14
-
pixx #14 Mert egy fejlesztő ezt mondja, és a Meego a jövő, amit még nem is láttunk, vagyis ez annyit tesz, hogy az Android mellett az IOS is a múlt a fejlesztő számára...
Én még nem láttam a HP rendszerét, de nem hiszem, hogy az a jövő, mert egy valaki azt mondta.
Számomra z ő véleménye nem mérvadó, én tudom használni a telóm androiddal, arra amire kell.
Amúgy a helyedben várnék úgy fél évet, nemsokára megindul a tablet pc az android szoftverekkel, hogy utána az mennyire rendezi át a piacot. -
G_ArchAngel #13 Egy kis olvasnivalo estere egy sikeres fejlesztotol, lefekves elott... -
sanyicks #12 inkább 2.1-3.x, sőt már 2.2-3.x... -
lenox01 #11 Miért talán az iOS jobb? Amire rosszabb fejleszteni mint win 3.1-re? :) -
G_ArchAngel #10 Android 1.6-3.0-ig jelenleg: a fejlesztok meg kapjak be a Google ivarszervet:) -
grobs #9 A telefonokra is lesz 3.x, de más felülettel. -
#8 Telókra megy a 2.x széria, tabletekre meg a 3.x-es. Legalábbis nekem ez jön le -
Nailyenugysincs #7 Hát akkor a telókra nem 3.0 hanem 3.1 vagy valami lesz. -
Chriss745 #6 En nem ertem, es akkor mi lesz a telokkal? Arra nem lesz Android 3? A video alapjan ezt az egeszet nagy kepernyore terveztek, telon alig ha hasznalhato. -
roliika #5 TRON feeling. :D -
#4 A telefonomon már az 5os google maps megy kb. hetek ota, szal nem egyutt jelennek meg a Honeycomb-bal -
lenox01 #3 Akárcsak a te értelmi színvonalad :D -
ADAMEX9 #2 Hogy hogy minek? -
Zoliz #1 Hát ez a fundroid bődületes ütemben fejlődik, csak tudnám minek