17
-
Nailyenugysincs #17 Hát ahogy ott fenyegette Füredit meg minden valahogy nem az igazi. -
#16 1 rész ALAPJÁN HOGY itéled meg,? Amúgy már maga 2 a színész 2 külömböző alkat. -
Nailyenugysincs #15 Azért elég szarul oldották meg a váltást. Egyik jelenetben Damu volt a másikban meg az új fickó. Még csak nem is egyik részről a másikra. + a csávó elég szarul játszik. Nem igazán tudja előadni a dörzsölt rosszfiút. -
Nailyenugysincs #14 Na mindjárt megtudjuk hogy milyen az új fickó. -
37lz55 #13 ki az a Kamu Roland, és miért kell egy ilyen hír az sg-re? -
kanduhr #12 Hát takarodjon is a képernyőről egy olyan férfi, aki megver egy nőt. -
funkyman #11 Már nem ő a hang az NCIS-ben? Lol, csöppet le vagyok maradva :)) -
#10 Már nem bokszol, hanem kick box-ol.
-
Paddy #9 Ez a Damu állítólag valami rohadt kemény gyerek, meg agresszív is talán. Egy boxot szívesen ütnék vele. -
#8 Miért nem tűnik el az egész gagyi sorozat? Még háttérzajnak is fülsértő :) -
#7 Attól még maradhat, pl bosszút áll stb. Fontos dolgok ezek és a bk-t szorongatják a mostani részek, szóval jó döntés volt a színész csere, Előd eltüntetése helyett. BK-ba Berényi Mikit is lenullázták mégis maradt -
bino512 #6 ha ő eltünik igen,nem marad normális jellem a sorozatban:D meg olyan aki miatt érdemes volt nézni azt.:D -
Nailyenugysincs #5 Tudom hogy nagyon fontos szereplő mert évek óta minden részt láttam de most nagyon úgy néz ki hogy nem nagyon maradhat mert rendesen szivatja Peti. -
#4 Várnagy karaktere a sorozat Jockey Ewing-ja - nélküle még annyit sem érne a sorozat, mint eddig.
-
Nailyenugysincs #3 Elég cink lenne ha egy házaspár mindkét tagját felrobbantanák ráadásul az asszonyt a férje intézte el.
Am simán ki lehetne írni a sorozatból várnagyot ha a jelenlegi történetet nézzük. -
Nailyenugysincs #2 Azt már eljátszották az asszonynál. -
xido #1 "mindössze más arcot kap, ami nem fog feltűnni a többi szereplőnek."
ez nagyon állat..még szép,hogy nem:)..képzeljük el,mindegyik úgy menne oda hozzá,ki a fasz vagy te,nem is hasonlítasz Várnagyra:)))
Forgattak volna egy váltó részt,robbanás vagy valami és kell egy totál arcplasztika