6
  • nyuny01 #6


  • donceleger
    #5
    Pedig biztos, hogy majd ki fognak adni rá egy Modern Warfare-t, és szerintem aki megvette, az mind ugrálni akar majd, köztük én is természetesen. Mindig ezzel az ugrabugrálással jönnek az ellenzők, de hiszen ennek pont ez a lényege. Aki nem akar ugrálni, az nem veszi meg, aki akar, az megveszi. Az eladásokból pedig úgy tűnik, hogy inkább mindenki ugrabugrálni akar. Ebben az évben jön a Star Wars Kinectes változata, már alig várom. Simán jöhet egy COD is a későbbiekben. Az emg hogy fényes a ruha, hát öltözz át vazze :), de nekem pl nem írt ilyen hibát, és eléggé széles a ruhatáram. Sőt, mondták hogy világosban lát csak, ez sem igaz, mert tökéletesen működik sötétben is.
    Én is nagy jövőt látok benne, és kiváncsian várom a hozzá megjelenő játékokat.
  • Jude666
    #4
    Konkrétan kinektre gondolok.Nem hiszem, hogy kifognak valaha is adni rá például egy Modern Warfare-t.Hisz senkinek sincs kedve ugrabugrálni ide-oda.Valamint még számtalan probléma van vele.Például nekem BGS-n azért nem működött mert a ruhám túl fényes volt hozzá!! Valamint az is egész diszkrét, hogy a kamera továbbít bizonyos adatokat a májkröszoftnak, effektíven tudják, hogy mit csinálsz és szerintem ezt egyes titkosszolgálatok jól tudják használni.Persze ezek mellett nem mondom, hogy nem poén, mert haveromnak van, és tényleg mókás dolog ( a kinekt sportsz, az állatsimogatástól én hányingert kaptam), de az átlag gémerek úgyis kontrollerrel fogják tolni.
    Persze ezek csak az én gondolataim
  • nyuny01 #3
    A Kinect-ben vagy a mozgásérzékelőben?Pedig szerintem nagy jövő áll előttük,sőt megkockáztatom,ez a jövő!
  • Jude666
    #2
    Hát, hogy nagy siker az elég relatív, de mindenképpen lenyűgöző.
    Másrészről szerintem egy kis 2x2-es nappaliban ezzel szinte lehetetlen játszani.Nem beszélve, hogy nem egyedül van az igazi móka, hanem minimum két ember kell hozzá.
    Én nem látok benne jövőt.
  • buklee
    #1
    Vicces, hogy ezt is mindenki temette csakúgy mint a wii-t, és nagyobb sikert hozott mindakettő, mint bárki várta volna:D