Az USA a legnagyobb spamküldõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A spam visszaszorítása érdekében a címzettek is tehetnek, például bejelentést az NMHH-nál. Az ügymenetrõl itt olvasható bõvebb tájékoztatás http://www.adatvedelmiszakerto.hu/2009/11/valtozott-a-spam-bejelentes-eljarasa/
Meg is látszik, hogy hol laknak a lehülyébb felhasználók. Ostoba amcsi üveges szemmel ráklikkel minden szir-szarra.
Én sem birom õket, de azért tulzásokba sem kell esni, mindenesetre nem fogyasztok tõlük semmit (a filmekre/zenére gondolok : ), ha mindenki igy tenne, az nagy érvágás lenne nekik.
A
EZT IS MIND A TERRORISTÁK CSINÁLJÁK!!!!!!!!!!négynégy!!!!!
Amúgy meg kéne már tanulni az embereknek, hogy gyanús mailt nem nyitunk meg. Vágjuk a kukába olvasatlanul. A Gmailnek van egy olyan funkciója, hogy jobb gombbal klikkelve a mailre, olvashatjuk annak tartalmát a levél megnyitása nélkül. Csak be kell kapcsolni. Ha kétségeink vannak, csináljunk róla képernyõfotót, és küldjük el a feladónak, hogy valóban õ küldte-e.
A legutóbb a nõverem freemailes címérõl jött egy spam, amibe belelesve láttam, hogy angol nyelven tuti fogyókúrás oldalakat reklámoz. Ezen beröhögtem. Egyrészt a nõvéremmel magyarul kommunikálok, másrészt én meg a fogyókúra, az röhej tárgyát képezi. El is küldtem neki a screenshotot, mert még nem is tudta, hogy feltörték a fiókját (szökõévenként egyszer használja azt a címet).
De nem elég, hogy megnyitják, angolul vagy kínaiul van a sok bullshit, de még rá is kattint a linkre a barma, lefut a javascript vagy felkúszik a féreg a gépére, utána meg sír a fórumon, hogy hát õ nem is csinált semmit; a gép magától fertõzõdött meg.
Én tudom, hogy kikkel kommunikálok angolul, és kikkel magyarul. Informatika órán miért nem tanítanak ilyeneket? Ne csak elmélettel tömjék a gyerek fejét. Mutassanak rá, hogy gyerekek, ez a spam, és errõl meg errõl lehet fölismerni. Futtassák virtuálvason, vagy mittudomén, amin nem okoz kárt.
A legutóbb a nõverem freemailes címérõl jött egy spam, amibe belelesve láttam, hogy angol nyelven tuti fogyókúrás oldalakat reklámoz. Ezen beröhögtem. Egyrészt a nõvéremmel magyarul kommunikálok, másrészt én meg a fogyókúra, az röhej tárgyát képezi. El is küldtem neki a screenshotot, mert még nem is tudta, hogy feltörték a fiókját (szökõévenként egyszer használja azt a címet).
De nem elég, hogy megnyitják, angolul vagy kínaiul van a sok bullshit, de még rá is kattint a linkre a barma, lefut a javascript vagy felkúszik a féreg a gépére, utána meg sír a fórumon, hogy hát õ nem is csinált semmit; a gép magától fertõzõdött meg.
Én tudom, hogy kikkel kommunikálok angolul, és kikkel magyarul. Informatika órán miért nem tanítanak ilyeneket? Ne csak elmélettel tömjék a gyerek fejét. Mutassanak rá, hogy gyerekek, ez a spam, és errõl meg errõl lehet fölismerni. Futtassák virtuálvason, vagy mittudomén, amin nem okoz kárt.
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Kína nincs sehol? Na ezt azért nem hiszem. Pedig neki van a legnagyobb online népessége.
"Az USA a legnagyobb spamküldõ"
Nemzetkozi haderovel folyamatosan bombazni kene amerikat, amig spemelnek. Egy spem egy bomba, abbol talan tanulnanak.
Nemzetkozi haderovel folyamatosan bombazni kene amerikat, amig spemelnek. Egy spem egy bomba, abbol talan tanulnanak.