92
Miért fizettél már a neten ?
-
Axl Rose #92 gyógyszerekért -
hiper fizikus #91 Én elégé pórul jártam a NETes fizetésekkel, mert sok olyan erotikus weboldalt látogattam meg, amirol nem is tudtam hogy fizetos. Amikor meg a vírus bántalmak miat újra kellett formatálni a merevlemezemet, akkor meg minden fajlom, koztuk azok a drága erotikus oldalak is elvesztek nekem. Akkor nagyon gyuloltem miatta a nem tudásomat és a tobbit. -
Annahh #90 Havainas papucsot minden színben, minden alaklomra :) -
Viola77 #89 Nekem inkább a Teva vált be,de a Merrell cipők-bakancsok is jó minőségűek. -
orsi871106 #88 abszolút egyetértek az előttem szólóval,egy Merrell bakancs mindent megér :D -
zsoflas #87 egyetértek,ha az ember normális helyről rendel akkor nem lehet probléma,én mondjuk leginkább kirándulós cuccokat szoktam rendelni,most kaptam kézhez nemrég a Merrell bakancsom,amit akármennyire is szerettem volna már régóta megvenni,esélytelen hogy lett volna rá időm...na ilyenkor érdemes inkább rendelni. -
#86 Web szolgáltatás -
melcsiw #85 ezzel a netről-rendelős dologgal kapcsolatban kicsit én is szkeptikus vagyok,hallottam már olyat,hogy nem sikerült kézhez kapni az árut nem is egyszer...viszont múltkor rendeltem egy teva szandit és azzal nem volt gáz.nyilván a szerencsén is múlik,meg nagyon utána kell járni a dolgoknak -
#84 anyádért -
#83 Épp a topikhoz kapcsolódik a kérdésem. Rendeltem már sok mindent, külföldről, itthonról, de ezek súlyban könnyű termékek voltak pl.: ruhák, dvdk, ilyesmik.
De mi van ha mondjuk kamerát vennék külföldről? Kell vámot fizetnem rá, ha mondjuk EU-n kívüli országból rendelem? És ha EU-s tagállamból, mondjuk Angliából rendelném? Mivel átszámolva onnan kb. féláron megkapnám, vagy rá kell itthon fizetnem még Áfát...
Rendelt már valaki ilyesmi elektronikai eszközt angliából, mi a tapasztalat? -
#82 steam,vatera,teszvesz,hardverapro,sg vip,trrntoldal sms támogatás régen. -
#81 MÁV jegyet vettem eddig még csak! :D -
#80 Csak az első kettőért fizettem neten keresztül, a másik hármat mind megrendeltem, és személyesen fizettem értük, azt sokkal biztonságosabb módszernek tartom, és néha az utazás(nekem legalábbis) sokkal olcsóbban jön ki, mint a postaköltég. -
Amugy régen sg vip, telofeltöltés, elektronikai alkatrészek, telo hangszoró, jah mag most egy 34x45cm poszter.
Stb.Stb. -
sanyicks #78 szőke, kékszemű néger qrvákért :))
Amúgy steamen játékért, meg vettem joystickot pixmánián :) -
#77 Én eddig csak rendeltem neten és úgy fizettem ki a futárnak!(pl. hardware, bicycle kártya, 2.1):D -
#76 "Miért fizettem", vagy "Mit rendeltem" ? -
CamelX #75 columbiancocaineonline, meth.essentials, mdma-regroup.org, lsdeasy.com, tripdoctor.org, legalchemdistributors.net, sg.hu -
clio1616v #74 azért fizettem mert ott vásároltam -.- -
Wolfsnack #73 hogy miért fizettem?
mert ha nem fizettem volna az lopás lenne -
#72 vatera
ja és múlt héten először rendeltem külföldről játéko(ka)t -
#71 Kaja, szoftver, hardver, repülőjegy, ribancok. lol. -
#70 Google, GoDaddy: domainek. CD, DVD: több helyről. Számlabefizetések. -
Axl Rose #69 UV-kért rendszeresen -
#68 Szekszuális szolgáltatásokért, támogatásért és természetesen SG vipért :)
persze kaját is neten rendelek, de a futárnak fizetek -
#67 Edigital, vatera, sg vip. -
#66 ja meg sg vip -
#65 sok vatera, sg, cipők, bringához cuccok, számítógép -
#64 edigital, cd galaxis -
#63 Végülis, nem lehet azt mondani, hogy hülye kérdés :D de nem, nem vagyok buzi :D nem olyan okból rendeltem rusht. -
#62 Vaterás dolgok főleg, de emellett internetes áruházakból rendelt dolgokért mint hangrögzítő, médialejátszó, kameratartozék, stb. -
#61 meleg vagy? rush? -
#60 Steam(Játék[Garry's Mod, L4D, Killing Floor, CS:S, stb. vágod]); Ruha
2 év SG VIP :D -
SL #59 Steamen 7000-et biztos elköltöttem azon kívűl vatera, paypal meg volt egy oldal ahol új Dreambox HD-s beltérit vettem 90.000Ftért bankkártyával, de lejött Mo.-ra :] -
USAMEN POWER #58 Elnézted az userszámot. -
#57 detto -
#56 könyvek, műszaki cikkek, táplálékkiegészítők, rush.. :D -
#55 +1 :DD -
#54 iPON, Edigital, FotoMarket, Digifenykep, Vatera, Heavytools, Playersroom, Mountex, Poloexpress, stb. -
#53 FÚ, CSOMÓ MINDEN.
Mindenféle ruha (cipő, pulcsi, póló, zokni, alsógatya) és kiegészítők (napszemüveg, táska, kesztyű, törölköző), sok műszaki cucc (komplett gép mindenestül, alkatrészek, fényképezőgép, objektív, tölthető aksi, digit képkeret), könyv, DVD.