5
  • funkyman
    #5
    Ez a pilgrim nagyon ratyi film. megérdemli a bukást.
  • Ender Wiggin #4
    Nem tudom mitől ekkora durranás a Pilgrim, mert 20 perc után kivettem a lejátszóból. Így sosem tudom meg, mitől öli a legyeket.
  • motyodlee
    #3
    csatlakozom, szerintem is rétegfilm, amit a gyér hazai képregény kultúra is igazol. Amerikában sokkal nagyobb szerepe volt, van a képregénynek mint idehaza és ott többször harapnak az ilyesmikre rá.
    Viszont a film nekem tetszett, szerintem remek képregény-film átültetést produkáltak, ha még a történet olyan gagyi is
  • bippo
    #2
    Hát nem tudom, hogy a Scott Pilgrim mennyire közönségfilm, szerintem kb. annyira rétegfilm, mint a másik 2 művészfilm. Így simán becsúszhatott, hogy utóbbiakat többen látták.

    Aztán lehet, hogy tévedek, hogy ez a képregény sem igen ismert itthon, és csak az én ízlésemnek nem felel meg, amiatt azt gondolom hogy rétegfilm. Vagy csak nem vagyok már elég fiatal ehhez. (már a trailert sem bírtam végignézni)
  • smaszi
    #1
    Na Scot Pilgrim tényleg az egyszer nézős kategbe tartozik(nálam). Jók az effektek, de kb. ebben ki is merült a film. Abszolút komolytalan, színészi alakítások szinte fel sem fedezhetőek, néha túl gyorsan váltogatják a poénosnak szánt részeket, s így szinte követhetetlené teszik. Nem, nem vagyok lassú felfogású, de ezt már kicsit soknak találtam.