17
  • Nailyenugysincs
    Hát ahogy ott fenyegette Füredit meg minden valahogy nem az igazi.
  • Airbus A380
    1 rész ALAPJÁN HOGY itéled meg,? Amúgy már maga 2 a színész 2 külömböző alkat.
  • Nailyenugysincs
    Azért elég szarul oldották meg a váltást. Egyik jelenetben Damu volt a másikban meg az új fickó. Még csak nem is egyik részről a másikra. + a csávó elég szarul játszik. Nem igazán tudja előadni a dörzsölt rosszfiút.
  • Nailyenugysincs
    Na mindjárt megtudjuk hogy milyen az új fickó.
  • 37lz55
    ki az a Kamu Roland, és miért kell egy ilyen hír az sg-re?
  • kanduhr
    Hát takarodjon is a képernyőről egy olyan férfi, aki megver egy nőt.
  • funkyman
    Már nem ő a hang az NCIS-ben? Lol, csöppet le vagyok maradva :))
  • IMYke2.0.0.0
    Már nem bokszol, hanem kick box-ol.
  • Paddy
    Ez a Damu állítólag valami rohadt kemény gyerek, meg agresszív is talán. Egy boxot szívesen ütnék vele.
  • Laza
    Miért nem tűnik el az egész gagyi sorozat? Még háttérzajnak is fülsértő :)
  • Airbus A380
    Attól még maradhat, pl bosszút áll stb. Fontos dolgok ezek és a bk-t szorongatják a mostani részek, szóval jó döntés volt a színész csere, Előd eltüntetése helyett. BK-ba Berényi Mikit is lenullázták mégis maradt
  • bino512
    ha ő eltünik igen,nem marad normális jellem a sorozatban:D meg olyan aki miatt érdemes volt nézni azt.:D
  • Nailyenugysincs
    Tudom hogy nagyon fontos szereplő mert évek óta minden részt láttam de most nagyon úgy néz ki hogy nem nagyon maradhat mert rendesen szivatja Peti.
  • IMYke2.0.0.0
    Várnagy karaktere a sorozat Jockey Ewing-ja - nélküle még annyit sem érne a sorozat, mint eddig.
  • Nailyenugysincs
    Elég cink lenne ha egy házaspár mindkét tagját felrobbantanák ráadásul az asszonyt a férje intézte el.
    Am simán ki lehetne írni a sorozatból várnagyot ha a jelenlegi történetet nézzük.
  • Nailyenugysincs
    Azt már eljátszották az asszonynál.
  • xido
    "mindössze más arcot kap, ami nem fog feltűnni a többi szereplőnek."

ez nagyon állat..még szép,hogy nem:)..képzeljük el,mindegyik úgy menne oda hozzá,ki a fasz vagy te,nem is hasonlítasz Várnagyra:)))
    Forgattak volna egy váltó részt,robbanás vagy valami és kell egy totál arcplasztika