39
-
#39 Divatfika a francokat - leírtam, hogy mi az (egyetlen) előnye ennek a filmnek. -
#38 Nem unják még ezt a szomorú szamuráj .. akarom mondani vámpír históriát? Olyan borzalmas a története a filmek alapján, hogy iszonyat, és már 3 filmet csináltak belőle. A Harry Potter részeihez tudom hasonlítani, ahol a film elején és végén volt 10-10 perc sztori, közben meg iskolai bohóckodás ... itt meg azt kell nézni, hogyan szenved a 3 hülye gyerek a szerelemtől ... omg. -
Nailyenugysincs #37 A könyv négy részes de az uccsó könyvet kettészedik -
funkyman #36 Te jó ég, mennyi rész lesz még ebből a ratyiból? -
Szefmester #35 hádetélleg... az egyik kitalációnak mondhatni évszázadokra visszavezethető "történelme" van és régóta benne van a mitológiában, míg a másik egy könnyű pénz reményében kitalált valami, amire ráhúzták a vámpír szót.. ennél a dhampír vagy mi (penge) is csak éppen jobb.. de az is közelebb állt az eredeti mondakörhöz.
Például lehet hogy a minotaurusz sem bika volt hanem egy pocok.. csak hát az nem olyan félelmetes.. viszont aranyosabb szóval adjuk el azt a tinipicsáknak.. az élőholt éjszakai teremtmény, ami körül ott a rothadás kellemetlen aurája, akitől minden élő ösztönösen viszolyog nem igazán alkalmas egy romantikus tini nyálregénynek. Megvan a vámpírromantika sok filmben de az minden csak nem éppen a klasszikus nyálcsorgatós tini film. -
#34 Háde télleg... -
smaszi #33 És itt is: "télleg"
Könyörgöm, az a szó a TÉNYLEG!!!!! -
Nailyenugysincs #32 Honnan lehet tudni hogy milyenek az igazi vámpírok? Miért valódibb az hogy elég a napon minthogy csak csillog a bőre? Ezek mind-mind csak kitalációk, nem hiszem hogy léteznek valódi vámpírok, bár ki tudja? Én úgy vagyok vele hogy akármi létezhet amíg nem bizonyítják az ellenkezőjét. De ezek a vámpírtörténetek télleg csak kitalációk. Én csak azt mondom hogy testi adottságaikból kifolyólag nekem ezek teccenek a legjobban és ha lehetne választani én ilyen lennék. -
#31 őszintén tök midn1 új megvalósításba mutatott nem létező teremtméyneket nem lehet eredeti-hez hasonlítani.
-
Szefmester #30 Azért azt nem áért leszögezni hogy ezek a "vámpírok" elég messze vannak a "valódi" vámpíroktól, mert az oké hogy van olyan mondakör ahol nincs fokhagyma meg a többi, de ez a csillogunk mert ennyi a hátrányunk hát elég problémás. A legtöbb normálisan elkészített vámpíros filmben is erősek a vámpírok, csak ott megvannak a gyengéik is, ezért is intézik el őket könnyen. -
#29 +1! -
smaszi #28 "Összességében, kb. annyira kell komolyan venni az egész Alkonyat sorozatot, mint mondjuk egy Serious Sam játékot, leülsz elé és gondolkodás nélkül elvagy, de unalmasnak nem mondanám"
De, unalmas, kivéve azt a pár perc actiont! Én kedvelem a romantikus sztorikat, megnézek szinte mindent, de ezt néha tényleg szenvedés volt nézni, néha meg kicsit izgalmasabb...De sajnos sokkal több volt a "szenvedés rész, mint az izgalom...
-
#27 Ja ha mellesleg, ezek szerinte a 4. rész érzelmes lesz, azt a kis minimális halvány akciót is kiszedik belőle, ami azért eddig megvolt a részeknél, akkor nemtudom ebből mi lesz.... :S -
#26 Hát nemtudom. Te olvastad is a könyvet? Úgy biztosan sokkal jobb lehet a film, vagy izgalmasabb.
Én nem olvastam, megnéztem az első részt, az tényleg 1x nézhető volt számomra. A 2. nekem már nagyon nem tetszett, nehezen tudtam végignézni, a 3.at már el sem mertem kezdeni... -
#25 32 leszek lassan, HC hetero vagyok és simán nézhetőnek tartom az Alkonyatot.
De ismerek olyat is, akinek már majdnem tini korú lánya van, lassan 40 éves meglett férfi és ő is nézhetőnek tartja a filmet. 1x simán jók.
-
#24 Na divatfika?
Szarazalkonyatbuzievagy?
Maradjunk annyiba, hogy az Alkonyat egy egyszerű, szerelmes vámpírfilm, nem is zseniális, nem is legenda, de nem is kalap szar! Mert sokan már csak divatból, nulla rész megtekintése nélkül is fikázzák.
Egy közepes szerelmes film, elképesztően túlgerjesztve vele kapcsolatban minden... -
Nailyenugysincs #23 Ebben az alkonyatban csak egy dolog a jó: a vámpírok teste. Egy csomó vámpírtörténetben akár egy ember s kinyírhat egy vámpírt de ebben qurva erősek + vannak nekik szuperképességeik. Csak ennyi az ami teccik. -
#22 Így van, de ez az ifjúsági ponyva, sőt mi több, eleve a ponyva lényege. Közérthető, nem nehéz, és el lehet vele szórakoztatni magad.
Ender: Hát igen, ha valaki nem az Amerikai história X-et és a Harcosok klubját nézi csak, illetve a Háború és békén és A rózsa nevén kívül is kezébe mer venni valamit, egy alantas teremtmény, ami nem érdemli meg a létezését. Gratulálok kisfiam, 1-es. :) -
TomecK #21 Na meg nem kell elfelejteni, hogy az egészet, 12-16 éves csajsziknak írta a szerző. Körülbelül mint a srácoknak a képregények. Az se nagyon értékelhető 16 év után, csak ha ki tudod kapcsolni az agyad. -
Ender Wiggin #20 Jó duma. Bár szerintem az az agyahalott idióta (nő), akinek ez tetszik, még arra sem érdemes, hogy megjutalmazd vele magad... -
TomecK #19 A filmek szarok lettek, csak akkor lehet őket szenvedés mentesen elnézni, ha a könyvet elolvastad tetszett, és a filmet csak azért nézed, hogy lásd még egyszer a sztorit. Edward színészkedési szörnyűek, Bella meg elég semmilyen, az egész film alatt kb. 4 arcmozgást látni. Ellenben, ha nem basszák el, a 4-5 film sztorija miatt lehet hozni elég jó filmes szintet, még ezekkel a kezdő bugyuta színészekkel is. A szülés rész miatt nem tudom minek vannak ennyien kibukva, nem túl hosszú rész, de télleg gáz hogy Alien módjára kirágja magát a csecsemő. Összességében, kb. annyira kell komolyan venni az egész Alkonyat sorozatot, mint mondjuk egy Serious Sam játékot, leülsz elé és gondolkodás nélkül elvagy, de unalmasnak nem mondanám. -
Szefmester #18 Nah jól van.. beismerem hogy nem egészen ez lesz.. de a kedves kis lurkó a világratojásáig is rendesen összekócolja az anya belső szerveit. Amit furcsa módon csak a regényíró miatt él túl.. Pedig egy kis kikacsintás az Alienre mekkora poén lenne már. XD -
#17 Mivel kb 2-3 hét alatt történik meg az egész( Vámpir és ember keverék miatt) , nem szólhat róla a 3ik könyv. Ami egyébként a 4ik . Mert ugye az első 3 már megjelent mozifilmen is. -
#16 Szerinted mikor éli túl egy ember ha kirágja magát belőle valami? Nem az ilyet nem éli túl az ember, Viszont itt vannak vámpírok. És lelövőm a poént, amikor már majdnem meghal változtatják át. Így a gyerek is megmarad aki nem vámpír , és a Bella meg vámpír lesz ami a szíve vágya.
Egyébként ez egy vámpír köntösbe bujtatott szerelmes történet. Párom megnézette velem az 1-3 rész a, aztán már érdekelt a vége ezért elolvastam a könyvet. -
#15 Jó nagy hülyeséget mondott.
Amúgy szeretem, hogy ezen az oldalon eltűnnek az ember hozzászólásai... -
#14 És az anya meg simán túléli? -
Szefmester #13 Ha jól fogtam fel a többiek által mesélteket, akkor a poronty lazán kirágja magát anyuci hasfalán át a napvilágra..
Remélem most mindenkinek lelőttem ezt a poént. :) -
bladesoft #12 Egy randin halottam egy csajtól aki elmondta a harmadik könyv mintegy 75%a a szülésről,vajúdásról fog szólni. -
#11 Csajodat elviszed az aktuális részre, este meg megkapod érte a jutalmad. :)
Ennyit érnek az "Alkonyat" filmek.
-
#10 Egyetértek. A 2. rész még rosszabb volt.
Egyedül az első rész élvezhető de az is csak angolul. -
Wittgen #9 Tavalyi év legszarabb filmje volt. Még egy ilyen unalmas, semmitmondó, gagyi párbeszédekkel operáló, szar színészi játékot felvonultató filmet nem láttam.
Lehet fikázni. -
Kferro #8 Elárulná valaki, hogy mi ez a "rajongók által várva várt szülős jelenet"? -
Nailyenugysincs #7 Am tök poén lenne ha mondjuk Jacob szemszögéből mutatnák a szülést mert ő teljes egészében látta a dolgokat:D -
Nailyenugysincs #6 Az első bekezdést elolvastad? -
#5 Eléggé spoileres a hír azokra nézve, akik nem olvasták. Lehetne benne egy felhívás erre nézve, vagy ilyesmi... -
Everest07 #2 Bezony! -
bippo #1 A kép miből van? Pánikszoba?