13
-
BobaFett #13 nem volt az rosz game, csak ne ez lett volna a cime :)
Amúgy ettöl félek ez esetben is, amiket olvstam hogy nagyon rámennek az akcióra, ami nekem nem hiányzik, nem TPS-t akarok játszani. -
Ender Wiggin #12 A várandós valószínűleg mást jelent...:-D -
Ender Wiggin #11 De az obladék Guardian of Light-ra miért volt szükség? -
fozerl #10 Nálam is nagyon várandós ez a rész, akiknek meg nem tetszik azok meg játszanak a ... -
Hoz_Hun #9 Szerintem meg a Legends-el éphogy megmentették az egész sorozatot. Az Underworl-el pedig újra pályára állították, aminek különösen a DLC-je lett nagyon jó (szinte jobb mint az egész játék). A Anniversary meg egy méltó feldolgozás lett és szépen passzol az utolsó két részhez.
Az új részt nagyon várom. -
Etinger #8 A Legend előtt a szarban fürdött az egész sorozat, és alapjáraton jó ideje a fosban dagonyázik (tudom szép hasonlat :D), innen csak felfelé... Amúgy nem értem mi ezen az elkúrás... fiatalabb lesz Lara.. na és? A történet szinte minden részben megújult amúgy is... Nem értem ezt a hisztit (mert amúgy ez az). -
#7 a Legend-et csak befejezték, szoval az annyira nem az ö érdemük, egyedül az underworld-ot és a gol-t csinálták, mind a kettö elmegy kategoria...
de azért most muszáj elkurni azt ami idáig fel lett épitve... -
Evoluti0N #6 Miért baszták volna el? Egy gyenge Dark Angel után csináltak 2 jó új és 1 jó feldolgozás epizódot. -
#5 jah, jól elbaszták :D -
Etinger #4 Jó lesz ez! Jöhet! :) a Crystal D szerintem sokat lendített a sorozaton.. -
mutantleg #3 Heavy Uncharted Raider? -
Evoluti0N #2 Végre emberies arca van Larának. Itt volt az ideje. Az Underworld-ben is olyan fura volt vhogy. -
sanyicks #1 pózolj csontvázzal