Ünepekkor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

buék
Slayerboy
😄DDDD

#17: Akkor én ezennel ÚJÉVET kívánok mindenkinek 😄 omg
Hány hsz-t facsarunk még ki ebbõl? 😄

Voltam zárás előtt. _______________

darkerlomy
látom értelmes topik lett ebbõl is. Van aki azért jött ide hogy újévet kívánjon?

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

matyi0323
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ezen megfõttem XDDD
volt másfél perces hatásszünet az életemben, mikor levegõ után kapkodtam xD
és csodálkoznak miért tart itt az emberiség ahol.. xD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Pistike 007
Én meg ezen
😄

Slayerboy
xD

#13: fogsz egy mappát vagy egy kemény kartonlapot és miközben drámaian közeleg a lap a kezed felé azt mondod: Ezt a topikot... .. LEZÁROM. Akkor bezáródik a topig!!44négy

darkerlomy
lezárom én csak azt mondjátok meg hogy kell? <#nevetes1>

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Bruk
"Kivégeztem egy iskolát a másik meg ahová most járok"

😄D

Gladiator
Nem kell boldog új év, köszi. Zárható.

Slayerboy
"Hobby: tollaslabda, foci meg a többi faszság"

Ezen megborultam 😄D

Slayerboy
De ennek nem az a lényege, hogy találj magadnak egy frappáns köszöntõt... ennek még annyi értelme sincs😄 Ide lehet beírni ünepekkor a köszöntõt.
Szóval akkor húsvétig zárható. xD

bakkerman
<#nevetes1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

na ez a topic az ami nem igazán érdekes 😄
ünnepi köszöntõk-et beírod a google-ba és akkor egy helyen találsz rengeteg félét ...
Büdös Bohóc
Piros tojás fehér nyuszi, a puncidra kell egy puszi?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

darkerlomy
Jólvan elnéztem. Én sem vagyok tökéletes... <#whatever>

Zetorg
Helyesírásban gazdag boldog új évet kívánok!

hungary27
Ünnepekkor helyesen
Narxis
buék

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

darkerlomy
Tömören ez a téma azért van hogy ünnepekkor pl: Karácsony, Húsvét, Újjév be tudjunk írni ide és boldog ünnepet kívánni. Keresgéltem és mivel nem találtam ehhez hasonlót, gondoltam megnyitom, ha mégis lenne ilyen akkor szóljatok (tudom van buékos, és karácsonyi topik is de ez mind a kettõt magába foglalja és az összes többi ünnepet is. Addig is: Boldog Új évet mindenkinek!