56
Információk, tapasztalatok, lehetőségek
-
#16 Engem is érdekelne!
Esetleg egy pm-be ki lehetne fejteni bővebben?! -
dregnarr1 #15 phantomshopping.hu
Próbavásárlásokat kell végezni. Minden le van írva, el van magyarázva. Te választod ki milyen üzletet szeretnél meglátogatni és hogy körülbelül mikor. Felhív egy hölgy a központtól a konkrétumokkal, megegyeztek belátásod szerint és kész. 1000-2500 forint boltonként, ez körülbelül 20perc-1,5 óra elfoglaltságot jelent alkalmanként. -
#14 Erről az oldalról tudnál egy kicsit többet mondani?
Hogyan működik?Mennyit kapsz egy-egy munkáért?Megbízhatóak-e?Tapasztalataid? -
eLiXir #13 Nem vagyok diák jelenleg, nincs tanulói jogviszonyom szeptemberig. -
#12 Diákmunka központok? -
sirdond #11 és ezt hogy? mármint a régészek mellé?
van ennek valamilyen weboldala? -
#10 netre rakj fel szex hirdetéseket. -
eLiXir #9 Semmiképp sem fizikai munkát, az épp eléggé leterhel hétköznap.
Jövedelem kiegészítésképp keresem. -
#8 ez biztosan működik évek óta:
http://tavmunkaklub.hu/
illetve én régészek mellé járok ásatásra,lehet egyszerű szerződéssel is vagy csak "úgy"... -
#7 Ha jól tudom a vateránál is van 4órás állás.Aukciók ellenőrzése/moderálása a munka.Érdeklődj hátha... -
#6 Konkrétan milyen munkát keresel? -
#5 jó azért ne bagatelizálj -
#4 Sok olyan munkahelyen is nyitnak fél, vagy háromnegyed munkaidejűs állást, ahol nem is gondolnád elsőre (meg esetleg nem is hirdetik meg úgy), nézz utána. Ez különösen divat külföldön a válság óta, de itthon is sok helyen átvették. -
tttttom #3 Ebben az országban csak a buzi párt kedvencek jutnak munkához sajnos...:( -
#2 Ez így elég nehéz. Én egy újságnál akartam 4 órás helyesírás-ellenőrző állást, akkor nem jött be. -
eLiXir #1 Üdv,
nem találtam ehhez hasonló topicot, ha mégis van előre is elnézést kérek.
Hétvégi, vagy 4 órás állás után nézelődöm több napja a neten és egyszerűen képtelen vagyok találni számomra megfelelőt.
Az volna a kérdésem, hogy tudnátok oldalakat, helyeket, ahol több eséllyel találhatnék munkára?