Királyi Two Worlds II kiadás várható

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

.....jól indul aztán ellaposodik.Kár mert isteni jó is lehetne a repetitiv megölömatizrablót visszahordomaládábaacuccaikat nélkül.....
Milyen lett a játék?
Emlékszem, az elsõben (ami egészen jó volt, de gyerekbetegségekkel) volt egy olyan bug, hogy lehetett csinálni super-potioneket (több százezer pont a tulajdonságokra), az mókás volt. Azonnal félistenné váltam a játék elején 😄😄😄
Késõbb kijavították 😞
Azért jókat kalandoztam a világban 😊

MrPrise
Köszi. Gratula. jól néz ki!

attól függ, ha lenne theocracy 2 ugyanazokka la fejlesztõkkel ugyanazzal koncepcióval és ráadásul ESL en lehetne tolni meg lennének LAN.ok 50k.s kiadást is megvenném
...némá mennyi szemét,én biztos nem tûrném meg magam körül a sok csetrest....<#banplz>
Tinman
Ebay.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MrPrise
Honnan vetted?

Tinman
15k postával.

ADAMEX9: Amatõr gyûjtõ vagyok... ez az egyik hobbim.

Van ki Ferrarikat gyûjt, sajna arra nem telik, erre is nehezen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Ahogy lehet szeretni a bélyegeket, a fém-mûanyag-üzemanyag-kombináció autókat, vagy a lovakat pl.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem trolloskodás, de:
hogy lehet ennyire szeretni egy játékot?<#miaz>

www.adamexdesign.hu

Tower Guard
Úha. Mennyi volt?

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tinman
Köszönjük már decemberben megvettünk páran, köztük én is.

Angol, angol, angol... mondtam már, hogy angol?

Sajátom:

Törölt felhasználó
Gondolom az ára is királyi lesz!