11
-
Zoliz #11 Dzsiájdzsó a Cobra árnyéka egy kimondottan élvezetes film volt. Igaz nem gyerekeknek, mert ahhoz túl Véres. Nehezen tudok jobb folytatást elképzelni, mint amilyen ez volt. Látványos volt, pörgös és néhányszor még epikus is. -
haxoror #10 +1
Csak néztem hogy WTF, kár volt a végén az a hülyeség... -
portable #9 Hát a történet nagyon rossz volt. Annyira lehúzta nálam a filmet, hogy a remek látvány sem tudott kárpótolni. Főleg Channing Tatum és a gonosz csaj közötti kapcsolat rontotta el. Ja és Marlon Wayans amikor beszélt.
Nagyon nem tetszett. fuj -
dlb #8 Most akkor Sommers vagy Summers? -
Zaraki Kenpachi #7 Szerintem is jó akció film volt, a jelenetek köthetőek voltak, (ellenben pl. Transformers 2-vel ahol az operatőr jó néhány pohár whsikyt lenyomott volna)
Jól meg voltak koreografálva a Parisi üldözős nem volt gyenge, de a Snake eyes VS Shadow Storm duellek is ott voltak :D.
Sajnálom, hogy a 2.részt nem Stephen Sommers fogja rendezni. Emiatt van egy félelemem, hogy az új rendező tele nyomja romantikával. -
grobs #6 Nomeg a hátterüket is megváltoztatták ... ergo a neveken kívül semmi nem maradt. -
Wittgen #5 Nem volt a film egy nagy szám, azonban ennek ellenére én mégis kellemesen szórakoztam rajta, megérte a mozijegy árát. Várom a 2. részt is.
Egyedül azt sajnálom, hogy a GI Joe-kra jellemző karakterek nem lettek kidolgozva. Pl értem ezt úgy, hogy mindenkin egyenruha volt, stb. holott mindenkinek meg volt a saját gönce spéci fegyvere a játékoknál, rajzfilmeknél. -
Yutani #4 Tetszett a film, de a végén a vízbe alá süllyedő jégtömbök kib@szták a biztosítékot. A készítők nem jártak fizika órára? -
nessboth #3 A sok negatív kritika ellenére nekem is tetszett, egy kifejezetten szórakoztató film, ami nem válik önmaga paródiájává, és tényleg felvonultatták benne a GI Joe futurisztikus eszközeinek jelentős részét... -
#2 Nekem tetszett. Azt kaptam amit vártam. Akció, futurisztikus dolgok... olyan volt mint amilyennek egy G.I. Joe filmnek lennie kellett. -
Nailyenugysincs #1 Nekem nagyon teccet:D