Újabb képeken pózol az új Lara Croft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem volt az rosz game, csak ne ez lett volna a cime 😊

Amúgy ettöl félek ez esetben is, amiket olvstam hogy nagyon rámennek az akcióra, ami nekem nem hiányzik, nem TPS-t akarok játszani.
A várandós valószínûleg mást jelent...:-D

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

De az obladék Guardian of Light-ra miért volt szükség?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Nálam is nagyon várandós ez a rész, akiknek meg nem tetszik azok meg játszanak a ...
Szerintem meg a Legends-el éphogy megmentették az egész sorozatot. Az Underworl-el pedig újra pályára állították, aminek különösen a DLC-je lett nagyon jó (szinte jobb mint az egész játék). A Anniversary meg egy méltó feldolgozás lett és szépen passzol az utolsó két részhez.
Az új részt nagyon várom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A Legend elõtt a szarban fürdött az egész sorozat, és alapjáraton jó ideje a fosban dagonyázik (tudom szép hasonlat 😄), innen csak felfelé... Amúgy nem értem mi ezen az elkúrás... fiatalabb lesz Lara.. na és? A történet szinte minden részben megújult amúgy is... Nem értem ezt a hisztit (mert amúgy ez az).
Zomil
a Legend-et csak befejezték, szoval az annyira nem az ö érdemük, egyedül az underworld-ot és a gol-t csinálták, mind a kettö elmegy kategoria...
de azért most muszáj elkurni azt ami idáig fel lett épitve...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Miért baszták volna el? Egy gyenge Dark Angel után csináltak 2 jó új és 1 jó feldolgozás epizódot.<#action>
Zomil
jah, jól elbaszták 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jó lesz ez! Jöhet! 😊 a Crystal D szerintem sokat lendített a sorozaton..
Heavy Uncharted Raider?
Végre emberies arca van Larának. Itt volt az ideje. Az Underworld-ben is olyan fura volt vhogy. <#zavart1>
pózolj csontvázzal

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)