54

MAB – Az első magyar thriller websorozat
  • Brand
    Jajj, ezen részen most lerágtam a körmöm! :-)
  • Looooser
    hmmm 1 nap alatt 400 meglesz ez hamar :D
  • akyyy
    fav
  • Italo4ever
    http://www.sg.hu/cikkek/79306/mab_mar_a_mondakban_sem_bizhatunk
  • mflex #10
    MAB 6. rész
  • mflex #9
    Mindjárt itt a hatodik rész, már elérte a nézettséget az 5-dik.
  • Looooser
    nekem nagyon bejön, remélem mihamarabb felkerül a többi rész is :)
  • mflex #7
    Ez igaz, talán számítani fog a hozzászólások pozitív értéke is, most sem emelték tovább az 5000-es határt, és nagyon sok ember nem tud róla még.
  • mflex #6
    5-ik rész!
  • Kaplan
    Nagyon tetszik, de úgy érzem el fog vérezni a támogatók előtt a sorozat. Már a negyedik résznél tartották az 5000 nézettségi korlátot és még így pár nap után se sikerült elérni. Csökken a nézettség részről részre, pedig részről részre egyre jobb. Nem tudom, hogy hat ez a támogatókra. Pedig korrekt, igényes munka és szórakoztató is.
  • mflex #4
    Talán ma felkerül az ötödik rész, mindjárt eléri a nézettséget...
  • dunga
    Első két rész meggyőzött. Lássuk a harmadikat.
  • Brand
    Facebook oldala.

Nagyon szeretem a sorozatot!
  • mflex #1
    Novemberben még nem volt biztos a premier dátuma, de akkor felkerült egy számláló a honlapra, és december 28-án végleg elindult a MAB, az első magyar thriller websorozat.

WEB

You Tube csatorna

A nézettsége folyamatosan növekszik, és eléggé pozitív visszajelzéseket kap főleg mostanában. Ahhoz képest, hogy nonprofit alkotásról van szó, elég hangulatosan megvan csinálva, a színészek is jól játszanak és tesznek még rá egy lapáttal a véres izgalmakra. A részek, amelyeket egy bizonyos nézettség után töltenek fel full HD-ben, a you tube-on megnézhetők. Jelenleg a 4-ik résznél tart a 16 részes sorozat, átlag 8-10 percben részenként.

Menü: