Érdekes infók kerültek ki az Alkonyat 4-5-ről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Például lehet hogy a minotaurusz sem bika volt hanem egy pocok.. csak hát az nem olyan félelmetes.. viszont aranyosabb szóval adjuk el azt a tinipicsáknak.. az élõholt éjszakai teremtmény, ami körül ott a rothadás kellemetlen aurája, akitõl minden élõ ösztönösen viszolyog nem igazán alkalmas egy romantikus tini nyálregénynek. Megvan a vámpírromantika sok filmben de az minden csak nem éppen a klasszikus nyálcsorgatós tini film.
Könyörgöm, az a szó a TÉNYLEG!!!!!
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
De, unalmas, kivéve azt a pár perc actiont! Én kedvelem a romantikus sztorikat, megnézek szinte mindent, de ezt néha tényleg szenvedés volt nézni, néha meg kicsit izgalmasabb...De sajnos sokkal több volt a "szenvedés rész, mint az izgalom...<#zavart2>#zavart2>
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Én nem olvastam, megnéztem az elsõ részt, az tényleg 1x nézhetõ volt számomra. A 2. nekem már nagyon nem tetszett, nehezen tudtam végignézni, a 3.at már el sem mertem kezdeni...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
De ismerek olyat is, akinek már majdnem tini korú lánya van, lassan 40 éves meglett férfi és õ is nézhetõnek tartja a filmet. 1x simán jók.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szarazalkonyatbuzievagy?
Maradjunk annyiba, hogy az Alkonyat egy egyszerû, szerelmes vámpírfilm, nem is zseniális, nem is legenda, de nem is kalap szar! Mert sokan már csak divatból, nulla rész megtekintése nélkül is fikázzák.
Egy közepes szerelmes film, elképesztõen túlgerjesztve vele kapcsolatban minden...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ender: Hát igen, ha valaki nem az Amerikai história X-et és a Harcosok klubját nézi csak, illetve a Háború és békén és A rózsa nevén kívül is kezébe mer venni valamit, egy alantas teremtmény, ami nem érdemli meg a létezését. Gratulálok kisfiam, 1-es. 😊
Gaming is believing.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Egyébként ez egy vámpír köntösbe bujtatott szerelmes történet. Párom megnézette velem az 1-3 rész a, aztán már érdekelt a vége ezért elolvastam a könyvet.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Amúgy szeretem, hogy ezen az oldalon eltûnnek az ember hozzászólásai...
Gaming is believing.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Remélem most mindenkinek lelõttem ezt a poént. 😊
Ennyit érnek az "Alkonyat" filmek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyedül az elsõ rész élvezhetõ de az is csak angolul.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Lehet fikázni.
Gaming is believing.