A Firefox kárára bõvül a Chrome
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valószínû ez lesz a trend , 3- 4 év múlva a Chrome lesz a legnépszerûbb böngészõ . Az Opera hiába gyors és tud többet , jobban , a marketing teljes hiánya miatt nem tud kitörni , valószínûleg nem is fog . A Firefox meg .... Nagyon le vannak maradva . Most ért el odáig , hogy a 4-es verzióval egy használható kezelõfelületet kap . Én kipróbáltam a bétákat és nem voltam lenyûgözve . Egyetlen egy baja van neki : LASSÚ . 2011-ben ez már kevés . Lassan indul , lassú GUI , oldalbetöltés úgy - ahogy . Chrome , Opera egyértelmûen jobb ebben is . Jómagam Operát használok , egy éve ha valaki megkérdezi melyik böngészõt használnám helyette a válasz Firefox . Ha ma megkérdeznék egyértelmûen Chrome . Ha legközelebb újrarakom a gépet Firefox-ot már nem is telepítek . Felesleges . Lesz Opera meg Iron .
He? Milyen engine? A FF még mindig Gecko a Chrome/Safari pedig Webkit.
Amúgy tényleg kíváncsi lennék (leszámítva a Windows XP-hez tartozó Windows Update oldalakat) milyen olyan oldal létezik még a neten, ami nem jelenik meg jól Firefoxban sem, csak IE-ben? Firefoxban még a banki oldalak is tökéletesen mennek.
Természetesen azokat nem sorolnám ide, ahol szimplán köcsög volt a webfejlesztõ és kizárta a többi böngészõt és egy sima maszkolással megoldható.
Ma már szerencsére az Operával is ha van egy tucat oldal, ami nem mûködik, a többinél ott is egy szimpla maszkolás az egész. Erre hivatkozni 2011-ben kicsit gáz.
Amúgy tényleg kíváncsi lennék (leszámítva a Windows XP-hez tartozó Windows Update oldalakat) milyen olyan oldal létezik még a neten, ami nem jelenik meg jól Firefoxban sem, csak IE-ben? Firefoxban még a banki oldalak is tökéletesen mennek.
Természetesen azokat nem sorolnám ide, ahol szimplán köcsög volt a webfejlesztõ és kizárta a többi böngészõt és egy sima maszkolással megoldható.
Ma már szerencsére az Operával is ha van egy tucat oldal, ami nem mûködik, a többinél ott is egy szimpla maszkolás az egész. Erre hivatkozni 2011-ben kicsit gáz.
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
Görgess kicsit lejjebb és nézd meg milyen logó van a Fastest System alatt. <#vigyor>#vigyor>
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
háát ne tudom ki hogy boldogul a böngészõkkel,viszont erre felé bõ baráti körökben az IE7-IE8 nem tudjuk használni.
hiába vadonatúj a gép és új telepítés van rajta semi egyéb nincs fent.
De ha felrakjuk az IE7,vagy Az IE8-at akkor
egyszerüen a CPU-t 100% ra teszi és onnantol minden halott lesz.
Egyedûl az IE6 ot tudjuk használni jól,egy két oldalon, de még azt sem.
A Opera,Maxthon,és talán még a Firefox meg a Chrome böngészõk azok amivel
boldogulni.
Na dehát napjainkban úgy is mindennel úgy van, hogy ami jó azt el kel pusztítani,és jöhetnek a sallangok, és boldogúljál.
Háát,nagyon szép kilátások.
hiába vadonatúj a gép és új telepítés van rajta semi egyéb nincs fent.
De ha felrakjuk az IE7,vagy Az IE8-at akkor
egyszerüen a CPU-t 100% ra teszi és onnantol minden halott lesz.
Egyedûl az IE6 ot tudjuk használni jól,egy két oldalon, de még azt sem.
A Opera,Maxthon,és talán még a Firefox meg a Chrome böngészõk azok amivel
boldogulni.
Na dehát napjainkban úgy is mindennel úgy van, hogy ami jó azt el kel pusztítani,és jöhetnek a sallangok, és boldogúljál.
Háát,nagyon szép kilátások.
Ezek a statisztikák maximum a divatmajmokat érdeklik. Mindenki olyan böngészõ(ke)t használ, ami neki megfelel.
Firefox 4 még mindig béta ? FAIL
https://twitter.com/foodlfg
Ez csak azért vicces, mert ugyanaz az engine :). Egyébként a 4-es FF is már gyors. Chrome nem rossz, csak NAGYON hiányoznak belõle a megszokott extension-jeim, túl sok van amit nem portoltak át Chrome-ra. Node ezért jó hogy sokféle böngészõ van, mindenki megtalálhatja ami neki tetszik.
Tényleg nincs benne plugin! 1xreûen csak lassú!
Jah és vannak weboldalak kizárólag IE7/IE8 ra optimalizáva ami nem fut másböngészõn pl tûzrókán,nos a 9-es krómmal Nekem hasít!:D
A mozilla mostantól csak kullogni fog a chrome nyomában, lassacskán az Ie9
is elvesz a Mozillától súlyos százalékokat.
R.I.P. Mozilla!
Jah és vannak weboldalak kizárólag IE7/IE8 ra optimalizáva ami nem fut másböngészõn pl tûzrókán,nos a 9-es krómmal Nekem hasít!:D
A mozilla mostantól csak kullogni fog a chrome nyomában, lassacskán az Ie9
is elvesz a Mozillától súlyos százalékokat.
R.I.P. Mozilla!
Mivel Chrome jelenleg messze a leggyorsabb böngészõ, nem kérdés, hogy mit használjunk, a biztonság persze más kérdés, mert a Google ugye vadászik az adatainkra.
Én se értem mi a francról beszél, semmilyen plugin nincs benne... :D
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Tökmindegy. Én rókát, krómot és operát is használok. <#email>#email>
@MsUser: mik azok a pluginek? Nem kötekedés, csak kíváncsiság. Clean installnál nekem 1 azaz egy darab Default Mozilla Plug-in volt a rókában. Ezt nem érzem telepakolásnak. <#hehe>#hehe>
@MsUser: mik azok a pluginek? Nem kötekedés, csak kíváncsiság. Clean installnál nekem 1 azaz egy darab Default Mozilla Plug-in volt a rókában. Ezt nem érzem telepakolásnak. <#hehe>#hehe>
Casual Commenter
Ha valaki saját maga szeretné lemérni, mennyire gyors a böngészõje, akkor érdemes az Acid tesztet vagy a Peacekeeper-t használni.
Egyértelmû volt már tavaly is hogy a CHROME lesz a legelterjedtebb csak idõ kérdése. Biztonságos gyors, és a legnagyobb háttérrel rendelkezik, és ami még fontos felhasználóbarát csicsa mentes, a RÓKÁT ott cseszték el hogy telenyomták felesleges pluginokkal és ezzel együtt bugokkal, lassan használhatatlanná tették a sok plusszal. Az IE lassú, a technológiát a CHROME-nál alkalmazott módszerekrõl másolják, és ez igaz a RÓKÁRA is, különben lemaradnak sebességben!
jók ezek a helyzetjelentések csak lehetne fél évente egy ilyen mert tervekrõl meg bétákról ÉN szívesebben olvasok.
addig is firefox béta (minefield) ubuntu64 biten, más meg döntse el maga :DDD
addig is firefox béta (minefield) ubuntu64 biten, más meg döntse el maga :DDD
← ElőzőOldal 2 / 2