56
Információk, tapasztalatok, lehetőségek
  • matyi0323
    Engem is érdekelne!
    Esetleg egy pm-be ki lehetne fejteni bővebben?!
  • dregnarr1 #15
    phantomshopping.hu

Próbavásárlásokat kell végezni. Minden le van írva, el van magyarázva. Te választod ki milyen üzletet szeretnél meglátogatni és hogy körülbelül mikor. Felhív egy hölgy a központtól a konkrétumokkal, megegyeztek belátásod szerint és kész. 1000-2500 forint boltonként, ez körülbelül 20perc-1,5 óra elfoglaltságot jelent alkalmanként.
  • milk4
    Erről az oldalról tudnál egy kicsit többet mondani?
    Hogyan működik?Mennyit kapsz egy-egy munkáért?Megbízhatóak-e?Tapasztalataid?
  • eLiXir
    Nem vagyok diák jelenleg, nincs tanulói jogviszonyom szeptemberig.
  • trident
    Diákmunka központok?
  • sirdond
    és ezt hogy? mármint a régészek mellé?
    van ennek valamilyen weboldala?
  • byzhouse
    netre rakj fel szex hirdetéseket.
  • eLiXir
    Semmiképp sem fizikai munkát, az épp eléggé leterhel hétköznap.
    Jövedelem kiegészítésképp keresem.
  • Montanosz
    ez biztosan működik évek óta:
    http://tavmunkaklub.hu/

illetve én régészek mellé járok ásatásra,lehet egyszerű szerződéssel is vagy csak "úgy"...
  • tuzfal3
    Ha jól tudom a vateránál is van 4órás állás.Aukciók ellenőrzése/moderálása a munka.Érdeklődj hátha...
  • Brolly
    Konkrétan milyen munkát keresel?
  • Büdös Bohóc
    jó azért ne bagatelizálj
  • Büdös Bohóc
    Sok olyan munkahelyen is nyitnak fél, vagy háromnegyed munkaidejűs állást, ahol nem is gondolnád elsőre (meg esetleg nem is hirdetik meg úgy), nézz utána. Ez különösen divat külföldön a válság óta, de itthon is sok helyen átvették.
  • tttttom
    Ebben az országban csak a buzi párt kedvencek jutnak munkához sajnos...:(
  • SigS
    Ez így elég nehéz. Én egy újságnál akartam 4 órás helyesírás-ellenőrző állást, akkor nem jött be.
  • eLiXir
    Üdv,

nem találtam ehhez hasonló topicot, ha mégis van előre is elnézést kérek.
    Hétvégi, vagy 4 órás állás után nézelődöm több napja a neten és egyszerűen képtelen vagyok találni számomra megfelelőt.

Az volna a kérdésem, hogy tudnátok oldalakat, helyeket, ahol több eséllyel találhatnék munkára?