26
  • aronvirginas
    Inkább arra fektetnék a hangsúlyt, hogy minél több országban elérhetők legyen az Android Market fizetős tartalmai. Most már kezd bosszantóvá válni.
  • Pukkka
    Mi ezzel a probléma? Tökéletesen megy működik a RD...
  • Justil
    Nem kell válaszolnom, igazad van...
  • Narxis
    Igen hülyegyerek, neked biztos jobb lesz.
  • chuky123
    "Android Fagyinak is szólíthatjuk a szoftvert"
    Ilyen hülye nevet egy oprendszernek nem túl szerencsés húzás.
    Csak nehogy rászolgáljon a nevére.
  • Justil
    az lehet, hogy nem kommentáltam különösebben a cikket, ellenben nem írkáltam akkora bődületes ostobaságokat, mint te. úgyhogy ha befejezed, az szuper lesz, köszi!
  • a_n_d_r_e_w
    Meg mindig nem a temhaoz szoltal hozza. Olvasd mar vegig amit eddig alkottal, ugyanmar. Troll. Na reszemrol kiszalltam.
  • Justil
    meg jo, hogy te dontod el, hogy mi a felesleges, es mi nem :) kiraly vagy!
  • a_n_d_r_e_w
    Nyilvanvaloan, en irtam ezelott 3 teljesen felesleges hozzaszolast...
    Szokj le a verpisti stilusrol, talan majd akkor komolyan vesznek es eleg lesz egy is.
  • Justil
    Hat igy elnezve amiket irsz, az idiota inkabb te lehetsz.
  • a_n_d_r_e_w
    Latom tartalmas, megalapozott hozzaszolasaiddal emeled eme forum szinvonalat.
    Azon elgondolkodtal-e valaha, hogy inkabb nem sozlsz hozza valamihez? Kevesbe tunnel idiotanak...
  • Justil
    leulhetsz, egyes.
  • a_n_d_r_e_w
    Mert komplett rendszereket cserelnek. Reges reg meg kellett volna oldani, hogya legtobb rendszerkomponens frissulhessen magatol, es akkor nem kellene 2 havonta uj realeaseket kaidni, hanem minden tortenne csendben magatol a hatterben.
    Sokkal inkabb az a LoL, hogy annak ami most van meg tapsikolnak is egyesek.
  • MrImy
    Bagoly mondja verébnek...

E90-m van, putty simán megy rajta. Távoli asztal... :D mi a f.nak? Aki ért a rendszerekhez, az konzolon is megoldja a dogokat, amit meg így nem lehet, arra ott van a laptop, ugyanis ha már a putty megy, akkor kell legyen net, csak össze kell kötni egy laptoppal és már mehet is a "rendszergazda vagyok, mert jól bánok az egérrel" című játék.
  • Madve
    "arrol nem beszelve hogy symbianon akarsz sshzni, tavoli asztalozni..."

Csak nyugodtan, mi tart vissza? s60v5 vagy v3 kell hozzá...
  • Alien_AM
    te aztan kovetted a piaci valtozasokat :D:D vegulis evente esik 15%-ot a nokia reszvenyei

arrol nem beszelve hogy symbianon akarsz sshzni, tavoli asztalozni...
    bar vegulis mar megy a nokian a flash betehetsz egy animaciot amin megy egy ket uj szolgaltatas hatha elhiszik a melletted ulok ASD :D
  • sanyicks
    Mi? Fejetlen kapkodás mert frissítenek? LOL
  • Justil
    Ne is vegyél, még véletlenül se. Mindenkinek jobb lesz így, hidd el
  • Justil
    A nokia? Megagigaüberlol. Ember, 2011 van...hol van már itt a Nokia?
  • RM007
    Ezért fog nyerni a végén a Nokia. Ott nincsen ilyen káosz, és ott nem xarnak a fejedre telefonvásárlás után.
  • a_n_d_r_e_w
    Talan ketton all a vasar...
    A mobilgyartoknak is qrvanagy uzlet az, hogy uj telefon uj oprendszerrel, nesztek csereljetek csak fel evente a gepeiteket. Ok csak kihasznaljak a google fejetlen kapkodasat.
  • Yv@n
    Jaja, utáld is a google-t, amiért nem ül tétlenül a seggén, miközben a mobil gyártók szarnak a fejedre. :D
  • Mister
    Narxis:
    Azért próbáld meg... Nekem ZTE [email protected] skin... soha nem akarnék mást, fényévekkel jobb, mint bármi más.
  • a_n_d_r_e_w
    Evente "csak" ketto. LoL, ez aztan konszolidalt. Kezd elegem lenni a googlebol, pedig a kis droidot imadom.
  • Narxis
    A mostani középkategóriás telefonokra ki se jön szerintem. A legtöbb telo egy frissítést kap, pl. ZTE Blade 2.1-ről 2.2, Sony Ericsson 1.6-ról 2.1 stb.

Én addig nem is veszek androidos telót amíg ez így megy.
  • bunny
    Eh, a legtöbb telóra még a 2.1 van (vagy 1.6), a 2.2 ritka, 2.3 meg csak a gugli sajátjára van. Nem sűrűn kéne verziókat kiadni, hanem ritkán de az legyen jó, és jelentős ugrás wazze, így baromira semmi értelme az egésznek. Az ember csak csorgatja a nyálát, és anyázik, hogy az ő telójára fél-egy év alatt jön ki egy-egy verzió (amire már kettővel tovább tart a gugli).