2010 egyik legjobb képregényfilmjét művészfilmek győzték le itthon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a pilgrim nagyon ratyi film. megérdemli a bukást.
Nem tudom mitõl ekkora durranás a Pilgrim, mert 20 perc után kivettem a lejátszóból. Így sosem tudom meg, mitõl öli a legyeket.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
csatlakozom, szerintem is rétegfilm, amit a gyér hazai képregény kultúra is igazol. Amerikában sokkal nagyobb szerepe volt, van a képregénynek mint idehaza és ott többször harapnak az ilyesmikre rá.
Viszont a film nekem tetszett, szerintem remek képregény-film átültetést produkáltak, ha még a történet olyan gagyi is
Viszont a film nekem tetszett, szerintem remek képregény-film átültetést produkáltak, ha még a történet olyan gagyi is
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Hát nem tudom, hogy a Scott Pilgrim mennyire közönségfilm, szerintem kb. annyira rétegfilm, mint a másik 2 mûvészfilm. Így simán becsúszhatott, hogy utóbbiakat többen látták.
Aztán lehet, hogy tévedek, hogy ez a képregény sem igen ismert itthon, és csak az én ízlésemnek nem felel meg, amiatt azt gondolom hogy rétegfilm. Vagy csak nem vagyok már elég fiatal ehhez. (már a trailert sem bírtam végignézni)
Aztán lehet, hogy tévedek, hogy ez a képregény sem igen ismert itthon, és csak az én ízlésemnek nem felel meg, amiatt azt gondolom hogy rétegfilm. Vagy csak nem vagyok már elég fiatal ehhez. (már a trailert sem bírtam végignézni)
Na Scot Pilgrim tényleg az egyszer nézõs kategbe tartozik(nálam). Jók az effektek, de kb. ebben ki is merült a film. Abszolút komolytalan, színészi alakítások szinte fel sem fedezhetõek, néha túl gyorsan váltogatják a poénosnak szánt részeket, s így szinte követhetetlené teszik. Nem, nem vagyok lassú felfogású, de ezt már kicsit soknak találtam.