33
-
cateran #33 Meg sem probalnam felbecsulni, hany akkori tininek hozta meg az erdeklodest a szamitastechnika irant....Arrol nem is szolva hogy AZ a fenycikli verseny koroket ver ERRE....Az egesz 200x jobban fel volt epitve (1 program probalta atvenni az iranyitast minden tovabbi program felett,mert ezert irtak..MCP-Master Control Program..es nem azert, mert vmi "tokeleteset" akart osszehozni...A tokeletesbe nem tudom hogy fer be holmi gladiatorviadal a programok kozt....Ennek az ujnak hihetetlen szir-szar a sztorija,ertelme semmi...) -
lambda5 #32 Ez a film hatalmas csalódás. Az eredetit meg sem közelíti. Az egyetlen amiben több az a CGI... -
bippo #31 Én tegnap megnéztem az eredetit, nekem tetszett. -
s2rk2ny #30 Látványorgia??? Ez szerintem durva túlzás.
Megnéztem 3D-ben, de messze alúlmaradt az elvárásaimtól. A sötétkék-neon kék-neon narancssárga kombinációt ne nevezzük azért látványorgiának. Láttunk mi már messze jobbat ennél. És itt a látványra gondolok...
CLU pl. messziről látszott, hogy CGI. Kereshettek volna egy fiatal Jeff Bridges hasonmást - szerintem jobb lett volna.
Történet? ... mondjuk, hogy volt valami.
Alakítás? Szinte nulla.
A filmzene jó közepes - Blade Runner feeling-gel.
Össz-vissz sajnos bánom, hogy megnéztem... -
kalapos01 #29 Mivel az eredeti Tron rettenetes film volt. Akkor el tudom képzelni ez milyen lehet a kommented alapján. :) -
Stranger666 #28 de. -
cateran #27 Inkabb az eredeti Tron 100x, mint ez a marhasag meg 1x...sztori? egy nagy 0..ha Death Race 3-kent forgalmzzak,az se tunt volna fel..a latvanyon es nehany utalson,szereplon kivul SEMMI koze az eredetihez,sem sztoriban,sem latvanyban,se semmiben..(az eszveszto logikai baromsagokrrol ne is beszeljunk...Clu csak azert a fogonosz,mert valakinek annak is kell lenni...igaz,o ural mindent,de ha megszerzi a korongot,akkor aztan plane o fog uralni mindent..huha..micsoda valtozas lenne..a klisetengerrol nem is szolva) Istentelen nagy csalodas.... -
#26 engem a film totál hidegen hagy, de hallottam, hogy jó a soundtrack. letöltöttem, és tényleg kiba jó! önállóan (a film megnézése nélkül, a filmhez fűződő érzelmi kötödés nélkül) is hallgatható. daft punk rulz. -
njozef1984 #25 ugye te is tudod hogy ezt nem gondoltad át amit ide írtál... -
bippo #24 Most nézem, hogy a '82-es Tronban is Jeff Bridges játszik. Így már minden világos. Akkor mégiscsak megnézem. -
david92993 #23 Bocs de szerintem mindenkinek más az ízlése, ami az életkorból is eredeztethető, így eltérő, hogy kinek mi tetszik, és tavaly legalább 50-60 filmet, de szerintem többet láttam a Tronon kívül. -
Stranger666 #22 Ha valakinek a tron a tavalyi év legjobb filmje az sajnos nem ért a filmekhez vagy nem látott mást...
MOndjuk nyilván kell egy életkor is a dolgokhoz, régen nekem is bejött a csiliviliség. -
david92993 #21 Nekem is a tavalyi év legjobb filmje volt, és én nagyon szórakoztam rajta. A történet se volt annyira gáz, mint állítjátok. Engem legjobban a látvány fogott meg leginkább, de nekem a színészekkel sem volt semmi bajom, főképp Olivia Wilde játéka tetszet, de meglepően jó volt Garett Hedlund játéka is. Szerintem sokkal jobb és élvezhetőbb, mint az Avatar volt. És számomra volt legalább olyan jó története, mint annak. -
#20 Utalás van rá bőven, meg hát ugye a bennmaradt bácsi... de, megnézheted nélküle is.
-
bippo #19 Sztoriban is második rész, hogy mindenki így emlegeti? Tehát érdemes előtte megnézni a '82-est? Vagy teljesen független tőle? -
njozef1984 #18 én szívesen lennék a színészek helyében, biztos szép kis összeget kerestek vele :D -
morden #17 Látszik, hogy a látvány profi, a színészeket nem irigylem, sétálgatni ugrálni egy hangárba:D már csak a forgatókönyvre kellene annyi figyelmet fordítani mint látványra :D -
#16 az eredeti tron újszerűbb volt, mint most az új. látványtechnika akkoriban teljesen egyedülálló volt, az újnál ilyen nem mondható el.
mindkét film szép, és nem csak technikai megvalósítás szempontjából. az újnak letisztultabb a design-ja.
az új tronnak hasonlóan bugyuta története van, mint az eredetinek, de azért egy minimális mértékben szerencsére mégis tartalmasabb.
egy átlag mai látványfilmhez hasonlítva picit talán értelmesebb (transformers és társai), de alapvetően továbbra is baromság. el kell fogadni az első rész által felállított teljesen idióta szabályokat, ezeken belül látványfilmként élvezhető.
kb ennyi -
vg #15 Az a lézerkardos jó poén volt(2:20-nál), amúgy a film nagyon gyenge. -
Axlkenobi #14 Számomra a tavalyi év legjobb filmje volt, messze szórakoztatóbbnak és tartalmasabbnak, mint pl. az Avatárt.
Én nagyon nagy rajongója vagyok az első résznek, így elképesztően sokat vártam az új filmtől. Az elvárásaimat pedig maximálisan teljesítette a film. Az egyetlen, amibe bele tudnék kötni, hogy maga Tron nagyon kevés teret kap, de minden más abszolút a helyén volt.
Ez az effektes film pedig lélegzetelállító, látszik mennyi munka volt a film félelmetes látványvilága mögött. -
njozef1984 #13 nem láttam még a folytatást de meg fogom nézni mindenképp, ezért addig nem is írok véleményt róla.
viszont 82-ben az első rész megalkotásánál igen is nagy durranásnak számított a film, látványban és sztoriban is. Akkoriban ilyesmi még nem csináltak és az emberek feje nem volt teli különböző már látott sztorikkal és látványvilággal. Ha belegondoltok a mai világban alkotni egy olyan filmet ami megrengeti a filmipart az nagyon nehéz. Azt akarom ebből kihozni h a 82-es filmet nem mai szemmel kellene nézni, mert a mai embereknek nehéz kielégíteni a filmes "vágyait", viszont 82-ben még nem volt akkora választék, akkor még könnyebben mutattak fel újat. -
#12 akkor filmre vihetnék a tüzijátékot is, szép színes és mozog. történet nem kell bele, csak tüzijáték. -
kalapos01 #11 Ez elég nagy baromság. Ha van egy 30 évvel ezelőtti film, amiben nincs sztori (nem mellesleg, hogy a kibaéletbe ne lenne, csak néztünk, hogy milyen jó a története. Beszippantja a számítógép és adatok között nyomul. :), akkor abból hogy következik, hogy nem lesz a folytatásban is.
Persze mondjuk az egész hülyeség, mármint az, hogy "nincs sztorija". Akinek nem tetszik egy sztori, azt mondja, hogy nincs is? -
KillerBlue #10 Én láttam a 82-es filmet és mégis többet vártam a második résztől. És aki majdnem 30 év után nem várt el többet az nem komplett! -
TSunny #9 A hozzászólás többi részére is válaszolhattál volna nyugodtan. Ugyanis aki látta a régi Tron filmet, az szerintem pontosan tudta, hogy sztori ügyileg nem kell sokat várni. -
winnie #8 "Nem értem azokat akik bármit is vártak ettől a filmtől."
tényleg nem akarlak agymosottnak nevezni, de ez érdekes jelenség, hiszen azért nem semmi, ha az ember eljut addig az állapotig, amikor nem csak nem vár semmit a filmektől, hanem még az is zavarja, ha más elvárásokat fogalmaz meg egy film irányába.
nehogy már baj legyen, ha valaki többet várt a látványnál. -
smaszi #7 Én anno láttam az "eredeti" filmet (egy régi előzetesből jöttem rá), de akkor sem tetszett. Valószínűleg ezért nem is emlékeztem rá.
Ezt az új trailert megnézve sem keltette fel nagyon az érdeklődésemet a film (sem a régi, sem az új), majd valamikor megnézem ha nincs jobb... -
TSunny #6 Nem értem azokat akik bármit is vártak ettől a filmtől. A '82-es Tron-nak sem volt túl sok sztorija, csak akkoriban jól nézett ki. Ez is vizuálisan marha szép, aztán van egy lapos sztori. Ennyi. -
KillerBlue #5 A sztori elég szimpla. Mellőz mindenféle komoly fordulatot sőt talán még a nem komolyakat is. A legjobban talán azok jártak akik nem láttak egy előzetest sem. -
FoodLFG #4 Látványos. De ennek a filmnek van valami érdekes története is, vagy csak motorozgatnak és frizbizgetnek benne miközben legyőzik a fő gonoszt ?
Mert egyedül az, hogy egy koszos számítógép belsejében bohóckodnak, az eléggé röhejes. -
DeviloftheHell #3 tény hogy többre számitottam a filmtöl, bár a imax 3d töl meg mégtöbbet :D -
#2 Ennyit is ér a film.
-
Mister #1 Kellett hozzá pár 286-os :D