Szerb Film (2010)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de
legalább
van
valami
sztorija
is.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nem sok betegebb film van a világon :S
aki ilyet ki talál annak tuti nem tiszta az agya....és aki ezt meg csinálja...szánalom :S
GGMU
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
úgyse mered!
a színvonal amúgy is adott már...
De legalább eredeti és érdemes volt végignézni mert nem az a tömeg szutyok amibõl havi 20-at lehet látni.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A Szerb film elsõ 20 perce teljesen átlagos semmi durvaság nincs benne de késõbb eléggé elborul.
A háború alatt biztos,hogy történtek hasonló kegyetlenkedések a valóságban is :/
Aki nem találta durvának a Szerb filmet annak szerintem érdemes lenne elgondolkoznia azon,hogy egy ilyet akár külsõ szemlélõként nézve,hogyan viselne.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ne nézzed ha nem érdekel
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Viszont mint film annyiból jobb mint a #7 hozzászólásban mutatott, amit ugyan nem láttam, de a leírtak alapján ott egy se eleje-se vége eseménysort kapunk, addig itt egy egész korrekt történetet vittek filmre, nyakon öntve a mindenféle nyugati cenzúrát nélkülözõ brutalitással.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Hát megnéztem a trailerét meg a képeket amiket találni hozzá a neten, ez túl gyomorforgató ahhoz, hogy megnézzem. Egyébként ilyen elmebeteg szerb gazemberek voltak azok is akik a szerbiai háborúkban a 90-es években gyerekeket, terhes nõket erõszakoltak meg és gyilkoltak le. Balkán...."
"az is mutatja jól, hogy milyen beteg világban élünk, hogy ilyen beteg lelkü és agyú emberek fejébõl kipattanó filmet, beteg agyú producerek szponzorálnak, és mindezt beteg nézõk meg akarják nézni, pláne a babás jelenetet..."
"Aki meg komolyra veszi ezt a filmet dögöljön meg ez a tipikus olyan film amit meg kell nézni szörnyülködni utána 2 percig és elfelejteni a búsba! (véleményem: anyád!)
amúgy vágjátok hogy a fõszereplõ a macskajajból a cigó?" (lol 😄DD)
csonkítasok nincsennek benne ? vagy a pussyval történö durvasok ? lol -.-
:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS fujjj 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ebben pl miféle mondanivalót lát bárki?
PSN ID.: Beegabor
azt olvastam h sok részt kivágtak belöle, pl tán van olyan, hogy megszületik a gyerek és megrépelik :SS 😮O ez mi, ez hogy van benne ?
Szerb Film (2010) - KRITIKA
///// Asus G751 \\\\\\\\\\