22
-
#22 Hát gondolom nem vagy híres rendező.
Másrészről a movie kamerák nem fokuszálnak folyamatosan, tehát ez movie szempontból hátrány és nem előny. -
aronvirginas #21 "Kicsit késve jutott eszébe ugyanez az Applenak"
Nem az Apple-nek jutott eszébe, hanem egy rizszabáló rendezőnek. Elolvastad a cikket is, vagy az iPhone/Apple név hallatán beindult egy pavlovi sárdobáló-reflex?
"Háromszoros hurrá a kompakt megoldásoknak!"
A kompakt megoldások az emberek 90%-át kielégítik. Nem mindenkinek van pénze többezer eurós Nikonra, de fotót-házivideót mindenki szívesen készít. Ez a film pedig egy rendező hobbiprojektje, amolyan kuriózum, nem is értem miért vált ki egyesekből ilyen heves érzelmeket. -
#20 Szomorú vagyok.
Én a - Nokia N8 és az i4 előtt - nyáron forgattam HD filmet a Sony Ericsson Vivaz-ommal, és a kutya se publikálta... Pedig a téma mindig éles volt, hiszen a SE Vivaz/Vivaz Pro/Xperia X10 folyamatosan fókuszál a HD filmfelvétel közben (is)...
-
#19 Azt nem tudom, hogy téged miért zavar egy hír egy hírportálon. Senki nem mondta, hogy vegyél ilyen telefont. Attól még rengeteg site lehozta a hírt (ugyebár egy híres rendezőről van szó és egy érdekes projektről (szerintem legalábbis az). Ha meg az SG-n nem lenne ez a hír akkor meg az lenne a gond - szerintem jogosan - hogy miért nem közöl híreket egy hírsite. El kéne vonatkoztatni az apple undortól és akkor nem lenne gond. -
#18 Hiába nézem meg a filmet,akkor sem veszem meg a szifont!
Hiába reklám értékü a dolog,engem csak zavar ,hogy ennek hír értéke van itt SG-n
no meg sorolhatnám.
-
#17 Komolyan! Akik ide írogatnak azok legalább a cikket elolvasták?
1, Gondolom miután ment a moziban majd elérhető lesz valami letölthető formában is.
2, Nem azért forgatott iphoneal mert nem volt pénze drágább kamerára, forgatott ő már 50.000$ feletti árú kamerával is.
3, Az N8 filmet is, (meg gondolom ezt is) azért nem simán a telefonnal forgatták, a behind the scenesen látszik, hogy azért egy uszkve 10.000$-nyi eszközt még mellédobtak a készitéshez.... -
lenox01 #16 Az Applenek mindenhez köze van. Lopkodják a felhasználók adatait és visszaélnek vele. Ne vegyél apple cuccot ha félted az adataid. -
#15 Mi köze ennek az applehoz? -
#14 Azért egy Iphone árábol vehetett volna egy jó kamerát is!főleg 250ezerböl?
nem?
DE!
Azért tartott 10napig(amit különben felvehetett volna 1óra alatt is),mert állandóan hívogatták!
- Hé mikor lesz már kész,mert itt szifonnál már idegesek.
Én biztos nem szórakáznék egy buzi szar telóval,sok lové volt azért benne..
TELEFONNAL FILMET?
olyan,mint mikróval telefonálni.... -
#13 Elég jó reklám ez az iPhonenak mindent kitalálnak a jó reklám érdekében... Sajnálom, hogy nem tettek fel semmit, amin lehetne látni, mit is alkotott Mr. Húzottszemű. Biztos van valami svindli a dologban, de szépen elpalástolják :) -
FoodLFG #12 Szar minőségű. -
#11 Bizony. S ez a trend manapság :( -
bippo #10 "Tíz nap alatt készült el az első iPhone-nal forgatott film" - a cím ilyen formában (készült el/elkészült) jobban kifejezi a lényeget. -
asdasdasd #9 Az a sok mikrofon szériatartozék az N8-nál? -
#8 Steve Jobbs haverjaitol fugg. -
#7 Technikailag nagyon jók a vágások,de azért hozzá kell tenni ,kevés fény nagyon zajos volt beltérbe,(azért ott minden lámpa fel volt kapcsolva ennek ellenére is) a gyors mozgású jeleneteknél azért kitünt a lassúsága,de persze egy telefontol ez is szép!(gondolom vagy 5-10telóval készítették nem 1-el) a kamerabeálítások miatt.
Iphone -os filmet hhol lehet megnézni,de legalább egy elözetest megnéztem volna. -
shownomarcy #6 Technikai fejlődés = minőségromlás. Háromszoros hurrá a kompakt megoldásoknak! -
Kasya #5 Szép... A Nokia megcsinálta 2-3 hónapja a saját rövid filmjét N8-al, ami tényleg szép lett legalább: http://www.youtube.com/watch?v=o9ME5_ZzeKI
Kicsit késve jutott eszébe ugyanez az Applenak, ráadásul egy xarabb kamerával... -
sanyicks #3 Azért 10 nap alatt, mert betelt a memória, és sajnos ugye nem lehet rakni mellé vagy cserélni :DDD -
Ferrer #2 Iphone-nal?? Még az expót se lehet beállítani :D -
#1 Nekem is Iphonem van de egy nagy rakás sz*r! K*rva Itunes miatt!