30
Three Days Grace - (3DG)
-
#30 Gone Forever nagyon szépen felépített. Először a szakítás után első időszakot írja le, mikor olyan szarul vagy, hogy nem bírsz aludni, a második részben már azt írja le, hogy azért nem alszik egész éjjel, mert elment bebaszni, és aztán sokkal optimistább lesz a dal hangulata. :) Let it die meg arról szól, hogy jó volt anno, és arra visszaemlékszik, de most már nem érdekli mi volt, mert lezárta... vagy valami ilyesmi :D Mindkét szám brutáljó, jól esik a megtört léleknek. -
#29 Én függettlennek tartom a zenei ízlésemet.Ha észreveszitek túlnyomórészt a szerelemről szólnak a dalaik.Felteszem mindenki volt már szerelmes és mindenki csalódott is már benne.Először nem hat rád olyan mélyen(rám se hatott),de aztán megnéztem a dalszövegeket és Frankón igaz minden sor, mondjuk a Three days Grace-Gone forever,Let it die, ezek mind a csalódást és a feledést tükrözik!!Nekem sokat segített.__--Three days Grace--__ -
#28 Au :| -
#27 elág jó banda, első két albumuk igen jó, a legújabb már kicsit egyhangúnak tünik nekem. Adam hangja nagyon jó, más stílusokban is szivesen meghallgatnám mit tud.
egyébként a kedvencem tőlük ez a live, egy ilyenen ottlenni -
#26 i hate everything about you -
#25 kedvencem
-
#24 hát, kösz Lacee-nak, h általa felfigyeltem erre a formációra! :) tegnap óta jópárszor lepörgött a 3 album... /keresztszalag szakadással fetrengek itthon, szóval volt időm zenét hallgatni.../
fura egyébként a dolog, mert Rock-ot igencsak ritkán hallgatok /lényegében soha.../ de most eléggé elkaptam ezt a "Vámpírnapló" type vonalat... :)
anno volt vmi Nickelback, aminek elcsíptem pár video-ját vmi zenei adón... az tetszett...
a Coldplay-nek volt még jópár olyan száma, ami kifejezetten nekemvaló /bár az inkább vmi "brit pop" vagy nem tudom milyen kategóriába sorolandó - kb, mint a travis + a keane... na őket úgy-ahogy ismerem.../
#14-re reagálva nálam is max annyi a helyzet, h jópár dalt kitudok emelni a többi közül, úgyhogy sokkal több bejegyzés nemigen lesz tőlem...
de annyi tuti, h van pár olyan szám, ami a továbbiakban is igen sűrűn fog szerepelni a playlist-en!
ja, meg megtaláltam azt a korai albumot, ami még Groundswell név alatt jött ki...
http://lockermp3.net/mp3locker/dl/Three_Days_Grace_-_Wave_of_Popular_Feeling.zip.html
-
#23 Most nézem, jól belekavarodtam az első mondatba:)
"Elég sok jó zenekar ismeretlen itthon sajnos." -
#22 Jaja, kellemes lett nagyon az első albuma, ajánlós. -
#21 David Cook-ot kifejezetten bírtam az American Idol-ban! -
#20 Szemezgess csak, ez volt a célom:) -
#19 Hm, hát ezekből sajnos csak nagyon kevésről hallottam eddig. Majd szemezgetek belőlük. :) -
#18 Elég kevés jó amcsi/brit/ausztrál, stb rock-rock/pop zenekar ismeretlen itthon sajnos.
Itt van példának okáért az egyik állandó "utazószettem" csupa igényes/kellemes zenekarokkal. A legtöbb TDG-hez hasonló anyag.
10 Years - Discography
12 Stones - Discography
3 Doors Down - Discography
30 Seconds To Mars - Discography
A Perfect Circle - Discography
Adema - Discography
Allister - Discography
Alter Bridge - Discography
Angels and Airwaves - Discography
Awesome Covers - Collection
Black Stone Cherry - Discography
Bo Bice - The Real Thing - 2005
Breaking Benjamin - Discography
Bucky Covington - Bucky Covington - 2007
Bulletproof Messenger - The Crucial Line
Butterfly Effect, The - Discography
Chris Cornell - Discography
Chris Daughtry - Discography
Coldplay - Discography
Criss Angel - Mindfreak
Crossfade - Discography
David Cook - David Cook - 2008
Day Of Fire - Discography
Decyfer Down - End Of Grey
Default - One Thing Remains
Disciple - Discography
Earshot - Discography
Embassy - The War Of Art (2007)
Evans Blue - Discography
Fall Out Boy - Discography
Falling Up - Discography
Finger Eleven - Discography
Fireflight - Discography
Foo Fighters - Discography
Fratellis, The - Discography
Fray, The - Discography
Fuel - Discography
Full Devil Jacket - Discography
Gob - Discography
Godsmack - Discography
Goo Goo Dolls - Discography
Hinder - Discography
Izzy Stradlin - Discography
Jimmy Eat World - Discography
John Mayer - Discography
Killers, The - Discography
Kutless - Discography
Leeland - Discography
LifeHouse - Discography
Lostprophets - Discography
Matchbox Twenty - Discography
Michael Johns - Michael Johns
Newsboys - Discography
Of a Revolution - Discography
One Republic - Dreaming Out Loud
Paramora - Discography
Pedwell - The Literal Form of Violence
Pillar - Discography
Plain White T's - Discography
Portishead - Third - 2008
Powderfinger - Discography
Puddle of Mudd - Discography
Rascal Flatts - Still Feels Good - 2007
Sanctus Real - Discography
Seether - Discography
Sevendust - Discography
Seventh Day Slumber - Discography
Shinedown - Discography
Skillet - Discography
Slash - Slash
Smile Empty Soul Discography
Snow Patrol - Discography
Sonata Arctica - Discography
Soundgarden - Discography
Staind - The Illusion Of Progress - 2008
Stone_Temple_Pilots - Stone_Temple_Pilots
Submersed - In Due Time
Sunrise Avenue - On The Way To Wonderland
Thousand Foot Krutch - Discography
Three Days Grace - Discography
Train - Discography
Trapt - Discography
Trust Company - Discography
Urgency, The - The Urgency - 2009
Velvet Revolver
Vertical Horizon - Discography
Within Temptation - Discography
-
Probatbicol #17 Én azon csodálkozom, hogy nálunk mennyire ismeretlen a zenekar, még rockzenei körökben is, pedig kint elég nagy hisztéria volt velük kapcsolatban egy-két éve, elég megnézni, hogy a yt-on az Animal i have become 16 milliós nézőszámát.
Pár hónapja letöltöttem egy koncertvideót 720p-ben, elég jó, bár a hangzás az elején elég gyér, akkor áll helyre mikor 3-4 szám után az énekes is kezébe vesz egy gitárt. -
#16 Na jó mind1, most már van ennek a zenekarnak is topikja. Aki szeretne, ír bele, bár tolongás nem lesz. (Nem is számítottam rá, mielőtt félreértés esne.) Szerintem jó zenét nyomnak, amit érdemes meghallgatni, de ez persze szubjektív. -
#15 a zenei topikok mindig erről szólnak -
#14 Ez is egy vélemény.
Azért örültem volna, ha nem csak annyiból állnának a kommentek, h fasza/gyenge/xy jó szám, hanem 1-2 mondat erejéig némi egyéb hozzáfűznivaló is történne. -
#13 sztem gyenge. -
#12 Igen, ebben van valami. Azt olvastam, h a One-X jó pár dalát a drogelvonón írta Adam. Úgy tűnik, jó hatással volt az alkotómunkájára. xD -
Probatbicol #11 Az első két lemezt imádom, különösen a One-X 10/10-es, de sajnos az utolsó lemez nem lett túl jó, ugyanaz a stílus, de mintha az ihlet eltűnt volna a zeneszerzésnél. -
#10 It's All Over -
#9 van pár jó számuk. scream, get out alive, world so cold, animal i have become. alapból bírom -
#8 most hallottam először róluk /nagyon nem ebben a zenei világban mozgok/
de kifejezetten tetszetős.
a már említett 3 album:
Three Days Grace (2003)
http://rapidshare.com/files/178981080/TDG-TDG.rar
pass: dzialkicity
One-X (2006)
http://rapidshare.com/files/178964420/TDG-OX.rar
pass: dzialkicity
Life Starts Now (2009)
http://www.megaupload.com/?d=KLXHDA85 -
KaBuTo666 #7 Az a favorit. -
#6 Az is jó dal. Nekem most a legutóbbi lemezről a World So Cold tetszik legjobban. -
#5 Animal I have Become -
#4 I Hate Everything About You -
KaBuTo666 #3 egyik kedvenc bandám -
#2 Még néhány videó:
Ezt a számot is biztosan többen ismeritek: az énekes, Adam Gontier és az Apocalyptica közös produkciója.
Két számuk akusztikus előadásban:
-
A „Three Days Grace” egy kanadai rock banda. Amerikában nagy sikereket értek el az első két albumukkal (Three Days Grace, One-X). Néhány számuk nálunk is eléggé ismert: pl. a Pain, Never too late vagy éppen a Riot c. szerzeményeket biztosan többen hallottátok már. Sokak szerint egyébként az énekes, Adam Gontier hangja az együttes népszerűségének kulcsa. (Valóban ebben a stílusban elég jól nyomja a srác, de ez csak személyes vélemény.)
Tagok:
Adam Gontier - ének, ritmusgitár
Brad Walst - basszusgitár, vokál
Neil Sanderson - dob, zongora, vokál
Barry Stock - szólógitár
Diszkográfia:
Three Days Grace (2003)
One-X (2006)
Life Starts Now (2009)
Bővebben itt.
Az együttes honlapja.
Várom a véleményeket azoktól is, akik ismerik, netán szeretik a bandát, és azoktól is akik most ismerik meg.