Prezentációs táblák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
LINK
(Mondjuk drágább mint a többi táblafilc :D)
Meg eszembejutott, hogy tesómnak van ilyen mágneses táblája, aszem ikeába vagy kikába lett véve, az is fehér, és törölhetõ is szerintem, és van kerete, semmit nem kell csinálni vele + még mágnesezhetõ is :)
ITT nem olyan drága, bár nemtudom ez alakalmas-e arra, hogy írj rá...
Amúgy ami nekem van itthon ilyen tábla tollam, minden felületrõl lejön gond nélkül (asztal/monitor :D)
Pentel márkájú MW5W a típusa (nemtudom honnan van :D)
Programozás közben pl. azért elég hasznos tud(na) lenni. De bármilyen tervezéshez is.
http://goo.gl/gd6Zi5
amúgy csatlakozom, suliba mindenhol ilyen és imádok rajzolni - tervezni rajta. :)
most hogy írtad nem lenne hülyeség itthonra egy.
u dont have to listen anybody else but me
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Félre ne érts, otthoni használatra felírni rá pár dolgot, magyarázni ezt-azt vele megfelelõ, de a bolti minõséget sose fogod vele elérni.
Igaz lehet ti találtok jobbat is ha konkrétan ilyen dolgokat kerestek, nálunk csak ott állt a garázsba felhasználatlanul, és hasznosítottuk :D
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Egyébként engem is érdekelne, hogy milyen alternatív anyagok lehetnek hozzá, bár én nem sok reményt fûzök a jó eredményhez :)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
nem kell fémbõl lennie, a melamin sem az :]
Én is szeretnék egyet, de mivel egy normális méretet (100x200cm) aranyáron (50.000 HUF) mérnek, ezért alternatív megoldás után néztem:
How to make a whiteboard?
A probléma az, hogy itthon sehol sem találok ilyen melamin lemezt, de nektek talán van ötletetek :)