Alkoholista nevelde
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alkesznevelde.com
Óránként csak egyszer lehet berúgni, hátralévõ idõ: 59 perc (eddig nem ihatsz)!
anno 1987
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
viszont foglalkoznak vele,folyamatosan vannak fejlesztések
maffiozon fél évente volt egy és az se feltétlenül javított a dolgon
anno 1987
19:32
19:59
nem egymás után írtam, bõven lett volna ideje még másnak is hozzászólni, de majd nyitok egy alreget aztán majd azzal elbeszélgetek máskor 😛
amúgy meg ezt a reflinkes dolog úgy volt megoldva a maffia topikban, hogy mindenki kiírta az aláírásába , mert amúgy ezt itt nem is reklámozhatod, ha nem akarod hogy a moderátorok kitiltsanak
szintén jó italozást 😊
anno 1987
és próbálj meg egymásután nem 3szor hozzászólni.
jó részegedést!😊
anno 1987
Mocskos munka ez, de valamibõl be kell rúgni!
anno 1987
Óránként csak egyszer lehet berúgni, hátralévõ idõ: 59 perc (eddig nem ihatsz)
jeee 😄
anno 1987
bezárt az online kocsma
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Amúgy meló közben, tömbházban, pénz nélkül fasza lehet szeszelni meg kapálni
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Az élet ízét csak a bolondok ismerik.\"
akkor te igazi lázadó vagy! <#zavart2>#zavart2>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
én már csak elvbõl sem regeltem fel facebookra
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
BAN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
inkább virtuális részegekkel legyen tele a net mint tántorgó aékeszokkal az utca<#pias>#pias>
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
A neveldén egy alkoholista szerepébe bújhatsz: minden a pia körül forog, legfõképpen kocsmázhatsz, persze ehhez elõször pénzt kell szerezned, amit többféleképpen is szerezhetsz: dolgozhatsz, tarhálhatsz, de akár a hajléktalanok módszerét is használhatod: összgyûjtöd a kukákban hagyott üvegeket és visszaváltod õket. Ha nagyon rosszul lennél, akkor természetesen meglátogathatod a detoxikálót is! A kocsmában akár verekedést is kezdeményezhetsz, hogy megmutatsd ki ott a Jani!
Az Alkoholista Nevelde non-profit jellegû, a játék célja a szórakoztatás, ezért nincs a többi neveldéhez hasonló SMS-rendszer sem! Ameddig a tárhely ingyenes, addig reklámok sem lesznek, utána azonban várhatóak! Természetesen ezek nem befolyásolják a nevelde menetét!
Korábban már volt egy ehhez hasonló játék az interneten, remélem ez is tetszeni fog!
Jó játékot és részegeskedést mindenkinek!