92
Miért fizettél már a neten ?
  • Axl Rose
    gyógyszerekért
  • hiper fizikus
    Én elégé pórul jártam a NETes fizetésekkel, mert sok olyan erotikus weboldalt látogattam meg, amirol nem is tudtam hogy fizetos. Amikor meg a vírus bántalmak miat újra kellett formatálni a merevlemezemet, akkor meg minden fajlom, koztuk azok a drága erotikus oldalak is elvesztek nekem. Akkor nagyon gyuloltem miatta a nem tudásomat és a tobbit.
  • Annahh
    Havainas papucsot minden színben, minden alaklomra :)
  • Viola77
    Nekem inkább a Teva vált be,de a Merrell cipők-bakancsok is jó minőségűek.
  • orsi871106
    abszolút egyetértek az előttem szólóval,egy Merrell bakancs mindent megér :D
  • zsoflas
    egyetértek,ha az ember normális helyről rendel akkor nem lehet probléma,én mondjuk leginkább kirándulós cuccokat szoktam rendelni,most kaptam kézhez nemrég a Merrell bakancsom,amit akármennyire is szerettem volna már régóta megvenni,esélytelen hogy lett volna rá időm...na ilyenkor érdemes inkább rendelni.
  • szigetlakó
    Web szolgáltatás
  • melcsiw
    ezzel a netről-rendelős dologgal kapcsolatban kicsit én is szkeptikus vagyok,hallottam már olyat,hogy nem sikerült kézhez kapni az árut nem is egyszer...viszont múltkor rendeltem egy teva szandit és azzal nem volt gáz.nyilván a szerencsén is múlik,meg nagyon utána kell járni a dolgoknak
  • NeverwinterKING
    anyádért
  • Encore
    Épp a topikhoz kapcsolódik a kérdésem. Rendeltem már sok mindent, külföldről, itthonról, de ezek súlyban könnyű termékek voltak pl.: ruhák, dvdk, ilyesmik.
    De mi van ha mondjuk kamerát vennék külföldről? Kell vámot fizetnem rá, ha mondjuk EU-n kívüli országból rendelem? És ha EU-s tagállamból, mondjuk Angliából rendelném? Mivel átszámolva onnan kb. féláron megkapnám, vagy rá kell itthon fizetnem még Áfát...

Rendelt már valaki ilyesmi elektronikai eszközt angliából, mi a tapasztalat?
  • tutituti
    steam,vatera,teszvesz,hardverapro,sg vip,trrntoldal sms támogatás régen.
  • morleone
    MÁV jegyet vettem eddig még csak! :D
  • Tarajos Sül
    Csak az első kettőért fizettem neten keresztül, a másik hármat mind megrendeltem, és személyesen fizettem értük, azt sokkal biztonságosabb módszernek tartom, és néha az utazás(nekem legalábbis) sokkal olcsóbban jön ki, mint a postaköltég.
  • Tarajos Sül

Amugy régen sg vip, telofeltöltés, elektronikai alkatrészek, telo hangszoró, jah mag most egy 34x45cm poszter.
    Stb.Stb.
  • sanyicks
    szőke, kékszemű néger qrvákért :))

Amúgy steamen játékért, meg vettem joystickot pixmánián :)
  • TaRka0107
    Én eddig csak rendeltem neten és úgy fizettem ki a futárnak!(pl. hardware, bicycle kártya, 2.1):D
  • Terensz
    "Miért fizettem", vagy "Mit rendeltem" ?
  • CamelX
    columbiancocaineonline, meth.essentials, mdma-regroup.org, lsdeasy.com, tripdoctor.org, legalchemdistributors.net, sg.hu
  • clio1616v
    azért fizettem mert ott vásároltam -.-
  • Wolfsnack
    hogy miért fizettem?
    mert ha nem fizettem volna az lopás lenne
  • zaki
    vatera
    ja és múlt héten először rendeltem külföldről játéko(ka)t
  • Pretorian
    Kaja, szoftver, hardver, repülőjegy, ribancok. lol.
  • NessieGraf
    Google, GoDaddy: domainek. CD, DVD: több helyről. Számlabefizetések.
  • Axl Rose
    UV-kért rendszeresen
  • N o N a m e
    Szekszuális szolgáltatásokért, támogatásért és természetesen SG vipért :)

persze kaját is neten rendelek, de a futárnak fizetek
  • Falkon
    Edigital, vatera, sg vip.
  • tommygear
    ja meg sg vip
  • DJ RX7
    sok vatera, sg, cipők, bringához cuccok, számítógép
  • tommygear
    edigital, cd galaxis
  • Brolly
    Végülis, nem lehet azt mondani, hogy hülye kérdés :D de nem, nem vagyok buzi :D nem olyan okból rendeltem rusht.
  • lpmaskmancick
    Vaterás dolgok főleg, de emellett internetes áruházakból rendelt dolgokért mint hangrögzítő, médialejátszó, kameratartozék, stb.
  • Vadnokedli
    meleg vagy? rush?
  • Vadnokedli
    Steam(Játék[Garry's Mod, L4D, Killing Floor, CS:S, stb. vágod]); Ruha

2 év SG VIP :D
  • SL
    Steamen 7000-et biztos elköltöttem azon kívűl vatera, paypal meg volt egy oldal ahol új Dreambox HD-s beltérit vettem 90.000Ftért bankkártyával, de lejött Mo.-ra :]
  • USAMEN POWER
    Elnézted az userszámot.
  • kemszi2
    detto
  • Brolly
    könyvek, műszaki cikkek, táplálékkiegészítők, rush.. :D
  • nearo
    +1 :DD
  • Loál János #54
    iPON, Edigital, FotoMarket, Digifenykep, Vatera, Heavytools, Playersroom, Mountex, Poloexpress, stb.
  • Loál János #53
    FÚ, CSOMÓ MINDEN.

Mindenféle ruha (cipő, pulcsi, póló, zokni, alsógatya) és kiegészítők (napszemüveg, táska, kesztyű, törölköző), sok műszaki cucc (komplett gép mindenestül, alkatrészek, fényképezőgép, objektív, tölthető aksi, digit képkeret), könyv, DVD.