Alkoholista nevelde

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Újra megy az oldal, csak megváltozott a címe! <#circling>
alkesznevelde.com
zsebrocky
rengeteg új fejlesztés van nézzetek vissza az oldalra:AlkeszNevelde

zsebrocky
az üzenetküldés és a cimborák felvétele is aktív lett

zsebrocky
szépen alakul az oldal😊
dollár az nekem se tetszik,de hát elamerikanizálódott a társadalom...

jhetedikj
Látom van pár új opció:

-Ranglista
-Kaszinó
-Segély
-Részeg nõ kihasználása
-Hányatás

😄

anno 1987

jhetedikj
Berúgtál mint egy állat... kaptál érte 20 tapasztalatot, 20 energiát és 100 hangulatot!
Óránként csak egyszer lehet berúgni, hátralévõ idõ: 59 perc (eddig nem ihatsz)!

anno 1987

ZilogR
Kár, hogy dollárban van a pénz...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

zsebrocky
aki játszik a játékkal nyugodtan írjon ide.
osszuk meg egymással a tapasztalatokat,véleményeket.

zsebrocky
mondjuk még csak pár napja megy élesben
viszont foglalkoznak vele,folyamatosan vannak fejlesztések
maffiozon fél évente volt egy és az se feltétlenül javított a dolgon

jhetedikj
egyenlõre még a népszerûsége messze nincs olyan jó mint maffiózónak, de szvsz nem is lesz

anno 1987

zsebrocky
remélem ez nem fog szarrá menni mint a maffiozo

jhetedikj
19:08
19:32
19:59

nem egymás után írtam, bõven lett volna ideje még másnak is hozzászólni, de majd nyitok egy alreget aztán majd azzal elbeszélgetek máskor 😛

amúgy meg ezt a reflinkes dolog úgy volt megoldva a maffia topikban, hogy mindenki kiírta az aláírásába , mert amúgy ezt itt nem is reklámozhatod, ha nem akarod hogy a moderátorok kitiltsanak

szintén jó italozást 😊

anno 1987

zsebrocky
kösz de ha már én nyitottam ezt a témát hadd regeljen ITT aki akar.
és próbálj meg egymásután nem 3szor hozzászólni.
jó részegedést!😊

Kb.

jhetedikj
Akinek van kedve regeljen a ref linkemen: Sanyiii !

anno 1987

jhetedikj
A kukák között turkálsz, hátha találsz 1-2 üveget, amit beválthatsz a boltokban!
Mocskos munka ez, de valamibõl be kell rúgni!

anno 1987

jhetedikj
Berúgtál mint egy állat... kaptál érte 20 tapasztalatot, 20 energiát és 100 hangulatot!
Óránként csak egyszer lehet berúgni, hátralévõ idõ: 59 perc (eddig nem ihatsz)

jeee 😄

anno 1987

Spészgószt
úgylátom a tárhelynek már lõttek is! <#idiota>
bezárt az online kocsma

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
Jószerencsét! <#pias>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Elvbõl, lol 😄
Amúgy meló közben, tömbházban, pénz nélkül fasza lehet szeszelni meg kapálni

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Petka
Én regeltem, hogy "naprakész" legyek, de nem használok semmilyen alkalmazást, mert se kedvem, se idõm, se türelmem nincs hozzá...

Milyen elv?

\"Az élet ízét csak a bolondok ismerik.\"

bakkerman
én már csak elvbõl sem regeltem fel facebookra

akkor te igazi lázadó vagy! <#zavart2>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Brolly28
egyet kell hogy értsek veled<#eljen>
én már csak elvbõl sem regeltem fel facebookra

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

bakkerman
hnap este eljön annak a bizonyos bebaszásnak is az ideje 😄

Petka
Kapálunk, ásunk, aratunk, vetünk facebookon ahelyett, hogy kimennénk a kertbe... Mostmár alkoholistát nevelünk neten, ahelyett, hogy átmennénk a kocsmába és jó istenesen bebasznánk... <#levele>

bakkerman
erre iszom is egy felest 😄D

Brolly28
<#eljen>

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Metalmilitiakid
ok rájöttem, nem diabloztal, csak kicsit "zsíros"abb fajta vagy, ha érted mire gondolok😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
te nem diablo 2 õztél Sydeamonnal ? mert fent voltál msn en nekem, most nézem 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
ez segít elõre tervezni 😄

Smicy2
én inkább nevelem magamat 😄

Charade GTti

Metalmilitiakid
aláírom, annyit voltam ott 😄

Vaxi
😄DDDDDDDDDDDDD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Brolly28
fölösleges játék, beugrasz egy félévre a miskolci egyetemre és alkoholista vagy😄

Jim Morrison
szerintem nem kell több képet linkelni. Akit érdekel kipróbálja és látja, akit nem az meg mondjuk idese jön. de már láttam nevelde neveldét is 😄 na azajó 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

zsebrocky
szánalmas vagy nem,koppintás vagy nem,de jó poén😊

Viktor99
Hát ez valami szánalmas... Plusz Hobowars koppintás.
zsebrocky
itt egy kép ízelítõnek.
ha van rá igény töltök fel többet is.

Pistike 007
Nem kell azoknak nevelde, nõnek azok maguktól is.

RAZOR27
ref link nemér

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

reklám
BAN
zsebrocky
egy szóval se mondtam hogy leszoktató😊
just for fun😊

Shep
Tök jó ,hogy már virtuálisan is lehet részegedni, nincs elég piás a mindennapi életben? Leszoktató hatása meg nem igen van a játéknak úgyhogy nagy értelme nem volt annak ,hogy megírták.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lacee86
Nekem is viccesnek tûnik, majd lehet kipróbálom. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

igen, majd emiatt a sz..r miatt biztos mindenki antialkoholista lesz és egy részeg ember se lesz ezentúl az utcán <#rolleyes>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

zsebrocky
szerintem inkább poénos
inkább virtuális részegekkel legyen tele a net mint tántorgó aékeszokkal az utca<#pias>

soo277
Beteges!!<#banplz><#banplz><#ijedt><#unalmas><#kuss>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

zsebrocky
Az Alkoholista nevelde egy ingyenes online játék, melyet böngészõd segítségével és internet hozzáféréssel játszhatsz!

A neveldén egy alkoholista szerepébe bújhatsz: minden a pia körül forog, legfõképpen kocsmázhatsz, persze ehhez elõször pénzt kell szerezned, amit többféleképpen is szerezhetsz: dolgozhatsz, tarhálhatsz, de akár a hajléktalanok módszerét is használhatod: összgyûjtöd a kukákban hagyott üvegeket és visszaváltod õket. Ha nagyon rosszul lennél, akkor természetesen meglátogathatod a detoxikálót is! A kocsmában akár verekedést is kezdeményezhetsz, hogy megmutatsd ki ott a Jani!

Az Alkoholista Nevelde non-profit jellegû, a játék célja a szórakoztatás, ezért nincs a többi neveldéhez hasonló SMS-rendszer sem! Ameddig a tárhely ingyenes, addig reklámok sem lesznek, utána azonban várhatóak! Természetesen ezek nem befolyásolják a nevelde menetét!

Korábban már volt egy ehhez hasonló játék az interneten, remélem ez is tetszeni fog!
Jó játékot és részegeskedést mindenkinek!