Szenzációs rövidfilm a Tron: Örökség trükkjeinek készítéséről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...Szürkék vagyunk! Félúton állunk a fény és az árnyék között...
Megnéztem 3D-ben, de messze alúlmaradt az elvárásaimtól. A sötétkék-neon kék-neon narancssárga kombinációt ne nevezzük azért látványorgiának. Láttunk mi már messze jobbat ennél. És itt a látványra gondolok...
CLU pl. messzirõl látszott, hogy CGI. Kereshettek volna egy fiatal Jeff Bridges hasonmást - szerintem jobb lett volna.
Történet? ... mondjuk, hogy volt valami.
Alakítás? Szinte nulla.
A filmzene jó közepes - Blade Runner feeling-gel.
Össz-vissz sajnos bánom, hogy megnéztem... <#falbav>#falbav>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nem mind arany, ami fénylik... attól, hogy sárga, még lehet szar is.
MOndjuk nyilván kell egy életkor is a dolgokhoz, régen nekem is bejött a csiliviliség.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
mindkét film szép, és nem csak technikai megvalósítás szempontjából. az újnak letisztultabb a design-ja.
az új tronnak hasonlóan bugyuta története van, mint az eredetinek, de azért egy minimális mértékben szerencsére mégis tartalmasabb.
egy átlag mai látványfilmhez hasonlítva picit talán értelmesebb (transformers és társai), de alapvetõen továbbra is baromság. el kell fogadni az elsõ rész által felállított teljesen idióta szabályokat, ezeken belül látványfilmként élvezhetõ.
kb ennyi
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Én nagyon nagy rajongója vagyok az elsõ résznek, így elképesztõen sokat vártam az új filmtõl. Az elvárásaimat pedig maximálisan teljesítette a film. Az egyetlen, amibe bele tudnék kötni, hogy maga Tron nagyon kevés teret kap, de minden más abszolút a helyén volt.
Ez az effektes film pedig lélegzetelállító, látszik mennyi munka volt a film félelmetes látványvilága mögött.
viszont 82-ben az elsõ rész megalkotásánál igen is nagy durranásnak számított a film, látványban és sztoriban is. Akkoriban ilyesmi még nem csináltak és az emberek feje nem volt teli különbözõ már látott sztorikkal és látványvilággal. Ha belegondoltok a mai világban alkotni egy olyan filmet ami megrengeti a filmipart az nagyon nehéz. Azt akarom ebbõl kihozni h a 82-es filmet nem mai szemmel kellene nézni, mert a mai embereknek nehéz kielégíteni a filmes "vágyait", viszont 82-ben még nem volt akkora választék, akkor még könnyebben mutattak fel újat.
Persze mondjuk az egész hülyeség, mármint az, hogy "nincs sztorija". Akinek nem tetszik egy sztori, azt mondja, hogy nincs is?
tényleg nem akarlak agymosottnak nevezni, de ez érdekes jelenség, hiszen azért nem semmi, ha az ember eljut addig az állapotig, amikor nem csak nem vár semmit a filmektõl, hanem még az is zavarja, ha más elvárásokat fogalmaz meg egy film irányába.
nehogy már baj legyen, ha valaki többet várt a látványnál.
Ezt az új trailert megnézve sem keltette fel nagyon az érdeklõdésemet a film (sem a régi, sem az új), majd valamikor megnézem ha nincs jobb...
Mert egyedül az, hogy egy koszos számítógép belsejében bohóckodnak, az eléggé röhejes.
https://twitter.com/foodlfg
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.