A Battlefield 3 nem megy XP alatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
mellesleg baromi kíváncsi vagyok, hány nagyszájúnak van eredeti win7-e. úgy minden tizediknek elhiszem, hogy van...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
akinek meg az xp sem eredeti az meg szimplan kussoljon es/vagy huzzon a picsaba.
a tobbieknek jo game-t
anti hero
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A Windows 7 gépigénye:
* 1GHz processzor (32- vagy 64-bit)
* 1GB memória
* 16GB üres hely a merevlemezen
* DX9-et támogató videókártya 128MB RAM (Az Aero interface miatt)
* DVD-R/W meghajtó
Ha megduplázzuk (vagy triplázzuk) a fent leírt gépigényt, az is elég karcsúnak mondható manapság.
A magyar lakosság jelentõs része; akik úgy érzik, hogy nem kell ahhoz ismerniük a más országokban történõ eseményeket, hogy állandóan azokra hivatkozzanak és ezzel teremtsenek saját, bigott rögeszméiknek igazolást.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ha meg a Call of Duty játéka ellen küldik csatába úgy kell nekik. Megkönnyítik a választást. Mondjuk én pont nem Battlefieldezek, meg amúgy is XBox360-on játszok, szóval sokszorosan nem érint, de a tény önmagában felháborít. Ez nem programozás kérdése, ez üzleti fogás. Elég mocskos húzás.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
!Renault F1, Real Madrid CF!
Amúgy meg tök jogos, a világvégéig akarják erõltetni az XP-t? Szép volt jó volt, de már vége...
De legjobban az lesz a gond hogy maga a szerverek kiszolgálása lesz szar már a BC2-õt sem bírják,mennyit fognak késni a falrobbanások,mennyire kell majd a futó alak mögé lõnnöm mert most per pillanat kb. 1-1.5 méterre lövök az alak mögé csak akkor van találatjelzés ami röhejes de már kezdek hozzászokni így a skillt a mellélövésre kell beállítani.<#mf2>#mf2>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
if getDxVer()<11 { println("bebuktad!"); exit; }
emellett pedig annyi a dx11-re optimalizálás, hogy 1 effektet használ belõle, amúgy full 9-es 😄DD
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
https://twitter.com/foodlfg
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!