13
  • BobaFett
    nem volt az rosz game, csak ne ez lett volna a cime :)

Amúgy ettöl félek ez esetben is, amiket olvstam hogy nagyon rámennek az akcióra, ami nekem nem hiányzik, nem TPS-t akarok játszani.
  • Ender Wiggin #12
    A várandós valószínűleg mást jelent...:-D
  • Ender Wiggin #11
    De az obladék Guardian of Light-ra miért volt szükség?
  • fozerl
    Nálam is nagyon várandós ez a rész, akiknek meg nem tetszik azok meg játszanak a ...
  • Hoz_Hun
    Szerintem meg a Legends-el éphogy megmentették az egész sorozatot. Az Underworl-el pedig újra pályára állították, aminek különösen a DLC-je lett nagyon jó (szinte jobb mint az egész játék). A Anniversary meg egy méltó feldolgozás lett és szépen passzol az utolsó két részhez.
    Az új részt nagyon várom.
  • Etinger
    A Legend előtt a szarban fürdött az egész sorozat, és alapjáraton jó ideje a fosban dagonyázik (tudom szép hasonlat :D), innen csak felfelé... Amúgy nem értem mi ezen az elkúrás... fiatalabb lesz Lara.. na és? A történet szinte minden részben megújult amúgy is... Nem értem ezt a hisztit (mert amúgy ez az).
  • Zomil
    a Legend-et csak befejezték, szoval az annyira nem az ö érdemük, egyedül az underworld-ot és a gol-t csinálták, mind a kettö elmegy kategoria...
    de azért most muszáj elkurni azt ami idáig fel lett épitve...
  • Evoluti0N
    Miért baszták volna el? Egy gyenge Dark Angel után csináltak 2 jó új és 1 jó feldolgozás epizódot.
  • Zomil
    jah, jól elbaszták :D
  • Etinger
    Jó lesz ez! Jöhet! :) a Crystal D szerintem sokat lendített a sorozaton..
  • mutantleg
    Heavy Uncharted Raider?
  • Evoluti0N
    Végre emberies arca van Larának. Itt volt az ideje. Az Underworld-ben is olyan fura volt vhogy.
  • sanyicks
    pózolj csontvázzal