18
-
Blackeagle13 #18 sddsdds -
aislado23 #17 oké!!! még két rész és egy ovodás tps/fps lesz ebből is!!! FANTASZTIKUS -
galocza #16 gondolkoztam rajta, hogy kivételnek beírom a si-t, de akkor a morrowindes kiegeket is pluszban fel kellett volna emlegetnem. és bár bloodmoon szerény, almalexiában van jópár egyedi dizájn (palota, maga a város, földalatti dwemer város, clockwork city).
még azt is el tudom képzelni, hogy si azért lett, (és lett olyan mint amilyen lett), mert nem csak én találtam a vanilla obliviont kissé sótlannak hanem a sorozat többi kedvelője is + esetleg a készítők is... -
sanyicks #15 aham
jaja -
#14 Azért a shivering isles kiegben is igencsak elengedték a fantáziájukat -
#13 váááááárjuk :D nempicit, nagyon :D -
#12 Ja, nagyon üt az a MOD. Az alap TES-sel soha nem játszottam volna. A Nehrimtől alig tudtam elszakadni. Még nem toltam végig, de be fogom fejezni. -
galocza #11 szívemből.
oblivionban nem volt tán kevesebb féle dándzsön se építészeti stíl mint morrowindben, utóbbi építészete mégis sokkal érdekesebbnek, változatosabbnak tűnt.
oblivion teljesen egy átlag fantasy-középkor dizájn, morrowindnél meg mintha csöppet elborult volna a dizájnerek agya és ami eszükbe jutott, nem féltek meg is valósítani - s ez adta a játék egyik fő vonzerejét.
hlaalu építészet, a telvannik "hagymaházai", redoran rákpáncélházak, vivec zikkuratjai, velothi tornyok, dwemer városok ÉS erődök, daedra romok meg persze a birodalmi standard kőházak/várak - utóbbi kivételével mind izgalmasak és egyediek... -
Aneirin #10 hehe :) imádjuk a kémeinket
-
#9 csak vessenek a fejlesztők egy pillantást az oblivion legnagyszerűbb modjára, ami valójában totál konverzió, azaz gyakorlatilag csak a motor azonos, egyébként teljesen új világot és sztorit ad. na ebben megmutatták a modderek, hogy lehet minden egyes dungeont és helyszínt egyedire varázsolni. már több mint 100 órája csak a nehrimmel játszok. -
Zoliz #8 Hát ez 1000%, hogy nem lesz akkora durranás mint az Oblivion volt, de reméljük akkora bukás sem mint a Gothic 4 :( Mindenesetre várós. -
gombabácsi #7 remélem a pályák is fantáziadúsabbak lesznek, mert a morrowind után az oblivion merő unalom volt ebből a szempontból -
mcganyol #6 szerintem az arena volt nagyon jó játék, bár mai szemmel persze már elavult. nekem a daggerfall-os stílus jobban tetszett mint a moro/obli irány, de ahhoz sajnos úgysem térnek vissza.
remélem lesz benne motion control, az egy érdekes extra lenne a harchoz! -
Marinecorps #5 Csak legyen ugyanolyan jól modolható mint az obli, és akkor ebben is helyre lehet hozni amit elbaxnak. -
#4 "Lesznek kivégzések is, ami újabb újdonságot jelent"
na ezt remélem hamar elfelejtik... -
h143570 #3 Valoban egyike azon keveseknek amiert megeri gepet fejleszteni. Ugytunik, hogy a Fallout 3 legyartasa, azaz a SPECIAL rendszert ossze akarjak hazasitani a sajatjukkal. Erdekes lesz. -
Woodsnail #2 Kedvenc játékom! Alig várom! Remélem azért nem egyszerűsítik 5 éves gyerek szintjére a szintfejlődést és a többi dolgot. Ezenkívül az újítások jól hangzanak. -
Voronyezs #1 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a Morrowind óta teljesen beleszerettem, bár a kedven az az Oblivion...val.szeg ott "értem be" hozzá... hányszor játszottam én azt végig különféle karakterekkel, másfajta irányokból közelítve,stbstb...és mindig át akartam menni a környező területrészekre, pl Skyrimbe :D jöjjön már :D