelina jolie-filmeket néz meg, azt a következtetést vonja le, hogy csak csak femme fatale-os angeline jolie-filmek vannak. ejha.
két film? ennyi? mert két filmben nem ugyanazt az ezerszer ismételt klisét játszotta? ettõl még nem lesz jobb színésznõ. agyonhypeolt.
Chocho
+1

Gaming is believing.

Akkor javaslom a Hatalmas szív és az Elcserélt életek c. filmjeit...kissé távol állnak azok a szerepek a femme fatale-tól.
közben már rájöttem, illetve valahol olvastam, hogy
a gengszertõl 2 milliárdot lopott, de volt valami 700 millió fontos adótartozása és amiatt hagyta ott a csekket, hogy ne basztassák emiatt

csak ez nekem valahogy nem jött le a film nézése közben...<#conf>
Laza
Tényleg ramaty lett a film ... de ha a kérdésedre a választ nem vágtad le a filmbõl, akkor nem tudom mit néztél :)

Valami 700 millió fontról volt szó, és mivel gengsztertõl van, ezért az az ország teheti rá a kezét, amelyik elfogja és megszerzi. Magyarul be akarták zsebelni a manit ... ezért is volt többször is szó arról, milyen sokba került már az eddigi, több éves nyomozás (kb 3 millióba), és jó lenne, ha már megtérülne.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nagyon jót mondtál zsótika, itt egy csoki, csüccs.
az rt ráadásul szerintem sokkal objektívabb mint az imdb. vagy szigorúbb. a gond csak az, hogy ott nincsenek a sorozatok értékelve.
Elõre félek a Millennium triólogia esetleges amcsi feldolgozásától....
z99999
van rengeteg más kritikusi oldal kezdve a rottentomatoessal, rinya helyett menjél azokra.

Pszt.

rossz, rossz rossz. nehogy megnézze moziban bárki is, csak pénzkidobás. katasztrofálisan lapos film, el lehet simán aludni rajta. azt, hogy ezt a Dzsolit meg a tököm futtatja, nem tudom. még 15 évvel ezelõtt talán volt egy két jó filmje, de azóta képtelen túllépni ezen a femme fatale szerepen és egyszerûen már unalmas. Deppnek a szerepét meg egy éticsiga is el tudta volna játszani, a végén a "csavar" meg egyenesen röhejes. Velencei útifilmnek meg nem kell a listás sztárokat szerzõdtetni. Tulképpen nem is értem mirõl szól. Akció nincs benne, színészi játék nincs benne, szex nincs benne... A szereplõk ideoda mennek és aztán egyszer csak végefõcím, ennyi.

azt pedig végképp nem értem, hogy a Depp által ellopott lóvéra, amit egy gengszertõl lopott, ugyanmá' mi szüksége van a rendõrségnek?
Mert azért egy-két dolgot (illetve: azok ellentettjét) le lehet szûrni :)
Én megnéztem sajna...
Tényleg nagyon alulmúlni nem lehetne...
Lehet hogy a Amerikai pite 62 is jobb nála... :D

Az ember Angelina Jolie-tól de fõleg a Johnny Depptõl sokkal jobbat vár...
1 pont nálam...
Még tv filmnek sem nagyon megy el...

narumon
Mondjuk szerintem az eredeti egy nagyon gyenge film volt, így én ezt meg sem néztem, bár ha ennyire más akkor lehet hogy érdemes belenézni, bár félek hogy csak idõpocsékolás lenne.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

skodatuning
Akkor miért olvastad el a kritikáját? :)

\"Nothing happens unless first a dream&#8230;&#8221;

Na, azért mi megnézzük magunknak is.
Hál' Istennek Szekeres Viktória szavára nem nagyon adunk.
Kár, pedig Johnny Deep nagy kedvencem.